Top bedrijf

Altijd goede prijzen , levering altijd op tijd

Goede overzichtelijke site

Fijne site, de banden zien er goed uit. En het is makkelijk om hier te bestellen. Verder is er genoeg keuze qua assortiment!!

Goed!

Eerder nieuwe bandjes besteld en deze worden keurig afgeleverd, netjes verpakt. Prima service! Nu voor mijn andere auto nieuwe banden nodig, dus voor mij een logische keuze om weer bij de bandenconcurrent te bestellen!

Goede seurvis duidelijke site

Makkelijk en duidelijk je banden uitzoeken en tegen een scherpe prijs bestellen

Overzichtelijke site, duidelijk en gebruiksvriendelijk

Ik vind dat bandenConcurrent een hele fijne site heeft. Wat ik persoonlijk fijn vind aan een site is dat je alles overzichtelijk kunt vinden. BandenConcurrent heeft dit. Het is heel gemakkelijk om de filters te gebruiken en je hebt hiermee zo de band gevonden die jij nodig hebt. Met 2 minuten had ik de banden gevonden die ik wilde en heb deze besteld.

Beste prijs, goede kwaliteit.

Snel en makkelijk kiezen

Makkelijk banden kiezen. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Betaling is makkelijk en ruime keuze aan levering

Super en makkelijk geregeld

Mijn ID3 heeft nieuwe bandjes nodig. Je kan lekker makkelijk bestellen via bandenconcurrent tegen erg scherpe prijzen. Alles word geregeld super!

Makkelijk besteld, snel geleverd (3 dgn)

Levering geschiedde door DPD, die de track&trace niet up-to-date hield waardoor ze onverwacht geleverd werden. Doet niks af aan de service van Banden concurrent, waar ik erg tevreden over ben, ondanks dat de banden een productie datum hadden van 8mnd geleden.

Snel, goedkoop, en makkelijk zoeken naar je juiste band.

Bandenmaat invoeren, banden labels vergelijken, in de winkelmand, betalen en door! #Mand

Bij bandenconcurrent is prijs en levering altijd goed en snel !

Zie titel

Supersnel

De site is uitgebreid, duidelijk en overzichtelijk. Informatie is zo gevonden. Het bestellen ging makkelijk en snel.

Goede, duidelijke website

Fijne website, overzichtelijk en een goede prijs Daarom heb ik er besteld

Snelle service en competitieve prijzen

Tot zover altijd de beste prijzen op deze site gevonden voor zowel banden als montage. Levering is altijd naar verwachting en vlot, en de klantenservice mailt snel en vriendelijk terug!

via kennis die goede ervaring deelt

ik heb garagebedrijf wil graag wat vaker kopen ivm prijs mensen die toch een goede band willen en niet te duur zijn met vriendelijke groet Ed spa.automotive

Toegankelijk en snel

Toegankelijke website. Goed functionerend en concurrerend.

Prima dat er later betaald kan worden.

Correct en op tijd geleverd ! 2de bestelling inmiddels, totaal 7 banden

Prima. Aanbevelenswaardig !

Overzichtelijk, goede website

Goede website, snel en duidelijke uitleg over producten. Montage partners. Echt een aanrader

Makkelijk en beste prijs

Makkelijk, duidelijk en beste prijs

snel en makkelijk goede service

snel besteld en een prima service en goedkoop

gewoon duidelijk

ik kon snel en makkelijk vinden wat ik zocht en op voorraad. de prijs is goed! nu op daar veel rij plezier!

Altijd mooi op tijd en niet duur

Prima geregeld

Soepel geregeld met MyTire Eindhoven.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA