Ik zocht nieuwe voorbanden voor mijn vrouw. Ze heeft maar 1 set dus ik zocht naar een partner die dit meteen kon wisselen in plaats van dat ik met banden moet leuren. Snel gevonden, afspraak gemaakt en betaald. Super simpel én voordelig. Als je dat vergelijkt met een bekende speler in de APK / uitlaten / bandenmarkt (KF) bespaar je echt veel geld!
Via de site, die de juiste filter mogelijkheden heeft, de juiste banden gevonden voor de beste prijs. Tevens via de site een afspraak kunnen plannen bij een garage in de buurt welke de banden netjes gemonteerd heeft en de oude banden heeft afgevoerd. Alles binnen een paar dagen bezorgd en gemonteerd.
Alle A-merken voor een scherpe prijs, en makkelijk besteld!
Duidelijk en hemder
Prettige duidelijke website waar je eenvoudig de banden vindt die je zoekt, met uitgebreide omschrijving en fijne prijs. Snel naar het montagecentrum nu....
Ik heb geanuleerd, geld retour storten een probleem en niet bereikbaar.
Hallo Jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat dit frustrerend is. Wij proberen, wanneer de omstandigheden het toelaten, bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Hierdoor is de marge om een bestelling te annuleren soms zeer beperkt. Zodra een bestelling door de transportdienst is opgehaald, kan deze helaas niet meer geannuleerd worden. Helaas hebben vervoerders momenteel vertragingen in de verwerking van pakketten, onder andere bij het scannen, wat de zichtbaarheid en afhandeling kan vertragen. Onze excuses voor het ongemak. Groeten Team BandenConcurrent.
Transparante website en voordeliger dan andere aanbieders.
Dit zijn **********! Je betaald voor je producten maar krijgt deze niet geleverd! Ze zijn telefonisch nooit te bereiken en via de whatsapp reageren ze ook nooit. Ik koop hier nooit meer iets!
Hallo Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. De aangegeven levertijd is een richttermijn. Helaas hebben onvoorziene weersomstandigheden in deze periode voor vertraging gezorgd bij de transportdiensten, wat een invloed heeft op de levering van uw bestelling. We vinden helaas geen bestelling terug met uw gegevens waardoor we de status van uw bestelling niet kunnen nagaan, indien nodig kunt u contact opnemen met onze klantendienst via [email protected] Bedankt voor uw begrip. Groeten Team BandenConcurrent.
Men krijgt alleen contact met digi assistent die geen oplossing heeft en het blijft maar aanslepen. Mijn banden heb ik ontvangen maar de reeds betaalde ventielen krijg ik niet vast ondanks een bevestiging van betaling die ik wel gekregen heb. Wel geen ordernummer gekregen.
Hallo Bedankt om dit te melden. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die u heeft ervaren. We begrijpen uw frustratie volledig. De banden zijn correct geleverd, maar de ventielen worden inderdaad afzonderlijk via gewone post verstuurd. Daardoor is er geen pakketnummer of track & trace beschikbaar. De ventielen horen bij hetzelfde bestelnummer als de banden. Uw betaling is bij ons correct geregistreerd en bevestigd. We hebben ondertussen een ticket aangemaakt bij onze klantendienst om dit verder voor u op te volgen en correct af te ronden. Nogmaals onze excuses dat dit langer aansleept dan verwacht. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Groeten Team BandenConcurrent
Top webshop en overzichtelijk al eerder via jullie besteld en snelle levering meerdere mensen al aan geraden om via jullie banden te bestellen
Slecht bedrijf. Ik raad aan om elders te kopen.
Hallo Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. De aangegeven levertijd van 2–3 werkdagen is een richttermijn. Helaas hebben onvoorziene weersomstandigheden in deze periode voor vertraging gezorgd bij de transportdiensten, wat een invloed heeft op de levering van uw bestelling. We vinden helaas geen bestelling terug met uw gegevens waardoor we de status van uw bestelling niet kunnen nagaan, indien nodig kunt u contact opnemen met onze klantendienst via [email protected] Bedankt voor uw begrip. Groeten Team BandenConcurrent.
De levering is zeer slecht. De beloofde levertijd van 2–3 dagen wordt niet nagekomen; ik heb ruim een week op mijn bestelling moeten wachten. Daarnaast kost annuleren €30 per pakket. Hoewel het in eerste instantie goedkoper lijkt dan andere aanbieders, is het dat absoluut niet waard. Ik zal hier nooit meer bestellen.
Ook snelle levering, wij bestellen al jaren banden bij de banden concurrent
Hallo Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. De aangegeven levertijd van 2–3 werkdagen is een richttermijn. Helaas hebben onvoorziene weersomstandigheden in deze periode voor vertraging gezorgd bij de transportdiensten, wat een invloed heeft op de levering van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren. We begrijpen dat dit teleurstellend is en nemen uw feedback mee om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren. Groeten Team BandenConcurrent.
Makkelijk te bestellen via de website. de website is duidelijk. Communicatie is helder. Wel bleek dat mijn geplande montageafspraak bij de montagepartner op een andere datum was binnen gekomen.
Zonder twijfel verwacht of onverwachte banden moeten wisselen bandenconcurrent.nl is waar je moet gaan.
Op deze website vindt u een uitstekende selectie van kwalitatief goede autobanden. De aangeboden producten voldoen aan hoge standaarden en bieden een betrouwbare prestatie. Met een breed assortiment is er voor iedere auto een passende oplossing te vinden.
Duidelijke en overzichtelijke website. Handig om banden te vergelijken met meteen aflevering en montage op een gekozen adres. Top dit!!
Makkelijk bestellen, goede prijzen
Ff afwachten moeten nog gemonteerd worden
Alles is super goed geregeld
Menu van de website en de eigenschappen van de banden waren makkelijk te gebruiken.
Netjes geleverd geleverd Binnen de tijd
Ordered 4 Vredestein Quatrac 5 all‑season tyres from BandenConcurrent. The website is clear, ordering was easy, and pricing was competitive. Communication about the order status was clear and everything so far matches what was promised. Installation is scheduled, so no experience with mounting yet, but ordering itself has been smooth.
81 Luchthavenweg
Eindhoven 5657EA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.