De prijs was uitstekend voor beste qualiteit banden

Ik heb via mijn vriend gehoord over BandenConcurrent. Ik had een lekke band en de andere banden waren niet meer goed voor de APK. Bij KwikFit hebben ze een offerte gemaakt die was met Bridgestone banden die waren bijna 400€ meer als mijn Goodyear van Banden concurrent.

Zeer snel nieuwe banden

Selectie aan banden wordt weergeven die op je auto passen. Er is een eenvoudige manier om te filteren en je kan gelijk een afspraak inplannen om ze te laten monteren op een punt naar keuze.

Bestelling en montage allemaal goed verlopen!

Banden bevallen ook uitstekend ! En de prijs is fantastisch. Alleen ben ik benieuwd hoeveel kilometers ik er me kan rijden. Inmiddels heb ik al reclame gemaakt aan een vriend voor jullie site.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering!

De site is overzichtelijk met veel keuzemogelijkheden. Bestelprocedure verloopt simpel en verder snelle levering. Een aanrader voor wie banden zoekt met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekende webwinkel, heeft mijn voorkeur boven de concurrenten!

Kan eenvoudig vinden wat ik zoek. Goed aanbod, ook demo banden voor n mooie prijs!

Goed geregeld

Voor de 3e keer banden hier besteld en voor de prijs kan ik ze nergens anders vinden en worden op tijd geleverd helemaal top

Bestel hier vaak banden, gaat altijd perfect

Nette en vlugge levering. Banden worden geleverd met een goede dot code (bouwjaar). En een van de goedkoopste van het internet. Ik blijf jullie bedrijf gebruiken voor het bestellen van banden.

Professioneel en overzichtelijk website.

Duidelijk overzicht. Reviews van gebruikers erbij, wat het zeer handig maakt voor mij om een keuze te maken. Ruim aanbod en professioneel advies.

perfect

ik bestel hier altijd mijn banden altijd perfect geleverd

Heldere website, goede prijzen zonder transportkosten. TOP

Vlot de juiste banden gevonden voor de juiste prijs zonder transportkosten. De website werkt zoals het hoort en geeft alle nodige informatie overzichtelijk weer.

Super veilig op weg in een nieuwe auto met nieuwe banden

Al meerdere keren een set banden gekocht en ook nu weer de beste keus qua prijs/kwaliteit alleen maar bij bandenconcurrent !!

makkelijk te bestellen

goede site, juiste informatie en altijd betrouwbaar

geweldigen, overzichtelijk en topservice

geweldig en overzichtelijk en topservice

Makkelijk maken juiste keuze

Makkelijk juiste keuze kunnen maken

Te dure montage partners

Levering banden aan montage partner snel en correct. Echter kosten montage af te rekenen bij Banden oncurrent tegen flink hoger tarief dan direct bij de monteur. Verschil over 4 banden meer dan €40

Aflevering slecht

Ik heb al eerder van jullie gehad .zijn prima .nu zelfs heel vlug geleverd Alleen de levering moet beter ! We hebben geen melding gehad wanneer ze gebracht zouden worden.Het laatste bericht was dat ze in Nederland gearriveerd waren . Gevolg dat ze bij de voordeur neer gezet zijn , op 1 meter van de straat iedereen kon ze mee nemen . Dus de volgende keer graag eerst bericht zo dat er iemand thuis is

Na plaatsing bestellen keurig geïnformeerd over de levering. Ging echter fout bij DPD waardoor op jullie staat bij track&tracé geleverd . Nadeel is dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn en vragen of klachten via de chatbox gaan .

De goedkoopste met montagepartners

Zeer tevreden op prijs alsook de mogelijkheid montage te regelen. Dus geen gesleep met banden.

Hele goede en duidelijke site

duidelijk,snel en gemakkelijk

geen band te gek ze hebben ze allemaal op deze plek !

Duidelijk

Duidelijke ,gebruiksvriendelijk snelle site. Veel keuze, prettig.

lekker makkelijk

goed te vinden, soepel te bestellen. Nu de aflevering afwachten. Zal wel goed komen

uitstekend

gebruik al enkele jaren dit bedrijf voor mijn banden, ben zeer tevreden en vlotte levering.

prima geregeld.

Bestellen gaat eenvoudig. De website is duidelijk en overzichtelijk. Betalen gaat goed. Afleveren binnen de afgesproken termijn. Prima geregeld allemaal. Bedankt!

Zeer overzichtelijke website

Kunt alle banden goed vergelijken, daardoor de juiste keuzes maken

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA