Scherpe prijs en makkelijk besteld

Makkelijk zoeken op geschikte banden en kan makkelijk kiezen waar ik ze wil leveren en dit allemaal voor een scherpe prijs

Snel en zorgvuldig

Het zoeken en vinden van de juiste band gaat gemakkelijk. Het bestelproces gaat snel en je wordt gewezen op mogelijke aanpassingen die de veiligheid ten goede komen.

Makkelijk, goed, goedkoop

Precies op het juiste moment kwam (weer) een aantrekkelijke aanbieding voorbij. Meteen gebruik van gemaakt!

Prima winkel en scherpe prijzen

Ik koop al jaren banden bij BandenConcurrent.nl en ben zeer tevreden. Altijd eerlijke prijzen, snelle levering en uitstekende service. Af en toe vergelijk ik met andere sites, maar tot nu toe nergens goedkoper gevonden. Kortom: een betrouwbare winkel met prima prijzen. Absoluut een aanrader!

Altijd goede banden

Ik bestel hier vaak banden. Altijd goed. Goede service en snel!

zeer makkelijk te zoeken en bestellen

sta versteld van het gemak om de juiste band te zoeken, het assortiment en het gemak om het montageadres te kiezen

Supermakkelijk, concurrerende prijs en goede ervaring

Wat écht een usp is, je kunt op jullie site meteen een montagepartner selecteren in je eigen omgeving. Welke je ook nog kunt selecteren op prijs en tevredenheid. Waarbij verder aan alles (alles?) is gedacht; je kunt nog zaken toevoegen als nieuwe ventielen, uitlijnen, APK en zelfs wassen van de velgen. Dat vind ik top!

top

goede duidelijke site en makkelijk te bestellen en niet onbelangrijk scherpe prijs

Goede prijs met goede service

Ik had nieuwe banden nodig voor op mijn auto. Even kijken op de banden en ik kon eenvoudig de juiste band kiezen.Handige filters brachten mij naar de gewenste band. Laten afleveren bij een bandenservice en afrekenen. Geen gedoe maar snel geregeld.Dank je

Ik heb echt binnen 5 minuten mijn nieuwe banden besteld, service is ook super.

Goed en goedkoop

Goede en betrouwbare leverancier

Betaling via Klara niet gelukt

Na diverse pogingen is betaling via Klara niet gelukt. Jammer. Heb nu maar betaald met VISA

Prijzen voor merkbanden zijn erg scherp

Via google gezocht en mijn type auto vraagt om een aparte maat banden, wil alleen a-meek en daar bieden ze een scherpe prijs. Website werkt naar behoren en schept vertrouwen.

Goed en overzichtelijke website

Fijne overzichtelijke website, veel keuze en afleveren bij je garage..

Beste prijs en snel bezorgd!

Gewoon goed en duidelijk! Geen betere prijs te vinden en uitgebreide keuze met uitleg.

Super gemakkelijk

Super gemakkelijk

Praktično, jednostavno i jeftino.

Pozitivni utisak, jednostavna i brza kupovina, kao i organizovan prevoz i montaža guma.

• Biste li nam preporučili? Yes

Goede website en scherpe prijzen

Makkelijk de geschikte banden gevonden en ruime keus in montage partners

Prima website prima prijs

Snel, betaalbaar en efficient

Hulp

De site werkte gemakkelijk en mijn vragen zijn door de klantenservice duidelijk en snel beantwoord waardoor ik zelf een goede keuze kon maken

Altijd scherpe prijzen voor topkwaliteit banden

Al meerdere keren besteld. Steeds recent geproduceerde banden ontvangen. Terwijl de prijzen het scherpste waren in de markt. Enorm tevreden

banden zijn niet duur!

goedkope maar goede banden

Duidelijk, overzichtelijk, makkelijk!

De website is overzichtelijk en je hebt veel keuze mogelijkheden om de perfecte match band te kunnen vinden. Daarnaast is het ook super makkelijk om meteen een montage partner gekoppeld te hebben om het te laten uitvoeren!

Top, kwaliteit, vriendelijk en vlot.

Fijne communicatie, vlotte levering! Mooi product en de prijs is goed! Ik zeg doen…..

Altijd binnen 3 dagen geleverd

Mooie prijs en netjes bezorging

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA