Goede filtering zorgt voor snel bekijken.

Geen extra kosten. Goede prijs/kwaliteit. Het is wat het is.

Heldere voorwaarden en overzichtelijke website.

Was opzoek naar de beste winterband. Via de ANWB-bandentesten krijg je daar wat zicht op. De BandenConcurrent doet zijn naam eer aan. De door mij gekozen band heeft een goede prijs en als je gebruikt maakt van het montageaanbod is het met "een alles in een prijs" snel geregeld.

duidelijke website en hulp van Tim geven de doorslag.

op mijn div. vragen snel antwoord. prijzen zijn scherp, maar niet de scherpste. dit is mijn 2e bestelling omdat de 1e snel was met "verse " banden.

Duidelijk en veel aanbod voor scherpe prijzen

Ik heb snel de banden gevonden die ik moest bestellen.

prima en snel geregeld

goed bedrijf

Duidelijk

Al diverse keren banden besteld. Heel tevreden.

Perfect perfect

Wanneer ik banden nodig heb bestel ik altijd bij bandenconcurrent. Süper service goede banden. Heel blij mee

Overzichtelijk, betrouwbaar en snel

Dit is al weer de tweede keer dat ik voor mijn auto nieuwe banden en ventielen bestel en laat monteren via de BandenConcurrent.nl. Ik kan de aanschaf deze servjce aanbevelen!

Eenvoudig en snel geregeld

Voor iedereen een makkelijke site om te gebruiken en snel te regelen.

Prima website, kon snel de banden vinden die ik zocht voor een goed prijs.

Ik was op zoek naar een specifieke band voor mijn auto. Na een aantal websites bezocht te hebben vond ik hier de band die ik zocht voor de beste prijs.

Overzichtelijk en makkelijk

Via via kwam ik via Bandenconcurrent, de prijzen zijn fijn, de website is overzichtelijk en ook fijn dat je in 1 oogopslag ziet wat de maten zijn winter, zomer of all s. zodat je niet uren hoeft te zoeken. Top!

Top bedrijf fijne website!

Goede ervaringen met dit bedrijf, fijne website om te shoppen overzichtelijk en duidelijk!

Super goede en duidelijke site, en zeer mooie prijzen.

De site is duidelijk, goed overzicht van de banden en prijzen. De duidelijkheid is belangrijk, daar niet alleen mannen banden bestellen, maar ook wij dames moeten banden kunnen bestellen. En dat gaat goed op zo’n duidelijke site.

lekker makkelijk en scherp geprijsd

supersnel besteld, website erg overzichtelijk.

Binnen 5 minuten nieuwe banden besteld

Ik wist vooraf al welke banden ik wilde hebben. Heb ze hier binnen 5 minuten besteld inclusief de beste montagepartner in de buurt uitgekozen waar ik ze kan laten leveren.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk merken vergelijken met andere merken. Ook zijn de eigenschapen makkelijk terug te vinden.

Super makkelijk en zelf je garage kiezen, prima.

Binnen een paar minuten geregeld waar ik wil en de banden die ik wil, zonder ongevraagd advies. Lekker makkelijk

Overzichtelijk en ruime aanbod!

Zonder enige problemen kon ik makkelijk zoeken voor de juiste band voor een scherpe prijs. Daarnaast is het zoeken naar montagepartner een fijne toevoeging omdat je zelf kan kiezen uit verschillende in de buurt of op je route naar werk bijvoorbeeld.

Topbanden voor een hele scherpe prijs

Ruime keus en snelle levering

Uitstekend!

Top, duidelijk en heldere prijzen!

Gezocht en gevonden All Seasons.

In verband met de kosten van 2 sets nu 1 all seasons banden set gezocht en gevonden bij de bandenconcurrent, kwaliteit en prijs net even aantrekkelijke dan andere aanbieders. Leveringstermijn 4-5 werkdagen is gehaald. Kom in de nabije toekomst zeker terug voor een andere auto.

Topkwaliteit!

Zoals gebruikelijk weer banden via banden concurrent besteld vertrouwd en veilig!

Duidelijk en overzichtelijk

Snel mijn banden gevonden en bestel. Dit is mogelijk door de duidelijke website die snel de gewenste resultaten geeft.

Goede website met extra service

Mijn uitgekozen band was elders uitverkocht, maar bij de BandenConcurrent wel leverbaar. Fijn, dat men meteen bij BandenConcurrent een garage in de buurt kan uitzoeken om de band te laten monteren en uit te laten balanceren.

Wat is dit handig zeg!

Alle banden makkelijk te vergelijken en uit te zoeken en dan ook direct een montagebedrijf in de buurt kunnen uitkiezen. Top. Nu hopen dat ik snel gebeld wordt voor een montage afspraak.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA