Slechte service/communicatie
Ik heb heir vaker besteld zonder gedoe dus als bezorging verloopt, zoals het zou moeten dan is het prima.
Maar aangezien het vaak via DPD verstuurd wordt is het maar de vraag of dat goed komt!?!?!
In mijn geval kwam dat dus natuurlijk niet goed.
De bezorger staat 2x voor de deur, maar negeert de videodeurbel en als je ziet dat hij wegloopt en je snel achter hem aan rent (tot 2x toe) en bij de deur staat te roepen.
Negeert hij je gewoon, want heeft aan zijn plicht voldaan dus op naar het volgende adres.
Morgen weer een poging tot bezorgen, maar ik weet al dat ik er morgen niet ben om het pakket aan te nemen.
Ik kan mijn bezorging ook niet wijzigen via DPD, want die vraagt om codes die ik nooit ontvangen heb.
Reken bij het achterhalen van deze codes zeker niet op hulp van bandenconcurrent die die codes blijkbaar moet hebben volgens DPD.
Maargoed toch maar weer bellen met de klantenservice van bandenconcurrent, want ik wil de banden toch geleverd hebben!
Verwacht hier als een "dom klein kind" belerend toegesproken te worden door een ongeintresseerde tiener van de klantenservice, wanneer je met ze belt.
En als klap op de vuurpijl na alle moeite die je erin hebt gestoken krijg je een rekening van 35 euro, omdat de banden "niet afgeleverd" konden worden en als retour gerekend worden.
Dit terwijl je al 5 dagen achter je pakket aan het bellen bent om de bezorging (op tijd) voor elkaar te krijgen.
Hierdoor heb ik nu 2x mijn APK afspraak gemist en ook extra kosten heb moeten maken.
Al met al weer wat geld lichter en nog steeds geen banden.
Met dank aan bandenconcurrent en DPD.
Dus houdt u ervan om uren achter je bestelling aan te zitten, wanneer de bezorging even niet volgens plan loopt?
Daarna om hulp vraagt en dan als een " dom klein kind" toegesproken te worden door een tiener bij de klantenservice?
Bestel dan bij bandenconcurrent!!!
En vraag dan ook of ze het via DPD willen versturen om het extra frustrerend te maken.