Snelle levering en fijne en vakbekwaamheid bij het montage bedrijf.

Tot nu toe goed

Paar zomerbanden besteld, bestelling liep vlot, nu nog wachten o pde levering!

zeeeeeer overzichtelijke site, bestellen is kinderlijk eenvoudig, goede product omschrijving

tot zo ver super makkelijke bestelling, nu even afwachten wanneer ik mijn producten ontvang en heb ik een finale oordeel.....

Effectief en scherpe prijs

Bij mijn zoektocht naar 2, redelijk afwijkende maat, banden ben ik flink geschrokken van de prijs die k aangeboden heb gekregen via mijn dealer. Via bandenconcurrent kon ik dezelfde band voor de prijs van 1 bij mijn dealer krijgen. Het bestel en betaalproces is dermate simpel dat ik iedereen aanraad om hier gebruik van te maken. Eigenlijk zou ik bij bandenconcurrent het woord concurrent weglaten, er zijn simpelweg geen andere bandenleveranciers die hierbij in de buurt komen!

Duidelijke info en snel bestellen

Goede vergelijkingen van specificaties, kwaliteit en prijzen - zelf een alert voor een goedkopere, vergelijkbare band.

Perfect, super makkelijk en veel keus

Het was super makkelijk om de juiste banden op te zoeken, veel keus in verschillende soorten banden en makkelijk te bestellen binnen 5 minuten geregeld. Bezorgtijd binnen 5-7 werkdagen dus mijn baby hoeft niet lang meer zielig te staan.

Julie hebben een goede service

Top ervaring

Makkelijke site

Snel en makkelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Altijd goed

Nooit problemen

Goede prijs

Snel geleverd en zeer netjes geholpen door de installatiepartner

Snel geleverd en zeer netjes geholpen door de installatiepartner

Geweldige site

Goede site met goede kwaliteit en prijs verhouding van de banden.

Prijs kwaliteit verhouding.

De soort band en details zijn overzichtelijk gerangschikt.

Perfect geholpen

Snelle levering, geen verzendkosten!

Eerlijk, snel en kwaliteit

Ik besel nu voor dd tweede of derde keer en ik was altijd tevreden. Succes verder en ik raad jullie aan.

Concurrerende aanbieding met perfect werkende web-shop

Zie boven; kan niet korter en krachtiger

Makkelijk overzicht en ruime keuze partners

Banden zijn makkelijk te vergelijken en te vinden. Goede prijzen en ruime keuze partner bedrijven voor montage

Ervaring zeer positief

Prima kwaliteit banden(Imperial) en het is goedkoop ook nog tjaa…wat wil jij nog meer Super snel geleverd,dus snel geholpen

Alle banden beschikbaar voor gunstige prijzen

Bandenconcurrent levert praktisch alle banden en biedt gunstige prijzen ten opzichte van andere banden-verkoopsites.

Snel geleverd, nog eerder als aangegeven bij de track and trace. Dat was iets minder want ik was niet thuis.

Goed en duidelijk

Fijne service en klant vriendelijk

Banden hoog kwaliteit goede prijs te vreden

Alleen heel vervelend je krijg een email dat je pakket is via ergste bedrijf die heet dpd je kan niks volgens geen informatie ik heb zelf geen sms geen email van dpd echt waar

Betrouwbaar

Vaker banden via bandenconcurrent besteld en nog nooit teleurgesteld.

had eerst verkeerde maat besteld,maar week later werden ze weer opgehaald,mooi dat het zo kon Roel

Van begin tot het eind goed geregeld

Het uitzoeken en bestellen gaat heel intuïtief. Vervolgens kan je een garage bij je in de buurt de banden laten monteren. Alleen de afspraak met de monteur moet je zelf regelen, maar dat is logisch. En dan heb je dus nieuwe banden voor een zeer scherpe prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA