Simpel geregeld

Goede communicatie Goede service Goede callmedewerker Katrien

Juiste informatie en goede prijzen

Levering volgens afspraak en de prijzen en zijn goed. Juiste uitleg over de band en bij de bestelling alles erbij. Top service.

Altijd duidelijk en goede prijs

Al twee keer banden besteld en altijd keurig geleverd!

Duidelijke website en voordelige prijzen !

Goede keus goede banden

Ik heb al eerder bij jullie besteld ben tevreden dus daarom bestel ik weer

Zeer betrouwbaar

Bestelling verloopt altijd perfect , en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt en geleverd is

Goede bandenservice

Online was eenvoudig te bestellen en nette snelle levering! Prijs qualiteit super!

Duidelijk en goed advies

Top banden Zitten onder onze Suzuki S cross Goed advies en een duidelijke uitleg

Prima overzicht en makkelijk te vergelijken

Ik zocht nieuwe winterbanden en heb me op de site prima kunnen oriënteren en banden kunnen vergelijken

Super handig en overzichtelijk

Fijne website en scherpe prijzen!

In een woord Fantastisch

Ben langs elke bandenboer geweest en de prijs (de naam zegt het al) is niet mee te concureren. Ze hebben altijd de band die zoekt op voorraad en worden snel geleverd. Top

Loopt op rolletjes

Niet alleen is de website heel overzichtelijk en is het makkelijk om je keuze te maken, het bestelproces is ook nog eens supermakkelijk. En jullie digitale assistent beantwoord alle vragen, ook als het complex wordt.

Snel klaar dankzij een duidelijke website

Vorige twee keren hier ook besteld en prima bevallen Een verbeterpuntje: Leg niet zoveel nadruk op het kopen van nieuwe ventielen. Dat weet mijn garage ook wel en die gun ik ook iets.

top geregeld

vooralsnog gaat alles goed en vlot.

In 5 min alles geregeld!

Grote keuze, veel montage partners met diverse extra diensten van welke ik het uitlijnen heb samengevoegd samen met 4 autobanden.

Makkelijk om te bestellen

Nooit problemen met bestellen, al vaker hier besteld en altijd top!

Juiste banden te koop

De juiste banden hier weer gevonden. Helaas door eigen gebrek aan kennis 2 ventielen en uitlijnen erbij gekocht. Beide niet nodig. Zorg dat je zelf afspraak maakt voor de wissel bij een bedrijf. Niet via deze site. Wisselen en uitlijnen is daar veel goedkoper!

Scherp geprijst, reume keuze

De website is heel eenvoudig te gebruiken, en het filteren van resultaaten is ook mooi opgelost. Ik vind altijd de banden die ik zoek, en je vind nergens een lagere prijs. Bezorging is meestal ook snel, en er is een goede keuze aan montagepartners.

Vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijk en goed geholpen. De

Nu voor de tweede keer besteld

Prima website en de spullen worden tijdig en keurig afgeleverd

Simpel en Gebruikersvriendelijk

5 sterren zijn eigenlijk te weinig! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een topservice bij Bandenconcurrent! Vanaf het eerste contactmoment tot het moment dat ik wegreed met mijn nieuwe banden, werd ik verrast door de snelheid, het vakmanschap en vooral de vriendelijkheid van het team. De medewerkers denken écht met je mee, leggen alles duidelijk uit (ook voor mensen zonder technische kennis zoals ik), en werken razendsnel en professioneel. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon eerlijk advies en topkwaliteit. Ik voelde me als klant écht koning(in) en mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid hier op nummer 1 staat. Als je twijfelt waar je je banden moet laten vervangen, zoek dan niet verder. Bandenconcurrent is dé plek waar je moet zijn. #Aanrader #Topservice #BandenconcurrentWin #Supertevreden #Sterrenregen

overzichtelijk en snel

snelle levering . ben heel tevreden

Goedkope banden, fijne service

Deze banden kon ik nergens goedkoper vinden, en de service bij de bandenkampioen waar ze geplaatst werden was fantastisch!

heldere, overzichtelijke website

het kiezen van een band en eventuele alternatieven was gemakkelijk.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA