Goed maar niet te duur

Dit zijn banden voor mijn neefje zijn auto, maar bestel ook voor mijn vrouw zomer en winter ook voor mijn auto zomer en winter en ook banden voor de rest van de familie nog nooit 1 probleem gehad netjes geholpen bij vragen en altijd op tijd een dikke pluim!!!

Betrouwbaar

Bestel nu voor de 3de keer super betrouwbaar bedrijf met goede prijzen,je kan met een gerust hart hier je banden bestellen ga zo door

BandenConcurrent heeft écht de beste prijzen!

Ik heb lang lopen zoeken naar de beste deal voor winterbanden voor mijn nieuwe auto. Ik ben het hele internet afgegaan maar kwam toch hier weer uit. Ook maken ze het super makkelijk om te zien welke banden gaan passen.

Topsite!

Makkelijk banden vinden en kopen! En ook nog eens voor de scherpste prijzen, echt een aanrader!

Bandenconcurrent heeft een groot assortiment banden met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Beste prijs, duidelijke website inclusief inzichtelijkheid afspraak montage

Diverse aanbieders vergeleken; naast de beste prijs is de inzichtelijkheid van de montageafspraak ideaal., bij de bestelling plan- en betaal je de montage gelijk mee.

Makkelijk en overzichtelijk!

Zeer tevreden! Ik heb 4 all season banden besteld bij debandenconcurrent.nl en de hele ervaring was top. De website is duidelijk en het bestellen ging heel gemakkelijk.

Handige website

Duidelijk vergelijk en gemakkelijk bestellen en ook het inplannen van een afspraak was erg duidelijk.

Alles is mooi en overzichtelijk op de website

Mijn ervaring is erg positief. Dit was de eerste keer voor mij! En ik ben zeer tevreden met de opbouw en het gemakkelijke zoeken naar de juiste autobanden

Prettig!!

Makkelijk zoeken, snelle levering.

Tweede keer dat ik hier bestel

Vorige keer een hele goede ervaring. Nu voor mijn andere auto daarom weer hier nieuwe banden gekocht. Super fijn dat ik ze kan laten leveren bij een garage in de buurt.

Prijstechnisch de goedkoopste website en goed overzichtelijk

Het was heel makkelijk om de juiste banden te vinden met alle informatie die op de website staat. Zelfs een leek kan hier terecht.

Goed vindbaar wat je nodig hebt.

Voor een leek als ik was deze site erg fijn. Fijne en goede keuze aan verschillende banden.

Duidelijk en overzichtelijk

Doordat je meteen de bandenmaat en type band kan invoeren kan je meteen duidelijk selecteren.

Snel en makkelijk besteld, nu nog wachten op de montage!

Makkelijk en goede prijzen

Uitstekende prijs, makkelijk bestellen

Prima site met zeer eenvoudige manier van bestellen

Simpel bestellen en mooie prijs

Eerder besteld, ging makkelijk en snel

Goed en betaalbaar

Al vaker hier banden besteld, service en prijs zijn goed.

Goede kwaliteit snelle service

duidelijk en overzichtelijk

bestellen gaat gemakkelijk en is zeker concurrerend qua prijsstelling.

Koop hier voor altijd mijn bandjes

Makkelijk, snel en betrouwbaar!

De bandenconcurrent staat voor gemak, zekerheid en besparing!

Ik was op zoek naar 4 all season banden voor onze Suzuki lgnis. op de site was het makkelijk om nieuwe banden te selecteren en de aanvulling met de montagepartner in de buurt maakte de ervaring compleet. in een woord top!

Super goeie prijs

De banden die je nodig heb makelijk en fijnloos te vinden op merk of op maat

Goed banden snel gevonden en besteld

2 nieuwe banden besteld en dat ging echt vlekkeloos. Snel binnen, goeie deal, niks op aan te merken. Aanrader!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA