Echt perfect!!!

Heel goed !!!!!

Snelle levering zeer tevreden

Dank je wel voor de snelle levering

Simpele site, goedkoper dan elders

Veel site bezocht maar kon nergens goedkoper vinden..

Als je weet wat je wilt bestel je gewoon gelijk goeie banden

Snel goedkoop en nette bezorging zelf nog 4 dagen eerder gekregen dan verwacht !!!!!

Na eerst enige twijfel toch de knoop doorgehakt. Makkelijk te bestellen.

Een gunstige prijs voor kwaliteitsbanden. En goede afspraken met het bandenmontage bedrijf.

Goede banden voor prettige prijs

Ik heb al eerder banden bij dit bedrijf besteld. Snelle levering en daarom zeer tevreden en nu weer banden besteld

Sneller geleverd dan ik ze erop kan leggen

Simpel snel prijs kwaliteit niks te klagen en dat is als Nederlander heel wat

Mooi om banden te vergelijken.

Perfect om banden te vergelijken

Overzichtelijk en snel

Duidelijke en overzichtelijke website. Keuze is snel gemaakt.

Makkelijk te bestellen

Overzichtelijk, fijn dat je banden met elkaar kunt vergelijken

Duidelijke website, prima service

Duidelijke website Prima service snelle bezorging

Banden bestellen is eigenlijk nooit makelijker geweest simpele bestel pagina en snelle levering over het algemeen

Altijd netjes optijd

Levering altijd optijd heen gedoe over te laat enen de website altijd snel en snel geregeld

Uitgebreid assortiment Niet duur en altijd snel leverbaar

is mijn eerste keer dat ik bestel

heb nog geen ervaring

Duidelijk en snel

Duidelijke en eerlijke prijs verhouding

Goed geregeld alleen geen ventielen nodig

Er zijn me ventielen verkocht die ik niet kon gebruiken omdat ik ventielen met een sensor heb. Heb ik een mail naar jullie gestuurd maar geen reactie op gekregen helaas

Heel duidelijk, snel en goedkoop

Het was heel duidelijk, snel en goedkoop en de garage kon ik dicht in de buurt vinden.

Goede en snelle levering.

Heb nu al vaker hier banden besteld en dat zal ik blijven doen. Goede service en snelle levering.

Overzichtelijk site

Ga hier vaker wat bestellen

Snelle levering, montage uitstekend.

Duidelijke bestellijst. Prijs prima. Montagebedrijf "Garage Ben" in De Meern komt afspraak na.

Orima band goede levering.

Duidelijk

Dit is voor het eerst dat ik op deze wijze banden bestel. Ging me makkelijk af en een afspraak maken was ook geen probleem

Prima prijs en makkelijk online te regelen

Je kunt online prima sorteren welke band je wilt kopen en vergelijken op allerlei onderdelen. Prijs is veel goedkoper dan in mijn eigen garage en ik hoef alleen even op en neer te rijden naar de andere garage die de banden monteert.

Snel en super gemakkelijk te bestellen

Hoe makkelijk kun je het hebben, banden online bestellen en gestuurd naar de garage naar keuze

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA