Goed prijs/kwaliteit en service

Eerlijke prijs voor goede banden en fijn dat er zoveel keuze is in goede servicepartners.

Excellent

Excellent

Heel simpel en overzichtelijk

nogmaals heel simpel en overzichtelijk

Goedkoop

Top producten en super prijs snelle bestelling en levering , gewoon geweldig !

Whaauwwwwwwww.... goed en goedkoop

Waarom heb ik deze site nog nooit eerder gevonden????

Super makkelijk en snelle service

Het was super makkelijk om de juiste banden te selecteren. Goed advies op de website en makkelijk menu om opties toe te voegen.. Erg blij met de service!

snel makkelijk goed

zeer goeie service snel netjes tot aan de voordeur

Prima service en banden

Geen gedoe leveringen werkt zeer goed!

Prima en goedkoop

Groot was mijn verbazing dat ik mijn favoriete banden kon bestellen voor 15% minder dan bij de gerenommeerde banden-specialisten. Dat ze ze dan ook nog naar een montagepartner in de buurt sturen, die op zijn beurt ook zeker 40% goedkoper is dan de gerenommeerd banden-specialist, gaf de doorslag om bij bandenconcorrent te bestellen. Goedkoop en prima service!

Best price.delivery free..

Nice service, Best price,.. reviews are excellent and this is an indicator of excellent work!

Bandengeenconcurrent

Snel makkelijk betrouwbaar

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel bezorgt perfect goeie prijzen

Makkelijk

Makkelijk bestellen

Goede kwaliteit banden voor een mooie prijs

Kwaliteit boven kwantiteit

Excelent

Convenient comparison, quick delivery and handy selection of services to install new tyres

Overzichtelijk en efficiënt

Als je weet wat je wilt, gaat het snel en makkelijk door de juiste filters in te vullen. Binnen 5 minuten de juiste banden voor een goede prijs.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Banden van alle merken en maten vindt u hier, snelle levering en prijzen zeer betaalbaar.

Prima ervaring, goed assortiment.

De ervaring hier loopt voor mij erg goed. Vooral het afleveren en doorberekende kosten voor het monteren is erg fijn.

Bandenconcurrent mijn absolute nr1.

De Bandenconcurrent heeft een uitstekende website vol met de juiste informatie om tot een goede keuze te komen. Snelle verzending naar adres naar keuze. Top!

super makelijk

Super makkelijk en snel alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Snel en gemakkelijk

Wat wil een mens nog meer? Yes you can!

Makkelijk zoeken en een goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijk, makkelijk en goedkoop

Snel en makkelijk de juiste band kopen tegen een goede prijs.

overzichtelijk en makkelijk

kon gelijk vinden wat ik zoek. Er worden geen rare vragen gesteld. Was er snel doorheen

Top, en snelle levering

Perfecte kwaliteitsbanden, prijs en levering goed.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA