Goede kwaliteit

top kwaliteit autobanden

super goede kwaliteit voor een mooi prijsje.

Zeer goed!

Hele goede prijs en levering

Geweldige Service

Geweldige service.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om banden met elkaar te kunnen vergelijken om zo de ideale banden te vinden.

Gemakkelijk en snel

Kopen ging gemakkelijk en snel, mis alleen een beetje reviews over de banden.

eerlijke prijs!

De website werkt overzichtelijke en makkelijk, daarbij is de prijs ook heel scherp!

Snel besteld, beste prijs!

Snel besteld, beste prijs! Weer goed geregeld!

Prachtige webshop

Makelijk te bestellen altyd goede prijs en razend snelle levering

Toppoe

Grote banden keuze tegen een mooie prijs..en natuurlijk handig dat je in 3 keer kant betalen..heb de Michin pilot sport 4S bestel.

Prima geregeld en snelle levering

Uitstekend goed te vreden

Banden (redelijk) snel geleverd.

Banden werden na 8 dagen geleverd. Netjes verpakt en in uitmuntende conditie. Het was tevens rond de kerstdagen.... 4/5 sterren

Super makkelijk en een ruime keuze

Het is selecteren kiezen en bestellen klaar

Geweldig!

Zeer scherpe aanbieding voor mijn Michelin banden. (50€ goedkoper uit dan bij de standaard garages, inclusief montage, ventielen) Snel geregeld via de website van de BandenConcurrent. Het wordt kosteloos verstuurt naar een montagecentrum/garage bij jouw in de buurt. Wat wil je nog meer! :-) Ik bestel voortaan mijn banden bij BandenConcurrent!

Snel en makkelijk mijn banden gevonden

Veel banden op voorraad makkelijk met 2 verschillende bandenmaten.

Snel, betrouwbaar, prijs-gunstig en bij annulering binnen een week het geld weer op je rekening

Ik had banden besteld maar type fouten gemaakt bij het afleveradres, waardoor de bestelling geannuleerd moest worden. Er was goede communicatie per mail en binnen een week het geld retour. Kortom ik als er iets mid gaat wordt eea snel opgelost

Snelle goed service

Goed service en goede reviews

Altijd top

Tot nu toe altijd de goede maten geleverd gekregen, redelijk snel en altijd tevreden!!

snelle levering en goede service bij de montagepartner

Zeer tevreden over de prijs van de winter- en zomerbanden en over de fijne mogelijkheid voor de montage dicht bij huis. Heel tevreden over deze montagepartner.

Eenvoudig en snel vergelijken en bestellen.

Mijn ervaring was erg positief. De website is erg overzichtelijk en de pagina's laden snel. Er is veel keuze en er worden zelfs alternatieven getoond. Kortom, super!

Lekker makkelijk alles op 1 plek

Zitten er mooi om, bedankt

zijn goede banden

Duidelijke website, mooie prijs

Via internet kwamen we uit bij de banden concurrent. Via de duidelijke website hebben we 4 al Season banden besteld tegen een scherpe prijs. Ook onze eerdere ervaring met banden concurrent was super. Toen hebben we de banden aan huis laten wisselen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA