Makkelijk te bestellen en alles is duidelijk en overzichtelijk

Snel besteld, veeldelig geprijsd

In plaats van bij mijn gangbare bandenspecialist voor de prijs van de BandenConcurrent gekozen.

Snel en netjes geleverd

Banden gemonteerd sturen perfect

Snel, op tijd geleverd en zoals beloofd

Snel kunnen bestellen zonder gedoe, banden op tijd geleverd en kwaliteit zoals beloofd

perfect

perfect

Beste leverancier

Nooit klacht gehad altijd snel en goed kwaliteit banden

De Bandenconcurrent heeft wat mij betreft geen bandenconcurrent!

Breed aanbod, prima prijzen en een zeer gemakkelijk bestelproces, Zeker met de mogelijkheid om direct een montagepartner te kunnen kiezen. Is echt een aanrader. Gemakkelijk en je betaalt nooit teveel. Hoe simpel kan een proces georganiseerd zijn!

Eerdere aankopen gedaan ✔️

Goeie prijs en goed

Snelle levertijden

Denken mee met hierbij bestellen van nieuwe ventielen.

Zie boven.

Gewoon makkelijk en snel

Altijd ruime keuze en snelle levering.

Super. Duidelijke beschrijving.

Makkelijke site. Duidelijke beschrijving.

super snel gedaan

bestel en snel oplevering bij garage wordt ook snel geregeld prima geweest

Makkelijk te bestellen en goede prijs kwaliteit

Toch wel de goedkoopste en snelste

Ook bij rare maten veel slaag kans. Ik rij 4 oldtimers en hen soms vreemde maten nodig. Maar slaag toch het vaakst bij BandenConcurent.

De behandeling bij het banden bedrijf die mijn banden op mijn auto monteerde zijn heel vaardig en vriendelijk

Super prijzen en snelle service

Deze zeer goed aangeprezen pagina via google gevonden. Zelfs chat gtp rade deze pagina aan om daar te bestellen. Dus ik heb net meteen mijn 1ste bestelling geplaatst en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe winterbandjes eraan komen… Binnenkort ook maar meteen nieuwe zomer banden bestellen.

Soepel

Makkelijk om de website te bedienen en het product op te zoeken. Ook het bestellen is snel gedaan.

Keurig op tijd geleverd en gemonteerd.

Banden net 2 dagen gemonteerd bij Bandenland Waalwijk. Montage bij Bandenland was een zeer goede ervaring. Banden kan ik verder nog niet beoordelen. Ga er vanuit dat de banden goed zijn. Wat opviel dat de banden van 3524 zijn dus bijna 18maanden oud! Neem aan dat dit geen probleem is.

Fantastic

Ik vind best de prijs

Prima levering

Scherpe prijs en snel geleverd.

Banden waren snel geleverd bij de montagepartner. De ventielen had ik niet nodig, omdat ik bandenspannings sensoren heb. Jammer dat er in het bestelproces niet op wordt geattendeerd.

Lekke vlot en makkelijk bestellen

Het bestellen ging heel makkelijk en de beste banden van het moment besteld voor een prima prijs

Nice tyres good price

Arrived as not expected, stated it would be xx date, then got a notification it will be later delivery. However arrived soon than expected. Comes from Spain somewhere, arrived in The Netherlands in 4 days So is Good.

De banden zijn supersnel geleverd, mooie jonge productie datum

Nette snelle levering, mooie jonge productie datum.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA