Zeer klant-on-vriendelijk
Via Bandenconcurrent 2 banden besteld die volgens planning 6 jan 13:30 bij montage partner erop gelegd zouden worden. Bij controle bleken de banden niet geleverd. Daarna track and trace gevolgd en gezien dat banden het magazijn niet hadden verlaten. Daarop via whatsapp met bandenconcurrent de order geannuleerd. Bevestiging gekregen dat dit begrijpelijk en kosteloos was. Daarop elders banden laten monteren (auto stond al 2 weken op stapels stenen). Na een tijd kreeg ik mails dat banden onderweg waren... Dat was mosterd na de maaltijd en eigenwijs want order was al lang daarvoor heel duidelijk geannuleerd. Tot op vandaag doen ze moeilijk over terugbetaling. Thuiswinkel waarborg is bezig, maar ze volharden in klant onvriendelijkheid. Kennelijk moet ik mijn rechtsbijstand inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Heel vervelend. In juni vorig jaar had ik met succes 2 banden via deze methode laten vervangen, maar nu zeg ik: nooit meer!
Nader: na lezen reactie van de bandenconcurrent. Ze laten gemakshalve achterwege dat ik - voor ik elders banden liet monteren - van hen via whatsapp een bericht had dat annulering tijdig was en dat dit voor mij kosteloos zou zijn. Steeds proberen ze het probleem (dat ze banden alsnog naar een ex-montagepartner hebben gestuurd) door mij op te laten lossen. Extreem klant onvriendelijk. Zaak is al naar mijn rechtsbijstand verzekeraar. Zal tzt laten weten wie dit heeft gewonnen! Blijft toch erg vervelend, dat je daartoe wordt gedwongen.