Recente DOT banden tegen en nette prijs

Onlangs 4 Hankook banden besteld, levering iets langer dan verwacht, echter banden hebben een recente DOT van 4225 zoals ik graag wilde. Banden zijn erg stil en rijden top!

Klein maar fijn

Super bedrijf, accuraat en hebben verstand van zaken.

Snel en gemakkelijk

Snel, gemakkelijk, goede communicatie met de garage. Enige vervelende vind ik de upsell mailtjes dus daarom 9

Zeer tevreden en snelle levering!

Ik verwachtte niet dat mijn banden zo snel geleverd zouden worden! Zeer tevreden - ze kunnen alleen beter verpakt worden dan in folie gedraaid. Dat lag er half af bij de bezorging en beschermd ook niet goed tegen vervoer.

Good price, good customer service

Best price, much cheaper than the garage. This was my second time ordering tires from this website. Fast response from the customer service via whatsapp.

Uitstekend!

Echt specialisten, professionele webwinkel en super help service.

Snelle levering en een mail voor extra ventielen helemaal top

Snelle levering, duidelijke website Na bestelling mail terug voor nog eventueel de ventielen met korting als extra service, top

Zeer te vreden met de banden

Ik ben zeer te vreden met de banden echter de levering duurde lang en was niet goed inzichtelijk door GLS.

Snel, accuraat en goed advies

Wij hebben totaal geen kennis van autobanden maar dat maakt bij jullie niet uit. Enorme informatie en vergelijking mogelijk, echt top. Bestelling en betaling gewoon soepel. Blij verrast vervolgens met de razendsnelle levering. Oh voor ik het vergeet, prettig ook dat jullie doorverwijzen naar de montage.

goed advies, goede prijs

Samen gezocht naar de perfecte band; en snel gevonden

gebruiksgemak 10000%

heerlijk alsjeblieft niet veel verstand hebt van banden. Via deze site kan je info krijgen en meteen een partner vinden die ze monteert! top concept.

Goede duidelijke uitleg

Snelle levering en goede kwaliteit en service

Heeeeeerl pragtig

Ik ben heeeeel blij met klaarna inkop te doen groetjes.

Super makkelijk!

Website is heel overzichtelijk en de keuze om gelijk een garage voor montage te vinden werk ook heel gemakkelijk. Een aanrader dus!

Bestellen gaat super eenvoudig!

Snel besteld, met voldoende montage opties in de buurt! Alle vertrouwen in de verdere afhandeling

Contact via de chat is subliem. Al mijn vragen beantwoord met steeds goede info en niet per sé de duurste oplossing. Hulde

Vaker besteld bij de bandenconcurent snelle levering en goede kwaliteit

Vriendelijk en snel geholpen

De garage heeft de banden netjes en snel gewisseld. De nieuwe banden rijden goed.

Fijne dienstverlening

Overzichtelijk en fijne afhandeling. Vakkundig.

De banden keurig geleverd.

De geleverde maat band moest van verder komen en keurig op tijd geleverd.

Altijd goed

Goede prijs en makkelijk zoeken

Top,lekker makkelijk alles op 1 adres

Goede ervaring.

Telefonisch top geholpen

Top rrvaring

Continental PremiumContact 7

Goede banden voor een lage prijs

Prima webwinkel

Continental premiumcontact 225/40/18 vier stuks. Banden zijn een paar maanden oud. Prima dus. Binnen een week geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA