Makkelijk bestellen en super handig

Super om zo banden te bestellen en eronder te laten zetten door garages

Heb een goede ervaring wegens ik nieuwe banden nodig heb, heb gelijk wat ik wil!

Heb de juiste banden voor een goede prijs!

So far so good

Really more cheap than buying at the tire garage itself. It saved me 100 200 euro.

Vlot geleverd voor een concurrerende prijs

Ben tevreden of levertijd, levering en prijs. Makkelijk te selecteren en bestellen. Goede uitleg over wat de afzonderlijke getallen betekenen. Prima zaak.

Goed snel

Mooie website Duidelijk en goede prijs .

geweldig prijzen

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Banden Concurrent en het proces verliep supermakkelijk. De website is gebruiksvriendelijk en het plaatsen van een bestelling ging zonder problemen. Daarnaast zijn de prijzen erg scherp in vergelijking met andere websites. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede banden tegen een goede prijs!"

Super makkelijk in gebruik

De webshop is makkelijk in gebruik en alles wordt ook duidelijk weergegeven.

Goede banden, prijs/ kwaliteit verhouding voldoet aan verwachtingen.

Vorig jaar zomerbanden bij bandenconcurrent gekocht, prima geleverd, dit jaar winterbanden , bestelling is onderweg.

Topbanden, top bedrijf!!

Bestel hier regelmatig banden. Altijd tevreden! Beste prijs en kwaliteit banden! Kortom topbedrijf.

volledig aanbod en gemakkelijk te bestellen

Na een uitgebreide verkenning via internet toch steeds weer bij jullie terug gekomen. Hier alles kunnen vinden wat ik wilde weten om tot een goede vergelijking te kunnen komen en uiteraard de revieuws goed gelezen.

Donders makkelijke site en......voordelige banden!

Makkelijk om de juiste band en maat te vinden. Al eerder banden besteld, maar dit wordt de eerste keer dat de banden worden geleverd bij het montage adres. Ik ga het ervaren

nete band voor een goede prijs

is voor mijn oldtimer motor voor het zijspan

goedkoop

zeer makkelijk om banden te bestellen ook heel fijn dat er ster markereing voor bmw aangeduid wordt en een pefecte prijs

Super goed

Makkelijk en snel nieuwe banden geregeld

Duidelijke website met veel keuzemogelijkheden

De duidelijke website maakte het kiezen van de juiste band een makkie.

Goeie prijs, snel handelen! Love it

Makkelijk te navigeren op de site naar de juiste band, goeie vergelijkingen waardoor het makkelijk kiezen is. De prijs was ook enorm goed dus de keuze was snel gemaakt

Prima levering!

Ik bedtel altijd mijn banden bij bsndenconcurrent. Goede prijs en levering correct!

uitstekend

zij komen hun afspraak na. banden word netje afgeleverd op door u gegeven andres

Klantvriendelijk

Snel, makkelijk en overzichtelijk. Goede prijzen.

Snel accuraat en correct met eerlijke kwaliteit en prijs verhouding

Super overzichtelijk. Met de juiste informatie op de site

Overzichtelijk en de goedkoopste

Je kunt makkelijk zoeken en de prijzen zijn scherp. Daarna makkelijk een afspraak maken met een monteur. Duidelijke vermelding van de prijzen. Geen verrassingen.

Vaker besteld snelle service

Top bedrijf, bestel al jaren bij jullie.

Prijs en kwaliteit

Ik heb een Range Rover die niet veel kilometers maakt per jaar en vond op de site van Bandenconcurrent dezelfde banden, wel uit 2021, als er al op lagen tegen een reële prijs.

Goed prijs/kwaliteit en service

Eerlijke prijs voor goede banden en fijn dat er zoveel keuze is in goede servicepartners.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA