Geweldig!

Ruime keuze, goede prijs en snelle montage!

Betaalbaar ,en snel

Ik koop regelmatig banden, en prijzen zijn zeker top, en goede service,zeker een aanrader.

makkelijk en snel bestellen.

erg makkelijk om een goede band uit te zoeken want bij elke band word er aangevenen of hoe goed die is en betalen is ook erg makkelijk en snel

snelle geleverd

Al eerder banden besteld

Makkelijk besteld.

Uitstekende informatie via webshop en een goede prijs inclusief gratis verzending en snelle levering

Zie hierbovey

Vaste adres voor banden!

Gemakkelijk en snel. Voordeel dat je bij een garage naar keuze kan laten monteren.

Giede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goede levering

Banden nooit geleverd, niet bereikbaar voor een oplossing???

Ik heb inmiddels een maand geleden banden besteld. Deze zijn nooit geleverd. Vervolgens word ik van het kastje naar de muur gestuurd en krijg ik op geen reactie op mijn berichten. Telefonisch hoor ik al 2 weken een bandje dat ze ‘door enorme drukte niet in staat zijn om op te nemen.’ Zojuist contact gehad met de vervoerder, zij geven aan dat er tot op heden helemaal niets geclaimed of ingedient is door bandenconcurrent. Waardeloos!!!

Super netjes en vakbekwaam

Goede hulp En nauwkeurig geholpen met het uitzoeken van mijn banden top!

top

Goed advies en makkelijk te bestellen

Ik heb in goede ervaringen met Bandenconcurrent. Goede ondersteuning, duidelijke site. Snelle levering. Helemaal top.

Goed, snel en eenvoudig

Mooie duidelijke website, gewoon makkelijk bestellen met duidelijke keuzes, top

Goede overzichtige site een echte aanrader

Makkelijk de juiste band te vinden naar eigen wens

Snel geregeld en goeie service

Leuke kleine garage. Beetje hectisch vanwege de drukte, maar gewoon op tijd geholpen en snap wel waarom het zo druk is.

Prijs kwaliteit

Makkelijk te bestellen, vriendelijke partners

Banden waren makkelijk te bestellen. Fijn om een garage in de buurt te zoeken met prijs opties. Garage personeel was ook erg vriendelijk en goed werk geleverd.

Perfecte banden binnen de aangegeven levertijd en prijs

Ik heb 4 Michelin Primacy 4 banden gekocht begin vorig jaar, heb nu een band kapot gereden op een stoeprand en dus een nieuwe besteld die exact de zelfde prijs had als de banden van een jaar geleden.

Vrij goede all-season banden

Ideale all-season banden voor dagelijks gebruik, eenvoudig betalings- en bezorgsysteem

Goede prijs!

De banden worden snel geleverd!! En zijn stukken goedkoper dan andere sites!!

Geen problemen gehad. Een belletje dat de velgen klaar zijn zou een pluspunt zijn; nu heb ik enkele dagen later zelf moeten bellen of ik de velgen al op kon halen. Verder goede communicatie van bandenconcurrent en vriendelijke mensen bij de garage

Goede, snelle service. Ook achteraf.

1e keer banden besteld, snel en makkelijk. Bleek toen echter nog niet nodig en de bestelling geannuleerd. Dat ging net zo eenvoudig en een snelle terugbetaling. Vandaag dan toch nieuwe banden besteld, eenvoudige site, duidelijk en met recht een bandenconcurrent.

Makkelijk en overzichtelijk

Mijn eerste ervaring bij jullie beviel goed! Ik werd doorverwezen via een vriend. Ik vind de website erg duidelijk en alles wordt goed uitgelegd over de verschillende banden. En een top prijs/kwaliteit verhouding!

Goede prijs

Mooi seit prijs prima