Heel goed geholpen!!

Ik wordt altijd heel goed geholpen en ik ontvang eerlijk advies over mijn auto. Ik kom elke keer terug voor apk en mijn banden!!

Snel en eenvoudig

Eenvoudig banden bestellen tegen een goede prijs met erg veel keuze.

Alles liep op wielentjes, gesmeerd en snel geregeld.

Even bestellen, betalen en monteren. Ook nog een scherpe prijs, da’s mooi meegenomen

Geweldige ervaring om mee te maken, zo eenvoudig zo snel. Top

Gebruiksvriendelijk!

Binnen 10 minuten nieuwe banden gekocht, veel opties, met goede prijzen.

Vijf sterren

Zijn perfect geen geluid mooie profiel op tijd ingeleverd perfect

Snel en makkelijk geregeld

Banden moeten nog gemonteerd gaan worden, maar op basis van het gemakkelijke en overzichtelijke bestelproces erg tevreden.

Goede banden voor een heel goede prijs. Snelle levering

Prima prijzen en duidelijke omschrijving

Makkelijk zoeken, handige chatbot, prima prijzen en fijn dat er montage partners zijn.

Super netjes en vlot.

Vlotte service met het bestellen en leveren, en een hele mooie dot code 1 paar banden van week 37 en 1 paar banden van week 44 van dit jaar. Super en zeker aan te bevelen aan anderen.

Super simpel en overzichtelijk !!!

Super simpel en overzichtelijk !!!

Gewoon goed!

Ik bestel vaker, elke keer netjes verzorgd. Gewoon goed en een nette marktconforme prijs.

Prima en correct

Goede kwaliteit en alles op tijd geleverd

Prima banden

Niks om aan te merken

Goed geregeld

Duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijk in te plannen bij een monteur in de buurt.

Lekker snel de banden gevonden die ik nodig had met scherpe prijs.

Banden werden ook nog eens bij mijn garage kosteloos bezorgd. Direct na bestellen en betalen per mail bevestiging en track en trace ontvangen. Allemaal heel snel en helder, was zo gebeurd.

Ik koop al jaren mijn banden bij de Bandenconcurrent altijd snel, en zorgeloos bezorg

Banden kopen bij de Bandenconcurrent is zó simpel dat ik soms denk dat ze stiekem tovenaars zijn. Goede prijs, topkwaliteit en service die zelfs mijn auto vrolijk maakt. Ik bestel hier al jaren — en mijn banden rollen nog steeds tevreden rond!”

overzichtelijk en makkelijk geregeld

Het kopen van nieuwe banden was super makkelijk gedaan en ik kon direct een zaak uitzoeken die voor mij de banden kon plaatsen, heel handig dat dit 1 proces was

Eenvoudig, voordelig en montage door een landelijk erkend bedrijf!

Ik heb nieuwe Premium All Weather banden besteld en laten monteren door 1 van de landelijk bekende specialisten. Binnen enkele minuten is de bestelling geregeld en ingepland en uiteindelijk dik 20% voordeliger dan rechtstreeks aanschaffen via de landelijke specialisten.

Erg makkelijk te bestellen voor een mooie prijs

Goede prijs!

Fijne website

Goede website , erg overzichtelijk

Geweldig!!!

Als leek die niet veel verstand heeft, voldoende informatie en duidelijkheid. Ook fijn dat je direct een montage partner kan kiezen.

heel goed

het gaat heel simpel en alles compleet met montage.

Super Scherpe Tarieven en Heel Makkelijk te bestellen

Ik zou iedereen aanraden. Top.

Uitmuntend, wat een gemak!

Wat een fijne website! Het is makkelijk om heel specifiek te zoeken naar geschikte banden. Dat kan op verschillende manieren. En dan heb je ook nog ruime keus uit mogelijkheden als het gaat om levering en zelfs montage en verzekering! Ik heb nu banden uitgezocht voor de Forester SG van m'n vader die veel met aanhanger rijdt, en kom binnenkort zeker terug voor de Forester SJ van een vriend die eigenlijk alleen snelwegkilometers maakt, en ook voor mijn eigen auto, ook een SG, waarmee ik ook meerdere keren per jaar off-road mag.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA