makkelijk en overzichtelijk

ruime keus en veel informatie en selectie mogelijkheden die het overzichtelijk maken de juiste band te kiezen. Eenvoudige afhandeling voor banden keuze en selectie montage partner.

Dit is hoe het moet zijn. Zeer scherpe prijzen en direct montage mogelijkheid. Totale zorg betreft nieuwe banden.

Aanbevolen

Goede ervaring gehoord van andere via deze website. Vandaar mijn aankoop hier!

Goed ervaring

Super snel

Heel veel keuze. Zonder problemen bestellen en afgerond

Very easy order!!

I can look all the brands and specifications at the same time. I can control my order and montage with partner at the same platform.

Ruime keuze en snelle levering

De naam zegt het al banden concurrent. Dezelfde banden die ik hier heb besteld kosten 2 keer zoveel bij de lokale kwikfit! En dat exclusief montage. Nu dus hier besteld en zal het zeker wel vaker doen. Het scheelt zo honderden euros dus ik zeg doen!

snel en goed

makkelijk

Duidelijk en betrouwbaar

Heb regelmatig banden besteld en deze zijn altijd vlot geleverd. Erg handig is dat je het bezorgadres van je garage kan invullen in plaats van je huisadres.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig kunnen bestellen voor nette prijs.

Duidelijke site en makkelijk bezorgd bij montage partner !!

Voldoende keuze en concurrerende prijzen

Heb rondgekeken naar een goede band en als ik een goede band had gevonden kwam ik prijstechnisch toch weer bij de bandenconccurent terecht.

Altijd goed

Meerdere keren banden bestelt. Altijd goed gegaan.

Ruime keuze, goede zoekfuncties

Door de opzet van de internetsite is goed te zien welke band het beste bij jouw auto past en kun je goed vergelijken, tot in kleine details. Zo kom je tot een afgewogen keuze. Tenslotte zou ik toch even googelen of op Maps kijken wie jouw nieuwe banden mag monteren, want daar is naar mijn gevoel nog wel eens een kwaliteitsverschil

Snel, makkelijk, goeie kwaliteit

Ik heb het via mijn nicht gehoord hoe goeie ervaring zij met jullie had dus ik had gekozen om ook te proberen, geen spijt van.

Super fijn!

Ik zocht goede banden en heb goedkope en goede all season banden gevonden!

probleemloos bestellen tegen een scherpe prijs

Snel en probleemloos de juiste banden bestellen. De banden-vergelijkfunctie is ideaal.

Top site

Duidelijk omschrijving op de website over de banden. Scherpe prijzen. Veel keus met veel banden op voorraad.

Snel

Correct

Makkelijke site

Gemakkelijke site in omgang en goedkope goede banden.

opnieuw besteld

Vorige keer netjes bezorgd hopelijk nu weer

Ruim assortiment

Makkelijk te vinden, ruime keuze

Groot assortiment, duidelijke info

Snel en goede service

Ik had nieuwe banden nodig en hier kon ik overzichtelijk kiezen qua prijs en kwaliteit. Ik heb de bezorging nog niet ervaren maar ik ga ervan uit dat dit ook allemaal goed gaat.

snelle service

Alles naar wens