Laden reviews...
4 565 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients soulignent une livraison rapide et un processus de commande clair. Le site est facile à utiliser et les prix sont compétitifs. L'offre est vaste et le service est fiable. Dans l'ensemble, l'expérience est très positive et les clients reviennent.
Snel, soepel en niet duur. Gewoon top!
Wiebe
Groningen
Eerder banden besteld tot kwaliteit zeker aanrader
Khamissa
Ridderkerk
Hans
Berkel en rodenrijs
Het lijkt mij een goed product die ik vertrouw op mijn auto. Bestellen ging makkelijk online. Een goede site en duidelijk.
harry schluter
Almelo
De vorige keer dat ik hier banden had besteld lukte het online niet om deze op bedrijfnaam te laten zetten. Na een korte vraag via mail aan de klantenservice of dit aangepast kon worden is hier adequaat op gereageerd en meteen dezelfde dag nog geregeld. Bedankt !!
Frank
Helmond
Geen problemen mee gehad,bestelling wordt tot nu toe netjes geleverd
Jeffrey Djasmadi
Hoogezand
Top service snelle levering en veel duidelijkheid
Mees
Krommenie
Eerlijke voorlichting in de beschrijving
Math Strijbos
Beek
Simpel, prima prijs kwaliteitverhouding
Maarten
Dalfsen
Ik heb hier twee banden besteld en ben erg tevreden. De bestelling was eenvoudig te plaatsen, de prijs was één van de scherpste die ik kon vinden en de levering was snel en netjes. De banden kwamen in perfecte staat aan en alles verliep precies zoals beloofd. Fijn om te zien dat een webshop doet wat hij belooft. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer en kan BandenConcurrent.nl van harte aanbevelen.
Eric
Ede
Heb al vaker banden besteld. Gewoon top
Dennis
Valkenburg Zuid-Holland
In het verleden hebben vrienden en familie goede ervaringen gehad met BandenConcurrent. Helaas is mijn huidige bestelling, die geplaatst is op 18-06, nog steeds niet geleverd. Inmiddels is het bijna twee weken verder en de track & trace van GLS is al sinds 19-06 onveranderd op "pakket nog niet overhandigd". Dit terwijl er een levertijd van 2-3 werkdagen is beloofd. Zoals veel andere klanten al in reviews hebben vermeld, is contact krijgen zodra iets niet goed gaat onmogelijk. Op 25-06 heb ik een ticket ingediend en daarop is nog niet gereageerd. Als je telefonisch probeert te bellen, krijg je direct een bandje te horen dat het druk is. Op 27-06 heb ik een uiterste levertermijn gesteld tot dinsdag 30-06. Aangezien er nog niks veranderd is aan de track & trace en niks geleverd is, wil ik hierbij de koopovereenkomst per direct ontbinden op basis van Artikel 7:19a BW. Ik eis daarom dat het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen wordt teruggestort. De ventielen zijn al wel bezorgd. Als BandenConcurrent kosteloos een retourlabel aanlevert, zal ik deze retourneren. Ik verwacht binnen 48 uur een bevestiging van deze ontbinding. Als er binnen 48 uur niet gereageerd wordt, zal ik helaas naar de Geschillencommissie moeten stappen.
Beveelt niet aan
Thomas
Ugchelen
Ik ben voor 100% tevreden!!
Taco Kooijmans
Breda
ik bestel altijd mijn banden hier. zonder enkele moeite binnen enkele minuten geregeld.
e
Delft
De besten
Johannes van den burg
Delft
Toppers
Stanislav
Haarlem
Snel de banden gevonden die ik nodig had en nog voor een betere prijs dan de concurrenten Ook is de levertijd super snel ik ben Zeer tevreden
Goncalo
Papendrecht
Banden besteld krijg ze binnen 2 a 3 werkdagen binnen bij mij thuis en het ging gemakkelijk en snel alleen de kenmerken van de banden in toetsen en je hebt gelijk een hele waslijst van de banden die geschikt zijn voor jou auto
Tom stienissen
Doetinichem
Tot op heden ok
john de
Baarle Nassau
Makkelijk te bestellen
Walter
Utrecht
Al meerdere keren banden besteld en dat is me altijd goed bevallen, voor zowel motor als auto. Geen oude banden die jaren in een stelling liggen maar banden die fris en goed zijn. Heb ze nooit ouder dan 2 maand na productie ontvangen. Nogmaals top kwaliteit en altijd klantvriendelijk!
Ronald
Uithuizen
Bestellen laten leveren en banden plaatsen
Peter Van der lee
Dordrecht
Het is makkelijk bestellen, vaak komt bandenconcurrent tevens goedkoper eruit dan anderen concurrenten. Website is makkelijk te navigeren, ventiel advies word meegegeven en als je het zelf niet kunt kun je het laten bezorgen bij 1 van hen partners voor montage.
Max
Lemmer
Banden zijn top. Demo banden besteld. 2 van 2025 en 2 van 2026 gekregen. Banden zijn nagenoeg nieuw. Alleen jammer van de levering. Dit gebeurde in 3 keer. Zou het ook niet erg vinden als dit gewoon in 1 keer gebeurde. Lijkt mij kostenefficiënter.
M
Emmen