Quick and simple

Quick and simple, good stretegy

PRIMA

Ik ben tevreden over de levering van 2 Vredestein Quatrac banden door de BandenConcurrent en over de montage door Garage Hofgeest in Velserbroek Maar ik betwijfel of het veel goedkoper is dan elders. Totale kosten voor genoemde 2 banden 235/60 R16 incl. montage bedroegen € 287,--. (maart 2024)

Prima en snel

Bestellen was overzichtelijk, snel en makkelijk.

Altijd snel en goede prijzen

Altijd goede prijzen. Snelle levering bij u thuis of bij uw autoreparatiewerkplaats. De betaalmogelijkheid van Klarna helpt enorm.

Snel, makkelijk en voordelig

Snel, makkelijk en voordelig

Al voor de 2e keer topbanden voor een topprijs en snel geregeld

Na eerder al 4 nieuwe banden besteld te hebben en geleverd gekregen bij de bandenspecialist, nu weer uitgekomen op de BandenConcurrent. Super geregeld en een hele fijne prijs.

Makkelijk besteld tegen een gunstige prijs

Snel besteld via de site tegen een concurrerende prijs.

gemakkelijk en keuze genoeg

nieuwe banden nodig voor mijn auto keuze is een reuze en voor ieder wat wils

Makkelijk en Eenvoudig bestellen, Mooie Prijzen

Overzichtelijke website gemakkelijk te bestellen en een enorme keus in kwaliteit en prijs.

precies als omschreven

precies als omschreven

Ik heb de banden nog niet ontvangen, maar het bestellen ging vlot en gemakkelijk. alles op de site makkelijk te vinden en te vergelijken, en de prijzen zijn gewoon het goedkoopst wat voor mij doorslaggevend was gezien mijn huidige financiële situatie.

Je zorgen worden uit handen genomen, dat gaat echt makkelijk ,!

Je kan kiezen uit een heel groot assortiment, maar dit maakt het niet persen moeilijk. Met de filters ben je snel bij jouw eigen gemaakte keuze. En, wat ik ideaal vindt, is dat het onderzetten erbij geregeld wordt. Voorlopig erg tevreden

Jestem bardzo zadowolony

Bardzo szybka dostawa

Een echte concurrent

Ik had de banden op een nadere site gevonden, maar kwam ze na enig speurwerk, veel goedkoper tegen op deze site van de bandenconcurrent..

Mooi overzicht alle informatie staat bij het product Goede klanten service!

Goede banden

Binnen 2 werkdagen beloofd. Werden er 5 zonder informatie verstrekken.

De afhandeling was matig. Levering binnen 2 werkdagen beloofd bij product op voorraad, om onduidelijke reden werden dit 5 werkdagen. Hierbij ook geen aankondiging van vertraging. Banden van pirelli zijn prima.

Goede prijs en een duidelijke web site

Goede duidelijk web site. En veel keus in banden

Top bedrijf

Even op de site en hopla een setje nieuwe banden bij je thuis

Top prijzen en uitstekende site

Tot nu toe goed

Makkelijke webshop alles werkt prima. Tip om alvast een voor zetje te geven wat er gebeurd na de bestelling zoals bijvoorbeeld dat je banden afgeleverd wordt en de desbetreffende garage contact met je opneemt.

Ervaring super

Afspraken nakomen geweldig

Nooit gezeik en ze zijn altijd flexibel

Flexibel bedrijf nooit onenigheid toppers zijn het

Supersnel door het menu heen om mijn bestelling te plaatsen en af te ronde !

Weer top

Weer snelle levering