Supermooie aanbieding!

Vlot geregeld ook

Makkelijk en duidelijk

Is mijn eerste bestelling heb nog geen ervaring, doe deze bestelling op advies van mijn overbuurman

Comfortabel banden bestellen via de website

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij De Bandenconcurrent. De banden zelf zijn comfortabel, stil en geven precies het fijne rijgevoel dat ik zocht. Ook de website werkt prettig: overzichtelijk, duidelijk en je vindt snel wat je nodig hebt. Bestellen ging soepel en de communicatie was helder. Kortom: een betrouwbare partij die doet wat ze belooft!

Goed geregeld

Snelle reactie zelfs in het weekend

Eenvoudig, snel en goede aanbiedingen

De site is makkelijk en overzichtelijk. Alle goede bandenmerken zijn beschikbaar en stukken goedkoper dan de concurrent. Bandenconcurrent werkt veel verschillende vakwerkgarages die je direct bij kan boeken bij je bestelling. Zij bellen je als de banden binnen zijn om een afspraak te maken. Het enige dat miste was een bevestigingsmail van de bestelling.

Snel en makkelijk

Goede prijzen inclusief montage!

Prima prijs en service.

Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak.

Banden bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Goede en duidelijke website, gebruiksvriendelijk en lage prijzen. Zo zou je elke website willen zien

Al meerdere keren mijn banden besteld bij de bandenconcurrent. De enorne keuze en mega scherpe prijzen, keer op keer weer de goedkoopste. Heb t al vele andere collega's aanbevolen. Ga nooit meer mn banden bij een normale garage bestellen maar laat ze thuiskomen en zoek zelf een montagepartner uit, echt top gewoon!

Duidelijke site die heel veel verschillende banden bevat

Op zoek naar een setje banden hier uitgekomen. Zeer veel keuze tegen een zeer scherpe prijs! Een echte aanrader.

Ik heb daar vaker besteld en alles is altijd keurig binnen gekomen

Fijn bestelproces

Scherpe prijzen voor Bridgestone 17" all season banden. Duidelijk en snel bestelproces! Fijn, want nu mag m n vriendin binnenkort weer de weg op als t kouder wordt ;)

Geweldig en zeer goed

Uitermate tevreden over de service, de kwaliteit en snelheid van leveren. Ga zo door

goede uitleg en duidelijke site

Top!!

Continental banden zijn conform verwachting geleverd en geheel naar wens.

de site en het bestel proces is goed toeganklijk en ook voor blinden met een screen reader tebedienen.

Prettige website

Een makkelijke en zeer overzichtelijke website. De prijs is ook erg goed.

Geniaal

Webside bandenconcurrent is zelfs voor ouwe lui makkelijk te begrijpen en te bestellen en de prijzen zijn scherp dus aanradertje

Fijn en snel

Simpele en duidelijke website voor het vinden van de juiste banden in je eigen budget!

Verkeerde banden geleverd zonder oplossing

Ik vind bandenconcurrent **********. Winterbanden besteld, montageafspraak gemaakt. Nooit voor montage de mogelijkheid gehad om te checken of het de juiste banden zijn. Vervolgens na montage thuis erachter komen dat het all season banden zijn. Meteen contact opgenomen met de garage of ze niet per ongeluk de verkeerde banden hadden gemonteerd. Dat was niet het geval. Maandag meteen contact opgenomen met bandenconcurrent. Ik ervaarde weinig empathie en de enige oplossing was 7.5 euro compensatie per band. Daar ben ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan. Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Ik zou hier geen banden bestellen. Ze zijn goedkoper maar de service is net zo goedkoop.

Overzichtelijk en makkelijk

Website is gebruiksvriendelijk en makkelijk. Vind de service van garage erg handig. Zeker aanrader

Ik koop mijn nieuwe banden bij Bandenconcurrent.nl

Veel keuze voor redelijke prijzen. Snel besteld en ook een montage afspraak wordt voor je gemaakt. Top!

Makelijk

Via een vriend kwam ik op jullie site. Overzichtelijk ,duidelijk en makkelijk

De eerste indruk is goed, nu de levering afwachten.

Tot nu toe positief. Even afwachten hoe het afleveren gaat

Service

Duidelijkheid Betrouwbaarheid & lange levensduur — belangrijk als je niet elk jaar banden wil wisselen.

Zeer duidelijk, correct en netjes

Gewoon in 1 woord...perfect

81 Luchthavenweg