Top overzicht en makkelijk bestellen

De Banden concurrent website is makkelijk, goed en overzichtelijk opgezet zodat je banden snel kan vergelijken en de juiste info krijgt. Ook heel fijn dat ik ze direct naar de garage kan laten versturen. Echt Top!!

Heb hier goede banden weten te vergelijken met de andere concurrentie maar deze is toch wel de meest goede prijs.

400 euro goedkoper dan bij een fysieke winkel

In het verleden al meermaals banden aangeschaft naar tevredenheid. Inmiddels een andere auto waarbij de bandenmaat groter is en dus ook een stuk duurder. Na navraag bij 5 zaken die allemaal rond dezelfde prijs zaten dezelfde banden wederom bij Bandenconcurrent besteld. Sneller geleverd en een flink prijsverschil.

Geweldige beleving

Makkelijk te bestellen, veel mogelijkheden en goede service

Supersnel en scherp geprijst

Snelle keuze kunnen maken. Meteen even bij de montage partner een afspraak gemaakt. Na een paar dagen weer op weg. Toppie!!

perfect

Ik haal altijd mijn banden hier nooit problemen altijd goed geregeld en snelle service TOP!!!!

Prima site

Snel gevonden wat ik zoek, duidelijk overzicht en goede prijs.

Prima webwinkel.

Zojuist voor de tweede keer banden besteld hier. Prima webwinkel, duidelijke website.

Makkelijk zoeken. Geweldige service. Keep up the good work!!!

goedkoop en simpel Bandenconcurrent

type band gemakkelijk uit te zoeken en vergelijken alle meetbare band-gegevens zijn beschreven en te vergelijken

Altijd goed altijd tevreden!!

Banden komen altijd optijd site is duidelijk met informatie over de producten niks op aan te merken ga zo door BC!!

Snelle website duidelijk en makkelijk

snel en duidelijk om de juiste band te vinden

Goede en duidelijke website ik had de banden die ik zocht snel gevonden en besteld.

Duidelijk en makkelijk.

De website van Bandenconcurrent.nl werkt echt top. Alles is overzichtelijk ingedeeld en het zoeken naar de juiste banden gaat snel en makkelijk. Wat ik vooral handig vond, is dat je simpel je kenteken kunt invoeren en meteen een overzicht krijgt van geschikte banden. Ook de filteropties (merk, seizoen, prijs, snelheidsindex, enz.) maken het zoeken heel efficiënt. De productinformatie is duidelijk en uitgebreid, inclusief reviews, specificaties en DOT-beleid. Ik vond het prettig dat je direct kunt zien welke montagepartners beschikbaar zijn in de buurt en wat de totale kosten zijn inclusief montage. Dat maakt vergelijken erg makkelijk. Ook de afhandeling van de bestelling via de site was vlot: heldere stappen, duidelijke bevestiging per mail en geen verrassingen achteraf. Voor mij straalt de website betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Al met al: een zeer prettige online ervaring. Ik kom hier zeker terug!

Mooie prijs, snel geregeld!

Fijne site, duidelijk te vinden wat je zoekt! Goede prijs en montage om de hoek! Top!

Duidelijke site

Gemakkelijk kiezen en voldoende info

Goed,snel en makkelijk

Duidelijke site en makkelijk en snel besteld

Altijd Geweldige ervaring

Altijd hier mijn banden besteld en geen minpunten te vinden. Verzending is supper snel, service daarbij ook fantastisch! De website heel makkelijk altijd alles snel en overzichtelijk te vinden. Tegen over andere concurrenten is bandenconcurrent.nl het voordeligste.

snel de gewenste band gevonden

snel de gewenste band gevonden. en een van de goedkoopste die er op internet te vinden is.

Gewoon goed

Snelle levering met de goedkoopste prijs

Perfect. Makkelijk banden te vinden .

Geweldig!!

zeer overzichtelijk en goed

goed maakt kiezen makkelijker

Snel besteld

snel en adequaat banden bestellen

Autobanden hoeven niet duur te zijn!

Zeer goede site.

Al meerdere keren banden hier besteld voor een leuke prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA