Réponse du propriétaire de l'entreprise
Hallo
Dank u wel voor uw uitgebreide toelichting.
Wij begrijpen uw frustratie en lichten de situatie graag verder toe.
Wij werken met een geautomatiseerd logistiek proces waarbij bestellingen zeer snel worden verwerkt om een snelle levering te kunnen garanderen. Zolang een bestelling zich in het depot bevindt, betekent dit helaas niet altijd dat deze nog handmatig kan worden tegengehouden. Zodra een zending door het systeem is vrijgegeven en aan de vervoerder is overgedragen, is annuleren technisch niet meer mogelijk.
Het toevoegen van ventielen is wel mogelijk, omdat deze apart worden verzonden via de reguliere post en niet via de vervoerder van de banden. Dit verloopt via een afzonderlijk verzendproces en staat los van de bandenlevering. Wij begrijpen dat dit verschil voor verwarring kan zorgen.
Zodra een bestelling onderweg is, zijn wij genoodzaakt bij een retour de retourkosten in rekening te brengen. Deze kosten worden door de vervoerder aangerekend en kunnen wij helaas niet overnemen.
Wat wij u wél kunnen garanderen, is een snelle verwerking en verrekening zodra de goederen opnieuw bij ons binnenkomen. Uw terugbetaling zal dan zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd.
Wij betreuren dat deze ervaring voor u als onprettig is overgekomen en danken u voor het delen van uw feedback.
Met vriendelijke groet,
Team BandenConcurrent