Uitstekende service en bezorging !!!

Heb mijn banden heel makkelijk kunnen bestellen en 3 dagen later waren ze al binnen. De prijzen zijn perfect en veeel goedkoper dan bij een garage. En daarnaast heb je natuurlijk veel.meer keuze en reviews over de ervaringen van die banden. Helemaal top en zal volgende keer weer hier bestellen !!!

Makkelijkste manier om je banden te wisselen

Er is momenteel geen makkelijkere manier om banden uit te zoeken en om meteen te laten monteren bij een partner aangesloten aan deze dienstverlener.

Bestellen, en levering volgens afspraak, volgende keer weer !!

Snelle vlotte service zoals belooft, en geleverd volgens afspraak. wat mij betreft DE VOLGENDE KEER WEER !!

Nvt

Nvt

Men bestelling was top aangekomen

Super ervaring met bestellen en de bandjes bent top

Goede website

Heb banden besteld met apk erbij nu afwachten

goed geregeld

ik heb mijn bestelling gedaan en het is keurig netjes op tijd geleverd, beter als dit kan niet en het is betaalbaar.

Fantastich

Goede prijs, had niet eens bij de concurrenten hoeven te kijken.

Goede snelle levwring

Snel en juiste levering!

Als boven! Op tijd en zoals afgesproken. Zal jullie gauw bij anderen aanbevelen.

Top service!

Snelle levering!

Zeer goeie banden

Goeie site met nette prijzen En snel geleverd

Snelle verzending

Vertrouwde webshop vaker hier besteld, goede prijs en snelle verzending.

Beste prijs

Beste prijs die ik gevonden heb voor mijn autobanden, tevens gratis bezorging! Naar mijn mening ook een zeer betrouwbare website omgeving dat mij een goed gevoel gaf bij aankoop. Zal hier zeker in de toekomst weer opnieuw mijn autobanden bestellen. Toppers!

Afspraak is meer dan nagekomen.

Snelle levering en een goede service.

Ik verkeerde maat besteld maar

Ik heb nog nooit een bedrijf gezien wat de door mij per ongelijk verkeerd bestelde 17 inch band voor een 16 inch heeft omgeruild. Echt geweldig!!

Top service, volgens afspraak en vriendelijk geholpen.

Zie hierboven.

Uitermate tevreden

En vooral mn complimenten aan jullie partner AVB in Roosendaal, bijzonder vriendelijk, snel en vakkundig geholpen

Echt de goedkoopste

Geen kaas gegeten van auto's en alles wat er bij hoort. Maar weet wel uit te zoeken wat kwalitatief goed is en ook nog eens betaalbaar. Site eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk, zonder poespas. Ik word hier blij van.

Een aanrader!

Het bestelproces is overzichtelijk en begrijpelijk, je wordt aan de hand meegenomen. De genoemde prijzen zijn echt de meest concurrerende in de markt en als je wilt wordt je volledig ontzorgd voor montage. Dit bedrijf doet zijn naam eer aan.

Tot zover prima

Ik kan mijn echte mening pas geven na ontvangst, maar de prijzen zijn top!

Snelle levering lage prijzen

Snelle levering lage prijzen