qualiity

good and turstable website with very competitve prices

Het is zo makkelijk

Het gaat zo makkelijk om een paar nieuwe banden te bestellen en gelijk een montage bedrijf in de buurt iedereen kan het een aanrader. En je bent nog goedkoper ook heel fijn echt super geregeld. Gr Michel

Snel betrouwbaar en vlug geregeld

Op de website de band gevonden die ik wil ingevuld hoeveel ik er wil en besteld. Betaald en krijg mail dat ze aan het werk gaan voor je. 2 a 3 dagen levertijd wat ook perfect is.

Makkelijk

Banden waren makkelijk te vinden en er is ruime keuze tussen a- en b-merken.

Goede prijs en eenvoudig zoeken op de site

Ik heb nauwelijks verstand van autobanden, maar heb op de site eenvoudig kunnen vinden wat ik nodig had en ook informatie kunnen vinden over de verschillen tussen banden. Ook de link met montagepartners is heel makkelijk gelegd. En dat alles voor zeer concurrerende prijzen!

goedeñ kwaliteit en word Snel geholpen

Goede kwaliteit voor

Snelle levering, goedkoop, goede banden, goede service!

Snel geregeld

Bestellen ging eenvoudig en snel

ja goede prijs en de aankoop ging snel

ik ben tevreden

Goede prijs, bestellen ging makkelijk

Fijn bedrijf

Top bedrijf

Top snel goed kwaliteit

Vlotte afhandeling

Goede prijs-kwaliteit verhouding met advies, is de reden dat ik gekozen heb voor de bandenconcurrent.

Snel makkelijk top service

Goed uitstekende aanbieder

snel levering goed service. Plus goed koop

Makkelijk bestellen

Na veel speurwerk op google,toch gekozen voor BandenConcurrent.nl omdat het je makkelijker maakt om te bestellen. Goede banden voor een mooie prijs.

Zeer goede recensies ontvangen van vakgenoten, daar ga ik voor!

Dat is dus nog even afwachten, maarde vooruitzichten zijn goed.

Betaalbaar geen rib uit mijn lijf…

Snel geregeld

Super duidelijke site en alles snel en in een keer geregeld. Vandaag besteld en zaterdag al laten monteren. Top!

Top bedrijf

Ruime keuze en de beste prijzen!

Gemakkelijk en goed geregeld

Banden snel geleverd aan mpntagepunt en gemonteerd. Concurrerende prijs.

Dit is mijn 5e bestelling bij bandenconcurrent. Ik ben alweer op en top tevreden. Keurig volgens afspraak geleverd binnen twee werkdagen. Ook deze levering weer voor een topprijs. Bij deze wil ik BandenConcurrent voor de 5e keer aanraden bij iedereen!

Goed te vinden op de site wat je zoekt

Goede uitleg van alle maten en letters om je keus te kunnen maken.

Goede snelle service

Goede service en snel bezorgd! Veel goedkoper als de rest waar je banden kan kopen, en goede kwaliteit echt een aanrader!

Goed en duidelijke overzichtelijke site en snel en uit voorraad besteld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA