Alles prima geregeld

Nette prijs, snelle verzending, ook afhandelinqg van verkeerd bestelde band keurig opgelost, ik ben weer tevreden, 3de keer dat ik hier mijn banden koop.

Snelle nette levering.

2 banden besteld, zijn netjes optijd geleverd.

Overzichtelijk en eenvoudig.

Op een eenvoudige manier kon ik de diverse banden vergelijken. Wat ik miste is zoeken op kenteken. Verder perfect.

Makkelijk te bestellen en duidelijk wat te doen.

goede prijs kwaliteit

dit keer snel geleverd en heel netjes de email met ventielen vergeten vind ik attend.

Zeer gemakkelijk geholpen

Erg vertrouwelijk en snel geregeld

Geweldige service, snel en een goede communicatie naar de klant

Na de bestelling goed op de hoogte gehouden. Uitgebreide toelichting over het proces. Tot nu toe zeer tevreden.

Al meerdere keren banden besteld en altijd netjes geleverd zoals besteld is

Banden worden altijd netjes geleverd zoals is afgesproken

Prima service, alleen die ventielen.....

De service is prima, alleen raar dat je er een mail achteraan krijgt dat je ventielen bent vergeten. De montagepartner gooit ze toch weg en monteert zijn eigen. Je neemt toch ook geen eigen mayonaise mee naar een restaurant?

Beste Prijzen!

Beste Bandenconcurrent Team, Mijn naam is Hamzeh. Ik ben een Taxichauffeur. Het is mijn eerste keer in mijn leven dat ik banden koop voor een auto! Het is winterperiode dus winterbanden is echt noodzakelijk! Vaak teleurgesteld door de hoge prijzen van andere leveranciers. Toen ik Bandenconcurrent.nl heb gevonden was ik echt verbaasd door de geweldige prijzen en brede assortiment. Toch heb ik de Hankook Icept Winter Evo 3 W330 gekocht. niet geprobeerd, maar zeker blij van de eind factuur! Heel veel bedankt! Met vriendelijke groet, Hamzeh Salame

Vlugge afhandeling

Vrij eenvoudig te bestellen en een overzichtelijke pagina

Simpel bestellen

Geweldig! De site van de BandenConcurent wijst zichzelf incl. toelichting. Al eerder bandensets besteld, altijd probleemloos.

Prima geregeld!!

Prima, duidelijk en betaalbaar

Alleen nog maar besteld, maar tot nu toe ging dat goed.

Ik heb verder nog geen ervaring met de levering e.d. maar de site is heel duidelijk en overzichtelijk. Ook het betalingsproces ging goed. Dus als de levering en service ook goed gaan, worden het misschien 5 sterren. En als we ons aankoopbedrag terug winnen 6 sterren ;-)

Altijd vlotte levering en top advies over montage

Altijd top geholpen

Prima banden

Super goede banden voor een redelijke

Praktische, snelwerkende website - overzichtelijk

Prettige site met goede zoekfunctie en gewenste info van de banden

snelle en correcte levering

In het verleden wel vaker besteld en eigenlijk nooit klachten gehad. Goede prijzen en prima service!

Goed en overzichtelijk

Veel keus en duidelijke uitleg met aantrekkelijke prijzen.

Duidelijk website. Goed advies

Ik vind dat de autobandenconcurrent een duidelijke website heeft em goed advies geeft over alternatieven. Ik zal hier altijd bansen bestellen. Je hoeft niet meer verder te kijken!

Makkelijk en snel

Snelle levering en handig met direct de montage!

Goede site

Goede site, ik mis echter een ding. Ik wilde er nieuwe hoge druk ventielen bij bestellen en die zijn er niet. Die heb ik dus ergens anders besteld. Maar service en levering zijn elke keer weer prima!

Eenvoudig om de juiste banden te vinden. Informatie betreffende grip, benzine gebruik allemaal vermeld. Ook zijn er diverse reviews van gebruikers aanwezig. Voldoende aanbod van montagepartners in de buurt. Ook heel gemakkelijk dat de banden bij de montagepartner kunnen worden afgeleverd..

Snelle service en makkelijk te bestellen

Snel mijn vragen beantwoord en levertijd besproken en volgens afspraak! DOT code is zoals het hoort verse banden en geen banden die al jaren op de plank liggen uit te drogen. Een aanrader!

Perfect!!

Dit wordt de 3e keer dat ik banden bestel bij de Banden Concurrent. Dit is mij tot nu toe prima bevallen, snelle levering en goede kwaliteit en scherpe prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA