Fijne site met concurrerende prijzen

Al meerder banden besteld. Altijd goed en snel geleverd voor een goede prijs

Scherpe prijzen en goede communicatie

Het gaat niet altijd om heel snel leveren, maar om goed geïnformeerd te worden over je lopende bestelling en dat doet bandenconcurrent goed.

Bestellen ging prima

Makkelijk bestellen voor een goede prijs en gratis verzenden !!

Duidelijk

Goede prijskwaliteitsverhouding

Snel en voordelig

Alle banden van onze auto's komen hier vandaan en zo ook nu voor de caravan. Super handig en goedkoop!

Snel en voordelig

Goede service met veel servicepunten, altijd wel eentje in de buurt.

goede service

Vaak besteld, topkwaliteit en erg snel.

snel en makkelijk

goed kijken wat voor band je wil. dan kan je het snel betalen doen.

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken. Ik moest helaas 10 dagen wachten voordat de banden gemonteerd konden worden.

Snel te navigeren en overzichtelijke site

Goedkoop en snel

Mijn ervaring bij julie is dat jullie goedkoop de banden met een snelle levering kunnen aanbieden waarbij ik jarenlang lid ben bij julie

Duidelijk, snel

Gemakkelijk

Duidelijk, snel en makkelijk

Duidelijke site, snel door het bestel proces inc. garage om te monteren, makkelijk in gebruik. Top!

Goede kwaliteit En snelle levering

Beste prijs voor banden

Ik was opzoek naar goede prijjs, die ik eenvoudig kan vinden op de website en ook nog eens kan vergelijken met andere banden. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Kwaliteit en bezoring

Ik heb eerder banden gekocht via bandenconcurrent.nl de levering was snel, en goed bezorgd. Je hebt ook bij deze website opties wat jij precies wilt van een band. Zuinige banden, & ook bijvoorbeeld prestaties op droge & natte wegen. Kortom niks zonder poespas.

Goede kwaliteit. Ruime keuze Snel geleverd

Gemakkelijk besteld.

Gemakkelijk banden incl ventielen besteld en meteen de montage kosten erbij kunnen betalen. Ook zelf de voordeligste banden monteur kunnen kiezen. Ga zeker de volgende keer ook via deze weg de bandjes wissel regelen.

Snelle levering en meedenken

Bij de bestelling een bericht over ventielen erbij te bestellen alleen jammer dat ze bij de camperband verkeerde ventielen erbij geleverd hadden

Annuleren werkt niet

Ik had helaas de verkeerde maat banden besteld 's avonds laat. Jammer, dat als je de volgende ochtend direct om 9.00 belt om een order te annuleren, je om 15.00 uur bericht krijgt dat annuleren niet lukt en de banden toch worden verzonden. Nu moet alles weer retour en opnieuw worden besteld en verzonden. Extra kosten, uitstoot, moeite etc. en hopen dat je binnen een paar dagen je geld ook nog terugkrijgt.

Goede prijs en hoop spoedige levering

Het bestel proces is simpel, contact met chatbox goed. Beloven een kortere levertijd dan de concucollega. Ben benieuwd of dat zo is.

Communicatie kan wat beter

Snel, makkelijk, en mooi georganiseerd, binnen 5m de juiste maten gevonden en besteld

Duidelijk en overzichtelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site en bestelling binnen 5 minuten klaar!

Vanwege de scherpe aanschafprijzen terecht gekomen bij Banden Concurrent

81 Luchthavenweg