Banden voor een super prijs

Banden gemonteerd door mijn eigen garage. Via bandenconurrent scheelde het 50+ euro per band.

Gemakkelijk via internet te regelen

Ik heb deze bestelling probleemloos via internet kunnen regelen. Duim omhoogge hiervoor.

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring gehad omdat ik precies mijn banden maat kon opzoeken. En doordat heb ik de hankook banden gevonden die ik nodig had en ook nog eens voor een hel scherpen prijs.

Erg goede prijs kwaliteit verhouding

Fijn dat er ook mogenlijkheid is om via Klarna te betalen

Makkelijke site en scherpe prijs

Makkelijke site en scherpe prijs

Goede prijs kwaliteit

Op zondag besteld op vrijdag geleverd bij bandencentrale op dinsdag laten plaatsen alles verliep netjes en per mail kon je alles volgen ben tevreden dank uw wel

Top banden

Snelle bezorging en niet duur.

Fijne website en banden altijd snel in huis.

Goed geprijsd en snel in huis. Ik hoop alleen altijd dat de DOT code recent is, maar tot nu toe nooit te oude banden ontvangen.

gewoon goed

Op tijd geleverd

Eerste keer dat ik bestel bij jullie

Volgens jullie worden mijn banden binnen 2 werkdagen aan huis geleverd Hopelijk gaat dat lukken want zaterdag heb ik afspraak bij mijn garage

site goed benaderbaar en makkelijk Je wordt goed op de hoogte gehouden waar de banden zich bevinden, voor mij was dat een garage en via de site ook gelijk een afspraak gemaakt bij die betreffende garage.

Nette en snelle aflevering

Advies is goed en aflevering is snel

Makkelijke bestelling en snelle bezorging. TOP

De website is overzichtelijk. We hadden al een goede ervaring met BandenConcurrent.nl en hebben hier wederom voor gekozen. Prima prijs, snelle levering .

Eenvoudig, overzichtelijk, snel

Door de indeling van de website is het eenvoudig om de banden die je wil hebben te vinden en te vergelijken. De verschillende zoekresultaten worden overzichtelijk weergegeven. Het bestel- en bezorgproces gingen voor mij boven verwachting snel.

Komt afspraken na!

Snelle levering goede prijs

Een kind kan de was doen!

Het bestellen ging vrij eenvoudig, de site is zeer overzichtelijk en dat is heel fijn om de goede banden te kunnen kiezen. Nu de montage nog, dat moet ik nog meemaken, maar het voelt goed.

2 banden nooit binnen gekomen

Ik heb 4 banden besteld 2 banden zijn binnen gekomen de andere 2 nooit gekregen krijg ook geen reactie als ik een mail stuur

Goed,zoals afgesproken

Zoals afgesproken,is het gegaan.top

Super snel geleverd en gemonteerd

Echt een aanrader

Top geregeld

Van A tot Z helemaal TOP geregeld !!

top geregld

top

Snelle levering en betaalbare banden

Snelle levering. Betaalbare banden. Tip: betere communicatie mbt levering.

Snelle service en levering.

Goede en snelle levertijden van de banden. Alleen jammer dat ik de banden niet in een zending kreeg.

Nette service en snel geholpen

Nette service en snel geholpen

Goede duidelijke site

Snel en tegen scherpe prijs mijn banden uit kunnen kiezen Top

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA