Zoeken en bestellen eenvoudig en scherp geprijsd

Op mijn zoektocht naar nieuwe banden kwam ik op BandenConcurrent terecht. Ik wist al redelijk goed wat ik wilde hebben een het vinden van de juiste en gewenste banden was eenvoudig. Bestellen, montage kiezen en eventuele extra's ook even handig.

Goede service en banden

top betaald /besteld in een mum van tyd .

snellere service bijna niet mogelijk. top

Overzichtelijk en Snelle verzorging

Al eerder de banden besteld, goed overzichtelijk en wederom snelle levering.

Snel en goed geleverd

Prima levering

Altijd een goede prijs met voldoende keus

De kruse is daar altijd goed duur of goedkoop en altijd met de juiste omschrijving zodat je een goede afweging kan maken.

Beroerde service

Mijn bestelling is in goede orde aangekomen maar ik wil deze retourneren. Het bedrijf biedt een ophaalservice waar ik voor gekozen heb. De service (dpd) kwam helemaal niet opdagen. NS deze dag is er geen contact te krijgen met het bedrijf. De telefoon staat uit, via de site kan je alleen een chatbot spreken en op mails reageren ze niet. Het voelt als oplichting.

Snelle goede website. goede outlet banden

goede snelle website

Top kwaliteit en zeer helder site en scherpe prijzen

Goede ervaring met BandenConcurrent. Bestelling verliep soepel, levering was snel en de banden kwamen overeen met de beschrijving. Zeker tevreden en zou hier opnieuw bestellen.

9,5

Duidelijke site en scherpe tarieven. Uitgebreide aanbod en hele snelle levering!

Top in levering

Snelle levering voor een goede prijs zeer een aanrader

Grote voorraad

Banden met een datum die niet ouder dan een jaar zijn. Snelle levering

Perfecte service!

Het is heel makkelijk om de juiste banden te vinden en het verzenden is heel snel.

Precies zoals afgesproken

Toch gemakkelijker als ik dacht.

Goeie betaalbare banden van A merken

Vaker bij bandenconcurrent.nl, mijn banden besteld worden snel geleverd voldoen altijd aan mijn verwachtingen

**********

Dit bedrijf doet allerlei claims, zoals “goede service” en “de beste bandenwinkel van Nederland”. In de praktijk reageren ze echter niet op e-mails of berichten en zijn ze telefonisch onbereikbaar. Contact krijgen blijkt vrijwel onmogelijk. Dit wekt bij mij sterk de indruk dat vragen en verzoeken bewust worden genegeerd. Het lijkt bovendien onmogelijk om een bestelling te retourneren of te annuleren. Ik overweeg dan ook verdere stappen te ondernemen. Mijn advies is om ver weg te blijven van dit bedrijf.

Duidelijk, snel en goed

Goede prijs zeer snel geleverd

Snelle levering voor een goede prijs Wacht alleen nog op de ventielen.

Makkelijke website en duidelijke informatie

Banden makkelijk samen te stellen met goede informatie

Goed opletten met bestellen

Outlet lees banden met productie datum Van een paar jaar oud tot wel 5 jaar. Worden aangeboden en wel bovenaan. Wil je de meest recente banden dan moet je door scrollen en klikken in het menu van het aanbod in jou banden maat. Dat vind ik niet oke als je even niet oplet bestel je banden met een productie datum van een paar jaar oud. En die zijn vaak nog de de zelfde prijs of nog duurder. De recente banden zouden bovenaan moeten staan

Snel en goed

Zeer goed gelopen met de banden

Hele makkelijk bestelling. Goed bedrijf in Haastrecht Gevonden. Zeer goed geholpen. Geen verassingen achter af. Zeer tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben heel erg tevreden!!

Mooie bandjes

Mooie bandjes, prima prijs, goede service

Betrouwbaar en eerlijk

81 Luchthavenweg