Mooie banden voor een goede prijs, geleverd en gemonteerd door Garage Groenleer VOF in Barneveld.

Tot dusver altijd positief

Voorbije jaren al meerdere keren via jullie banden besteld en tot dusver altijd naar volle tevredenheid voor absoluut concurrerende prijzen. Scheelde toch weer ruim €40,- met een lokale aanbieder. De achterbanden van onze huidige auto zijn inmiddels echt versleten, maar financieel kwam het enorm ongelegen. Zodoende heel lang getwijfeld over onze keuze: Heel even een goedkoop bandje overwogen, maar uiteindelijk toch weer voor bridgestone gekozen. Hopelijk mogen ook deze weer velen kilometers veilig rijplezier bieden.

Soepel, duidelijk en snel

Kwam snel bij de juiste bandensoort uit, goede vergelijking mogelijk en per type duidelijk wat de verschillen, plus- en minpunten zijn. Er is zoveel keuze maar op deze manier is het eenvoudig.

overzichtelijk

Eerdere leveringen zijn naar tevredenheid uitgevoerd

It was very easy!

Everything was very easy and instructions on the website were clear.

Makkelijke site om te bestellen, zeer duidelijke uitleg

Overzichtelijke site, zeer snel besteld

Handig en makkelijk

Deze website is mij aanbevolen door de autogarage. De website is erg makkelijk en overzichtelijk. Ik ben zeer tevreden!

Besteld 4e week van september 2023, productiedatum DOT 2e week van september 2023

Perfect. Recente dot nummers, goedkoop en betaal in 3 termijnen zonder rente

Zeer overzichtelijk en vlotte levering

Snel gekozen voor de goede prijs en de ervaring zal het leren hoe goed deze band in de praktijk is.

Prima, maar uitvoering moet nog komen :)

De uitvoering komt nog dus dat hangt uiteindelijk samen met de eindbeoordeling!

Duidelijke vergelijking

Duidelijke informatie, goede vergelijking, scherpste aanbieding. Fijne service.

Super geregeld in minder dan 5 minuten

Je wordr goed op de hoogte houden ivm de levering.

fijne site

Ik vind het prettig wanneer een bedrijf aan het keurmerk voldoet en daardoor ook achteraf betaling gebruikt waardoor je als klant geen risico loopt.

Makkelijk, overzichtelijk en beste prijs!

Pirelli soto zero's gekocht voor echt de allerbeste prijs. Scheelt vaak 30 tot 40% met de lokla bandenbaas!

Hele makkelijke die om te bestellen en af te rekenen goed overzichtelijk en de banden zijn snel geleverd voor een hele goede prijs

Goede banden

Ik bestel al enkele jaren Goodride banden, Ben tevreden en raad że aan

Top firma!!

Als zzp’er heb je het altijd druk en nooit tijd om overdag te bellen of te zoeken voor een montage afspraak. Nu is alles in 1 keer geregeld vanaf de luie bank en dan kan mijn vrouw zonder vragen de banden gaan wisselen. Beter bestaat niet!!

Levering is snel, voordelig en gewoon goed.

Levering is snel, voordelig en gewoon goed, iedere bestelling weer.

Wij twijfelden of de banden die wij uitgekozen hadden geschikt waren voor onze auto. Dit hadden wij per mail gevraagd. Wij kregen netjes binnen een paar uur antwoord en advies.

Vlot en goedkoop

Makkelijk te bestellen een grote diversiteit en goede beschrijvingen bij de band. Altijd de juiste band voor iedere auto.

Duidelijk overzicht en goede prijs

Overzichtelijke website met banden tegen goede prijs, snel bezorgd en veel betalingsmogelijkheden.

Snel besteld

Snel besteld. Makkelijke site

Met plezier

Diverse betaalmethoden, waaronder 3 termijnen. Een grote keuze aan modellen. Snelle bezorging. Opmerking: huidige profielfoto's.

Prima prijs en kwaliteit

Heb al regelmatig naar tevredenheid banden hier besteld. Netjes op tijd geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA