Eigenlijk niet tevreden, maar over de service wel
Ik heb 2 Bridgestone banden 225/75 R16 besteld , die door R Motive gemonteerd zouden worden. De banden zouden daar heen gestuurd worden. En we hadden een afspraak gemaakt voor het monteren ervan , zij hadden de ervaring dat het 3-4 dagen duurde eerst de banden er waren. Ik had van GLS een bericht ontvangen dat de banden bij hun waren afgeleverd voor verzending. Blijkt dat de banden uit Beaune ( Frankrijk) kwamen.
Dat is natuurlijk geen probleem, maar daar wist ik niets van. Op de dag van de montage naar R Automotive gegaan en die vroeg mij of ik 1 banden had besteld. Nee 2 Er was er dus maar 1 afgeleverd. Gebeld met de banden concurrent die melde dat er een band ergens in Ierland terrecht was gekomen.
Ik had haast met de banden vanwege geplande reis. Ik heb op aanraden van de bandenconcurent de banden geannuleerd en via R automotive 2 andere banden besteld met spoedlevering. Die zijn er na 2 dagen opgemobteerd.
Van banden concurrent kreeg ik via email het bericht dat als de beide banden in hun magazijn waren afgeleverd kreeg ik het betaalde bedrag terug. Na ongeveer 10 dagen kreeg ik het geld op mijn rekening terug doordat ik tegen de bandenconcurent had gemeld dat ik er niets aan kan doen dat de bestelde banden niet juist waren afgeleverd en ik niet verantwoordelijk ben voor het retourproces.
Eind goed al goed , fouten kunnen gemaakt worden. Dus geef ik de bandenconcurent zeker wel een 2e kans wanneer ik weer banden moet hebben