Goede prijs naar waarde

Goed advies

Alles prima

professioneel personeel en goed gedrag en stipte dienstverlening

Duidelijke site

Goed en duidelijk overzicht om een goede keuze te maken.

Goede banden voor een goede prijs

Winterbanden via BandenConcurrent aangeschaft. Goed en snel geholpen en na twee dagen de banden al binnen.

prima prijs en afhandeling

prima prijs en afhandeling

Verkeerde merk ontvangen

Ik heb de autoband van het merk Dunlop gekocht, maar ik heb een autoband van het merk Debica ontvangen. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en hun zeggen dat hun het merk Debica niet in hun magezijn hebben. Terwijl het wel op hun website staat. Ik had het verteld dat het letterlijk op hun website staat, maar toch bleven ze smoesen verzinnen en hun fout niet toegeven. Geen goede site om van te kopen (onbetrouwbaar).

Mooie overzichtelijke website en goed advies

Hele prettige ervaring om te shoppen op deze webshop, zoeken is gemakkelijk en geeft je direct een vertrouwd gevoel. Uiteindelijke keuze door de duidelijke recensies en tips die je overal op de site kan lezen. Zeker een aanrader!

Alles zoals beloofd.

De banden werden twee dagen eerder geleverd als was aangekondigd.

Bij de vakgarage zouden we 129 euro per band kwijt zijn met montage. Nu de helft goedkoper. Garages proberen nog even flink te vangen op de banden zelf. Per band 12,50 monteren en balanceren. Reken maar uit. Beter zelf dus banden regelen in plaats door de vakgarage.

Meer dan tevreden

Snelle levering, duidelijke communicatie en de partner garage voor het wisselen van de banden was ook top. M.a.w. aanrader!

Top top top

Snel geleverd duidelijk

Makkelijke website en goed advies

Goed advies en makkelijke website met snelle opties en prima overzicht.

Super makkelijk

Makkelijk te bestellen! Super handig

Snel geregeld

Mooie aanbieding

Prima prijs en optijd geleverd.

Snel geleverd!

Al snel de juiste banden gevonden, sneller geleverd dan aangegeven!

Goed informatie

Ben te Vrede met bellen en service informatie over banden

Ruime keuze en snel besteld.

Goede banden

Banden rijden lekker rustig mooie kwaliteit

Professioneel

Duidelijk komt afspraken na goede DOT codes montage partner vriendelijk professioneel

Net besteld, even wachten en dan laten monteren

Prima levering

De banden hadden een levertijd van een paar dagen, wat vooraf al duidelijk op de website stond aangegeven. De communicatie over de levering was erg goed.

Prima best geteste all weather band snel geleverd voor prima prijs.

Één woord gewoon goed al jaren

Ik bestel hier bij bandenconcurrent voor de 3e jaar op rij mijn zomerbanden. Er is voor mij geen ander adres voor kwalitatief goed merkbanden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA