snelle en fijne service !

Voor de 2e keer banden besteld bij bandenconcurrent. Bestellen is gemakkelijk en levering snel. Ik ben tevreden en blijf hier zeker bestellen !

Net bedrijf

no nonsense bedrijf met heldere website

makkelijk besteld. wacht nu op levering

Goedkoop snel en goed

Ik koop vrijwel al mijn banden bij de bandenconcurent. Altijd de laagste prijs en snel in huis

Overzichtelijk, snel, makkelijk!

Geen gedoe, simpel te vinden alles wat ik zoek.

vertrouwd bedrijf

correcte service

Duidelijke website en de goedkoopste .

Dit wordt mijn eerste ervaring. Afwachten natuurlijk.

Snel en goedkoop

Goede website en goede prijs

Is voor mij de eerste keer dat ik hier bestel

Is voor mij de eerst keer dat ik hier bestel. Het komt bij mij goed over dat de levering duidelijk wordt aangegeven en de verzendkosten zijn inbegrepen

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Reeds vele banden besteld en nooit teleurgesteld!!!!

Veel keus en scherpe prijzen

Goedkoopste keus, overzichtelijke website. Bestel hier altijd m’n banden naar tevredenheid.

Duidelijk en snel, en daarnaast ook top service

Banden tegen een zeer concurrende prijs.

Reeds diverse keren banden besteld via BandenConcurrent.nl en steeds snel en goed geleverd gekregen. Montage via partners gaat ook altijd goed. Prijzen tov andere leveranciers zijn heel concurrerend. Kortom een aanrader voor iedereen die toe is aan nieuwe banden! Onze oosterburen zouden zeggen: Sehr empfehlenswert!!!!

Site zonder gedoe

Deze site is Makkelijk in gebruik en goede prijs kwaliteit verhoudingen, goede uitleg en alles over de banden is terug te vinden zonder moeite te hoeven doen of via 180.000 verschillende doorlinkdingetjes ergens uit te komen waar je toch eigenlijk niet naar zocht.... Dus mij gaan ze zeker vaker tegenkomen hier!

It was really quick to buy and easy

Lovely website you can find everything what you want so clear

Snelle levering, recent geproduceerde banden, mooie prijs

Ik had twee winterbanden besteld van Hankook in een niet veel gebruikte maat, namelijk 135 en 145 R 15. De 135 band werd al snel geleverd. De 145 duurde wat langer. Graag had ik tevoren geweten dat die levertijden verschillend konden zijn. Zat nu vanwege tijdsdruk op hete kolen. Kwam uiteindelijk allemaal helemaal goed en ben dan ook meer dan tevreden over de Bandenconcurrent. Inmiddels al weer een nieuwe bestelling geplaatst. Als daar geen vertrouwen/waardering uit spreekt!

Goede ervaringen

Bestel hier al enige tijd mijn banden wanneer nodig, altijd snel verzonden en zoals op de site vermeld. Nog nooit problemen gehad.

Fijne scroll ervaring!!

Het overzicht is goed, en de keuze is reuze! Advies en voorkeuze staan goed vermeld! En de afhandeling naar het afronden van de keuze loopt super makkelijk!!

Ik ben blij want een van jullie collega’s wint in de buurt van mijn winkel in Hilversum. En heb ik een keer van die aardige jongen gevraagd over jullie werk en hij heeft heel duidelijk uitgelegd. Daarom heb ik jullie gekozen voor mijn auto banden. En binnen kort wil ik voor mijn andere auto ook banden bestellen.

Klantvriendelijk, duidelijke, scherpste prijzen.

Goed opgezette site met duidelijke navigatie. Goede beschrijving van de producten en onbetwist de beste prijzen. Voor mijn Porsche reeds eerder banden besteld en die werden vlot op het montage adres geleverd. Bandenconcurrent heeft echt de laagste prijzen in tegenstelling tot vele andere sites die dat roepen maar niet waar kunnen maken.

Snel besteld en geregeld

Het bestelproces was snel geregeld en ik kon kiezen tussen meerdere montagebedrijven. Daar zat ook een bedrijf tussen waar ik in het verleden naar volle tevredenheid mijn banden heb laten vervangen. Gewoon tevreden!

Top banden voor prima prijs!!

Bestel hier al jaren mijn banden voor mijn bus. Makkelijk, snel, prima prijs!!

Nette en snelle levering!!

Top.

Super snelle levering.

Snelle bestelling en overzichtelijke webshop

Makkelijk om hier banden te bestellen. Overzichtelijke website met voldoende keuze in banden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA