Service en Snelle levering

Er wordt meegedacht en geadviseerd over bijvoorbeeld ventielen. De leveringstijd wordt goed aangegeven en is snel

Snel geregeld, eenvoudig besteld

Juiste banden snel gevonden. Bestel procedure eenvoudig, duidelijke stappen. Meerdere betaal mogelijkheden. En erg scherpe prijzen.

Perfecte uitleg

Na wikken en wegen en HELE perfecte uitleg en advies geslaagd voor de banden die ik zocht!

Snelle leveling van de autobanden! Erg tevreden

Snelle levering, scherpe prijs!

Bestellen ging heel eenvoudig. Scherpe prijs. Banden perfect op tijd geleverd en netjes gemonteerd door de door ons gekozen werkplaats. Wij zijn heel tevreden.

Goedkoper dan een merk garage!

4 nieuwe banden nodig volgens de dealer, terwijl de 2 achterbanden gewoon nog genoeg profiel hebben (deze wil ik dan ter reserve bewaren). Dus kies ik voor 4 all season banden waarbij de garage mij een offerte geeft van 670eu incl montage en balanceren. Ik kijken op bandenconcurent, zelfde banden 4 stuks 305eu gelijk bestellen. Ik kwik fit bellen met de vraag wat kost een banden wissel met balanceren als ik de banden zelf lever? Je raad het nooit 110eu. Mensen laat je niet oplichten door dealers etc koop gewoom je banden zelf.

Is goed verlopen, product was zo als omschreven.

Helder en duidelijk

Snele duidelijke site, alle nodige info staat erop.

Ik heb twee banden besteld en gelijk montage kunnen regelen, voor mij het is heel fijn want ik ben zo snel klaar.

Concurrerende prijs en prima afhandeling!

De banden waren geleverd en de montage afspraak gemaakt. Helaas kon dit niet doorgaan... ik werd gebeld door het montagebedrijf voor een nieuwe afspraak een dag later. De banden zitten er inmiddels onder en ik ben blij dat ik dit zi gedaan heb!

Top Banden Service met maximale grip!

Voor iemand dat geen verstand heeft van banden is het een perfecte website om te bestellen. Ik heb een snelle, duidelijke en betrouwbare service ervaren.

Snelle levering en keurig verpakt

banden zijn zeer stil met het rijden.

Top advies, snel besteld, snel thuis

Klantenservice snel aan de lijn, deskundig advies zowel online als aan de lijn, snel online besteld, snel thuis. Daar kan je mee over weg.

Duidelijke site

Duidelijke website, hopelijk vlotte levering.

Goed, duidelijke site

Goed, het is een duidelijke site waarop je snel en makkelijk kunt filteren

Professioneel in keuze en service.

Een zoektocht hoeft geen uitdaging te zijn. Winkelen bij Banden Concurrent is voor iedereen eenvoudig en biedt een zeer ruim assortiment voor elk budget. Ook de verwijzing naar een professioneel bedrijf waar de banden geleverd en gemonteerd worden, is erg gemakkelijk en vertrouwd met eerlijke prijzen. Het is jammer dat ik niet meer sterren kan toekennen.

Best wel goed georganiseerd zo.

Bestellen bij euromaster. De banden gelijk naar afgesproken dealer en afspraak is ook al geregeld.

Gewoon heel goed!

Nu al twee keer banden besteld bij Bandenconcurrent.nl. Duidelijke website, genoeg keuze en scheppen geprijsd. ook het netwerk van montage bedrijven is gewoon heel goed. Ik beveel deze website zeker aan!

Goede banden voor Goede prijs met snelle levering

Goede banden Goede prijs Snelle levering Top service

Prima ervaring

Voor de tweede keer hier banden besteld

Duidelijke website en makkelijk bestellen

Het is een duidelijke website waar je gemakkelijk kan bestellen en ook gelijk kan kiezen voor een Montage partner waarbij ook gelijk de prijzen erbij staan. Ook ideaal is dat je met Klarna km betalen. Ik ga hier in de toekomst vaker bestellen!

Prettig en snel. Vrijdag besteld, maandag afgeleverd.

Uitstekende service en bezorging !!!

Heb mijn banden heel makkelijk kunnen bestellen en 3 dagen later waren ze al binnen. De prijzen zijn perfect en veeel goedkoper dan bij een garage. En daarnaast heb je natuurlijk veel.meer keuze en reviews over de ervaringen van die banden. Helemaal top en zal volgende keer weer hier bestellen !!!

Makkelijkste manier om je banden te wisselen

Er is momenteel geen makkelijkere manier om banden uit te zoeken en om meteen te laten monteren bij een partner aangesloten aan deze dienstverlener.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA