Snel, makkelijk en overzichtelijk bestellen

De website is zeer gebruiksvriendelijk waardoor je gemakkelijk en snel de juiste band kan vinden die bij jou rijgedrag en wensen past

Gebruiksvriendelijk site met genoeg informatie.

Al een aantal jaren gebruik ik bandenconcurrent voor het bestellen van nieuwe banden en ze te verzenden naar mijn gebruikelijke montagebedrijf. Genoeg keus aan banden in alle prijsklassen en soorten en bij de banden genoeg informatie om een goede keuze te maken. Het verzenden en de montage werkt altijd perfect, heel erg blij met bandenconcurrent voor de banden en de combinatie met het verzenden naar een montagebedrijf. Alleen nog even een afspraak als de banden zijn aangekomen, langsrijden en nieuwe bandjes erop en klaar om veilig verder te rijden! Top!

Concurrerende prijs

Laagste prijs die er te vinden is, makkelijk besteld

Goede prijs snelle levering

Super bedrijf overzichtelijke site en veel banden die ze kunnen leveren

Goeie levering, en een top kwaliteit.

Goeie levering, en een top kwaliteit.

Snel geregeld voor een mooie prijs!

Site is aangeraden door een goede vriend. Bestellen ging makkelijk en was snel geregeld!

Perfect, makkelijk en overzichtelijk

Fijne site waar ik al vele bestelling met alle tevredenheid heb besteld.

Super makkelijk en snel!

Snel banden kopen en goede website on de juiste band te selecteren. Aanrader dus!

Zeer snel en Makkelijk te bestellen.

Snel en Makkelijk banden kopen voor elk type voertuigen.

Goede website

Website geeft goed informatie over de eigenschappen van de banden

Snel en makkelijk

Snel even nieuwe banden bestellen en binnen een week binnen. Wat ik bij de merkdealer betaal voor 2 banden, heb ik bij de bandenconcurrent 4 nieuwe banden voor.

Snelle levering top prijs

De banden werden snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Makkelijk en scherpe prijzen

Makkelijk bestellen En direct laten monteren tegen scherpe prijzen. Top!

Natuurlijk! Вот записка на нидерландском: --- Ik vond het erg leuk dat het heel gemakkelijk is om op de website te zoeken en dat alles duidelijk en toegankelijk .

Beste plek om je banden te kopen

Ik koop al jaren hier mijn banden, nooit problemen gehad en top service zowel klantenservice!

Prima voor de 3de keer

Voor de derde keer banden besteld en zijn weer netjes binnen gekomen. En zijn prima banden.

Makkelijk en snel

Snel besteld en makkelijk, geen gedoe

Je bent snel klaar met je bestelling

eerste keer , goed en snel geholpen

goed en snel behandeling

Altijd snel en betrouwbare bestelling

Vanaf zoeken t/m vinden en afrekenen lukt in een paar tellen. Nu wachten op de levering, voorgaande bestellingen werden alle keren vlot geleverd.

Goed over zichtelijk en makkelijk te bestellen.zonder poespas.

Top service!!!!

Hele fijne service! Altijd tevreden!! Vaste klant en zeer zeker aan te raden!

Lekker snel geregeld

Prima, was het bij iedereen maar zo makkelijk

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA