Slechte service en geen oplossingsgericht handelen bij defecte banden
                  Ik ben zeer ontevreden over mijn ervaring met Bandenconcurrent. Kort na levering bleken twee van de geleverde banden defect (hoogteslag), wat direct is vastgesteld door een van hun eigen partnergarages. In plaats van het probleem klantgericht en snel op te lossen, word ik van het kastje naar de muur gestuurd.
Bandenconcurrent is nauwelijks bereikbaar, reageert traag en verschuilt zich achter procedures in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een duidelijk fabrieksdefect. In de tussentijd zit ik met een auto die niet veilig te gebruiken is. Er wordt gesproken over weken onderzoekstijd, maar er wordt geen enkele tijdelijke oplossing geboden.
Van een professionele partij mag je verwachten dat zij een duidelijk defect product direct vervangen of op zijn minst met de klant meedenken. Helaas lijkt bij Bandenconcurrent klanttevredenheid geen prioriteit te hebben.
Zeer teleurstellende ervaring — niet oplossingsgericht, niet bereikbaar en geen gevoel van verantwoordelijkheid richting de klant.