Een concurrerende ervaring !

Overzichtelijke en heldere site zonder toeters en bellen. Slijtvaste prijzen, solide wegligging, koersvast en rechttoe rechtaan uitleg over levering, montageprijzen en montage-adressen. Een site die werkt met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen in het betaalproces, zodat je (bijna) onmogelijk uit de bocht kan vliegen. Kortom, linksom én rechtsom, het was een prettige rit en ik ben zeer tevreden over deze ervaring. Mijn dank hiervoor! Met vriendelijke groet, René de Vries

Makkelijk & snel

Gemakkelijk, op basis van eigen criteria, een paar banden uitzoeken en daarna nog zelf een montagepartner in de buurt aanklikken. Site is overzichtelijk en snel. Nu nog afwachten of ze op tijd geleverd, en netjes gemonteerd, worden.

Was erg simpel om mijn maat banden te vinden de webpagina is erg geschikt voor iedereen

Helemaal top ben niet de verstandigste met autobanden maar het is erg simpel vinden via hier !

Super fijn

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs & kwaliteit!

Prima site! duidelijk over de voorraad en levertijd!

Makkelijke site waar ik zeker vaker ga bestellen. Overal staan netjes alle prijzen en levertijden bij. Kunnen veel websites nog een voorbeeld aan nemen!

Voordelig en montage in de buurt

Was de voordeligste keus voor alle merken banden en een groot pluspunt montage in de buurt. Geweldige oplossing.

Heel goed zo door gaan

Heel snel met bestellen ben zeer tevreden van dag besteld heb ik het morgen al in huis

Simpel, volledig en scherp geprijst

Simpel, volledig en scherp geprijst Voorheen bedtelde ik bij Autobandenmarkt. Zeer slechte ervaring mee gehad

Een aanrader!!!!

Duidelijke en goed werkende site

Alles goed te vinden en goedkoper als de andere

Dezelfde banden, alleen dan altijd voor een lagere prijs!

Op aanraden van mijn garage bij de BandenConcurrent besteld. Scheelde bijvoorbeeld met de Pilot Sport 5 zo'n €40 per band! Snel geleverd en goed verpakt.. helemaal top, kan niet anders zeggen!

Eerlijke prijs

Mijn ervaring is dat ik inderdaad jullie banden al eerder heb gehad met Sussex

Goed geregeld.

Ik zal jullie beslist aanbevelen bij anderen.

Retour

Perongeluk verkeerde banden besteld, maar als je wilt retourneren betaal je bijna fortuin aan. Slecht geregeld

Concurrent voor anderen

Heb al eerder besteld, toen tevreden en daardoor weer besteld. Voordelig en snel.

prettige site

Goede functionele site, goede tips en uitgebreide betaalmogelijkheden

Snel levering

Fijne website met duidelijke navigatie en keuze hulpvarianten

Nog nooit heb ik zo snel een goede band geselecteerd en de eenvoud om ze dicht bij huis te laten monteren verraste me aangenaam.

De site werkt goed en duidelijk.

De eerste keer dat ik hier bestel. Moet de bestelling nog wel ontvangen voordat ik een beter oordeel kan geven.

Ik koop ze altijd bij de banden concurent

De goedkoopste vind ik altijd bij de banden concurrent

Vlot bestellen op een duidelijke goedwerkende site

Banden zoeken en vergelijken is eenvoudig en duidelijk. Bestellen gaat vlot met een goede koppeling naar Ideal.

duidelijke informati

goeie duidelijk site, goed met informatie over de banden zeker met de tekst ballonen er bij als je ergens opstaat. snelle levering

Prima site om rustig je band te kiezen en bestellen

Heb op mn gemakje banden kunnen vergelijken en kijken waar deze eronder gemonteerd kunnen worden. Fijn is dat de banden naar de garage zelf worden gestuurd. Enige wat fijn zou zijn is een tijds indicatie wanneer banden verwacht gemonteerd te kunnen worden. Verder fijne site met goede prijzen.

Banden snel geleverd en en gemonteerd bij Tuijp bandenservice

Super service !

81 Luchthavenweg