ruime keuze en niet te duur.

ruime keuze en overzichtelijke website. tip: zoek eerst je montage adres dan staan ze overzichtelijk bij elkaar ipv de drie mogelijkheden bij de betaal pagina.

Snelle levering en totale ontzegging!

Binnen 4 dagen heb ik de banden ontvangen en werd alles onder de auto gemonteerd bij een dichtbijliggende garage. Topservice!

top! kon makkelijk de juiste band vinden voor de juiste prijs.

Ik heb zelf geen verstand van banden maar doormiddel van de handige tools op de website wist ik zo welke band de juiste was voor mijn auto. Ik was aangenaam verrast over het brede aanbod banden voor een mooi prijsje!

Goede kwaliteit

Omdat jullie hebben beste prijs en goede service

Makkelijk zoeken en niet duur

Makkelijk zoeken

uitstekende prijs/kwaliteit en makkelijk te bestellen !

ruime keuze tegen scherpe prijzen. eenvoudig te bestellen en uit ervaring weet ik dat de aflevering vlot verloopt. een aanrader!

top

top,top,top

Duidelijk en eenvoudig

Veel keuze en makkelijk te bestellen

De BandenConcurrent kent geen concurrentie

Als je nieuwe banden nodig hebt heb je geen keuze. Het moet en het moet bij de BandenConcurrent. Prijs en service zijn perfect.

Prima ervaring

Lekker makkelijk te dien en duidelijk allemaal

De bestelling verliep uiterst vlot

Tot nu toe is de bestelling vlot verlopen. Makkelijk zoeken, duidelijk en overzichtelijke webshop. Goede info over de banden. Betaling ging ook makkelijk.

Concurerende prijzen, overzichtelijke site.

Aanbod is uitstekend, goede prijzen, snel vindbaar op een overzichtelijke site, de levering netjes en snel.

Goede prijs, goed assortiment, fijne website

Makkelijke website

Vorige banden ook keurig tegen goed bedrag afgeleverd. Nu hopen dat deze levering ook snel is.

Makkelijk en overzichtelijk. Ik geef het een goed, masr zou het een "Uitstekend" geven als ik achterag via klatna kon betalen in maximaal 3 delen. dan had ik meteen 4 banden kunnen bestellen ipv 2. Maar alsnog heel fijn, dat op z'n minst dat ook mogelijk is, achteraf betalen. Daardoor kan ik toch nog veilig blijven rijden op de weg.

Altijd top!

Vaker hier banden besteld, en nog nooit teleur gesteld!

Aankoop liep op rolletjes

Geen uitglijder gemaakt met BandenConcurrent. Houdt mij op het goede spoor.

overzichtelijk en betaalbaar

de site van bandenconcurrent is overzichtelijk en voordelig. Er komen geen extra kosten bij onder de streep. verzending is gratis en dat vind ik mooi.

Makkelijke site en goede prijzen van de banden.

Gemakkelijk zoeken naar de juiste banden voor je auto.

Makkelijk bestellen

Eerder besteld bij bandenconcurrent en was erg tevreden, daarom kies ik nu weer voor bandenconcurrent.

Excellent website

I had been wandering to get a good pair of tires for my car. I was very cautious. Bandenconcurrent.nl offered a huge variety of tires to select from and with the best prices on market. A perfect website to buy online tires. I have just ordered them. I will update my review once I receive my tires with the condition and time of delivery. Hopefully it would be as great as the site itself is.

prima!

Super overzichtelijk allemaal en scherp geprijsd

Een duidelijke website, waar je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. Aanrader!

Snel en goed geholpen

Altijd fijn geholpen

Ik bestel de banden altijd bij bandenconcurrent en wat er wordt beschreven krijg je ook daadwerker En eerlijk gezegd voor een goedkoop prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA