Ik heb de juiste banden ontvangen en de service was perfect. Snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden hier over.

Makkelijk

Dat is echt nuttig.

Niet zo goed

Nou mijn ervaring is niet zo goed ik nou contact op over banden die niet goed zijn waar twee goed zijn en twee niet de verkeerde maat maak afspraak om de banden om te ruilen en dan gebeurt er nik geen banden echt niks nu moet ik weer contact zoeken en alles op nieuw uti een zetten op 17 nov bestel mijn auto staat stil echt …..

Goed te vinden welke ik wilde!

En bestellen en betalen ging al even gemakkelijk. Nu wachten op de levering.

Makkelijk,scherpe prijs en ruim assortiment

Ruime keuze, fijne website en scherpe prijs.

Zeer goed en professionele ondersteuning

Was op zoek naar goede banden voor mijn ford Kuga. De chatbot stond mij te woord deze is zeer goed door ontwikkeld. Ook telefonisch contact gehad ook dit was super ging over de ventiel vervanging maar ik heb andere ventielen met bandenspanning sensoren. Nogmaals top en bedankt

Gewoon nette prijzen.

27 november 2025 heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst bij de BandenConcurrent. Voorafgaand aan mijn aankoop heb ik gebruikgemaakt van de chatbot Tim, aan wie ik diverse vragen heb gesteld over de juiste banden voor mijn voertuig en mijn gebruikssituatie. Tot mijn tevredenheid kreeg ik op elke vraag een duidelijk en passend antwoord, wat mij het vertrouwen gaf dat ik een goede keuze kon maken. Op basis van deze informatie heb ik gekozen voor de Michelin CrossClimate 3 in de maat 225/55 R18 102V. Deze band sprak mij vooral aan vanwege de uitstekende wegligging en omdat ik regelmatig met een caravan rijd, waarbij stabiliteit en veiligheid voor mij extra belangrijk zijn. Het montagebedrijf bevindt zich dichtbij, wat erg praktisch is. Zodra de montage heeft plaatsgevonden en alles verder is afgehandeld, zal ik een update geven over mijn verdere ervaringen.

Overzichtelijk website met makkelijke invul menu

Ik kwam op deze website terecht en kon makkelijk verschillende banden vergelijken. Handig invul menu waardoor je meteen een selectie te zien krijgt die aansluit bij de zoekopdracht

Atlas Green 3 4S 195/55/15

Voor deze prijs zijn het uitstekende banden en ze slippen niet, wat verrassend is.

Makkelijk en snel

Top en makkelijk te bestellen met duidelijke informatie over de betreffende band

Very easy service

Very easy to use, with a lot of option, totally recommend

Bestelling binnen 3 dagen naar de adres geleverd

Goed geholpen

Snelle service, goed te bestellen garage ook prima

Gewoon goed, Ze doen wat ze moeten doen.

Na mijn bestelling van 4 banden kwam ik erachter dat ik na het lezen van de ANWB banden test toch de verkeerde keuze had gemaakt. Via AI contact live en Whatsapp kon ik de order netjes annuleren en heb alsnog een ander merk kunnen bestellen. Alles werd razendsnel afgehandeld via Email en het betaalde bedrag teruggestort. Top!

Heb mijn pakket optijd ontvangen

Duidelijk, snel, voordelig en gemakkelijk

Veel info mogelijkheden om mijn keuze op een goede band voor mij te maken. Duidelijke site en makkelijke zoekfunctie.

Alles snel geregeld, kiezen, bestellen en montage regelen

Goede presentatie van banden waaruit ik kan kiezen. Voordelige prijsstelling. Fijn dat ook de montage gelijk kan worden geregeld.

Prima website

Prima website

Diverse keren besteld bandenconcurrent. Snelle levering en wat ze beloven maken ze ook waar. Prima!!!

Snel geregeld

Goede banden voor een goede prijs. Snel besteld en bezorgd

supersnel geregeld inclusief de afspraak bij een parkner

het systeem achter deze site is echt goed. binnen 2 minuten een aankoop incl een afspraak bij een parkner. Je rijd naar de montageparkner en alles word geregeld onder het genot van een kopje koffie. super gedaan bandenconcurent en Bandenservice Gelderland! graag weer:)

Goed!

Overzichtelijk, handig, goedkoop en snel.

Super snel en service gericht

De alternatieve die je krijgt aangeboden zijn super

Goed geregeld

81 Luchthavenweg