Overzichtelijk en makkelijk

Deze site is makkelijk om te vergelijken en duidelijk.

Makkelijke site.

Goede prijs, genoeg keuze en snelle levering

Super fijn

De Bandenconcurrent is helder, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

De website van de Bandenconcurrent is helder en eenvoudig te gebruiken. Het is ook een betrouwbare website. Want de prijzen staan vast en daarmee wil ik aangeven dat de concullega's rommelen met de cookies bij een herhaald bezoek, waarbij de prijs steeds omhoog gaat! De leveringstijden zijn kort en worden nauwkeurig aangegeven. Kortom de Bandenconcurrent levert een uitstekende service.

Helder en grote,gevarieerde keuze

Prima, overzichtelijk en concurrerend met anderen, snelle en correcte verwerking, aanbevolen.

Lekker vlot bestellen en goede prijs

louis kemman

Je krijgt hier snelle en goede service

De afspraak maken is gemakkelijk en professioneel en de werkzaamheden zijn snel en goed.

Ging eigenlijk wel heel snel en eenvoudig gemakkelijk

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met banden concurrent. Het bestelproces was super eenvoudig: heb snel de juiste banden voor mijn auto gevonden, en de prijzen waren duidelijk en scherp. De levering verloopt altijd snel en volgens afspraak. Daarom kom ik ook altijd terug bij banden concurrent wanneer we nieuwe banden nodig hebben. Prijs kwaliteit is altijd top! Kortom: een betrouwbare webshop met uitstekende service, goede prijzen en topkwaliteit banden.

Goede ervaring

Lekker makkelijk.

Eenvoudige site die helpt bij het maken van de juiste keuzes. Eenvoudig een montage afspraak in de buurt. Geen geen gedoe. Geen verplichtingen.

Duidelijke antwoorden op vragen

Een duidelijke website makkelijk om de juiste banden te vinden met de ondersteuning via de whatsapp

Banden uitzoeken, met postcode bepalen waar je ze voor welke prijs laat monteren. Super netjes en snel geregeld en direct € 200.- bespaard. Blij mee!

Snelle levering, krijg wat ik besteld heb

super snel gevonden en geregeld

dit had ik binnen 10 minuten geregeld bij een bandenspecialist bij mij in de beurt waar ik al eens ben geweest voor banden. TOP.

Makkelijk, overzichtelijk èn snel

Ook vorige keren snelle levering tegen concurrerende prijzen.!!

Heel goed service goedkoper dan andere bedrijven en betrouwbaar

Wat een gemak, bestellen vanuit de luie stoel.

Wat een gemak, bestellen vanuit de luie stoel.

duidelijke website met goede opties om een keuze te maken.

Ik koop mijn banden altijd via bandenconcurrent.nl , op deze site is het vrij gemakkelijk om opties te selecteren naar mijn behoefte. of het nu gaat om geluidsniveau, snelheid of prijs, alles kun je gemakkelijk aanvinken.

Altijd een goede prijs

Ook nu weer bij bandenconcurrent besteld, soms kijk ik even op een andere site, maar hier hebben ze altijd net even een betere prijs. Tot de volgende keer ( hoop toch, dat ik een keer mijn aankoop terug wil )

Makkelijk en snel geregeld

Alles is soepel en snel verlopen, nu afwachten voor montage.

Gemakkelijk een goede keuze te maken

Gemakkelijk een goede keuze te maken met een fijne optie om een betaalbaar alternatief te kiezen.

Prima banden

Prima banden! Goed geholpen bij de garage voor montage!

perfect

duidelijke site, goed informatie en redelijke tot goede prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA