Prima prijs en handige webshop

Na even zoeken de juiste banden gevonden; aansluitend een keuze aan de hand van reviews een goede werkplaats voor het wisselen gevonden. Banden op tijd geleverd en montage was ook top.

Snel en goedkoop

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Tevreden klant na meerdere bestemmingen.

Vriendelijke en deskundige service waarbij mijn auto altijd op vertrouwde veilige banden staat.

Ik heb jaren bij een vaste leverancier gezeten tot vorig jaar. Door mond op mond reclame ben ik bij jullie terecht gekomen. Jullie zijn goed/gezond van prijs. Ook is het aanbod zeer compleet, "voor ieder wat wils". De keuze van banden montage is èèn van de gouden formules die jullie gebruiken. Makkelijker wordt het niet voor de klant, ik ben hier erg content mee! Bij deze onze dank. Met vriendelijke groet, Robin Wijmenga

Geweldige rijervaring.

Vandaag de eerste keer met de nieuwe banden gereden, geweldig wat betreft wegligging, de rijeigenschappen en de feeling met de wagen.

Duidelijke levering en snelle montage

Prima banden voor een prima prijs, Niet de snelste levering, maar wel duidelijkheid over de voortgang van de bestelling. Goede montagepartner.

Duidelijke website, mogelijkheid om montage te regelen.

Een aanbieding all season banden van A-merk waren tientjes goedkoper dan bij onze garage. We hebben de montage via de website geregeld. Er waren meerdere vlak in de buurt, we hebben de goedkoopste gekozen, een bedrijfje zonder poeha. Alles vriendelijk en netjes volgens afspraak. Kortom: tevreden.

4 hangkook banden besteld, snelle levering!! erg fijn. jammer genoeg reed ik 3 weken nadat ik mijn nieuwe banden had in een spijker, vanavond gelijk weer een nieuwe besteld, snelle levering is dus ( ook in dit geval ) echt belangrijk, goede banden, voor een goede prijs mvg L. venema

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prima banden voor goede prijs.

Goede service en ik was vergeten iets vergeten tebestellen kreeg ik netjes een mailtje. En gelijk besteld

heel goed

lekker snel

snelle levering bij de gekozen banden garage die ze er weer onder hebben gedaan

Efficiënt!

Snelle levering!

toppie

Ik vind zo goed .Ik had banden besteld achteraf ventillen vergeten,In een keer email ontvangen.Wil jij nog ventillen bestellen? was het toppie en klantenservice Bas ook goed geholpen .kwaliteit perfect.

Zonde en jammer

Mijn bestelling werd in 2 delen bezorgd op maandag en dinsdag. Weet niet wie zijn fout het is maar ben er niet bij mee. Dus een dag extra iemand moeten regelen om de bestelling in ontvangst te moeten nemen. Als het in 1 keer bezorgd was dan waren het 5☆en.

Lage prijs, wel lange levertijd

Makkelijk besteld. Goeie prijs alleen duurde het wel meer dan een week voordat ze geleverd werden. Had ik wel rekening mee gehouden maar desondanks 4 sterren.

Altijd goed

Snel en vakkundig advies en snelle levering voor een scherpe prijs

Snel en vakkundig advies en snelle levering voor een scherpe prijs

Duidelijke overzicht, Prima prijzen. Makkelijk te regelen.

Makkelijke site

Erg overzichtelijk en fijn dat de vele montage partners meteen vermeld staan

Bij levering bleek de verkeerde maat banden besteld te zijn. Ik hoop op topservice voor het rechtzetten van deze verkeerde bestelling. Alvast bedankt, Paul

Dag voor montage melding nog niet geleverd

Besteld 25 januari voor montage op 5 februari en dan krijg je 4 februari in de avond een mailtje dat 2 van de 4 banden nog niet geleverd zijn. Deze zijn al onderweg sinds 27 januari. Met in de mail het verzoek om zelf maar met de montagepartner te bellen. Contact met Bandenconcurent is mogelijk tussen 11 en 14... Wat een service (sarcastisch bedoelt)

De prijs was uitstekend voor beste qualiteit banden

Ik heb via mijn vriend gehoord over BandenConcurrent. Ik had een lekke band en de andere banden waren niet meer goed voor de APK. Bij KwikFit hebben ze een offerte gemaakt die was met Bridgestone banden die waren bijna 400€ meer als mijn Goodyear van Banden concurrent.

Zeer snel nieuwe banden

Selectie aan banden wordt weergeven die op je auto passen. Er is een eenvoudige manier om te filteren en je kan gelijk een afspraak inplannen om ze te laten monteren op een punt naar keuze.

Bestelling en montage allemaal goed verlopen!

Banden bevallen ook uitstekend ! En de prijs is fantastisch. Alleen ben ik benieuwd hoeveel kilometers ik er me kan rijden. Inmiddels heb ik al reclame gemaakt aan een vriend voor jullie site.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering!

De site is overzichtelijk met veel keuzemogelijkheden. Bestelprocedure verloopt simpel en verder snelle levering. Een aanrader voor wie banden zoekt met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA