Heel eenvoudig en duidelijk

4 nieuwe zomerbanden aangeschaft. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Je ziet meteen waar je aan toe bent. Alles inclusief, verwijderingsbijdrage, nieuwe ventielen en montage. Geen kosten achter af. Heb ervaringen bij andere online verkopers van banden en ben daar achter af telkens geconfronteerd met extra bijkomende kosten van de montage die hoger was dan op de site, ventielen die er nog bij kwamen zonder dat ik van te voren wist wat de prijs was. Hier alles overzichtelijk en duidelijk op de factuur. Alles is betaald, dus banden laten afleveren bij het montagepunt en klaar is kees.

Perfecte prijs voor goede merkband

Ik rij al jaren op Continental banden (zomer en winter) met veel plezier. Bandenconcurrent is een goede website met fijne aanbiedingen en klantvriendelijke service.

Makkelijk te vinden

B.C was de voordeligste En goede uitleg van specificatie

Gewoon heel voordelig!

Makkelijk te bestellen, goed assortiment, levering weet ik nog niet want de bestelling moet nog binnenkomen.

Duidelijk, betaalbaar.

Goede keuze in banden, makkelijk juiste maat te kiezen. Betaalbaar, mogelijk om bij garage af te laten leveren.

Snel makkelijk

Handige overzichtelijke website icm met een montage partner in de buurt

Snelle levering en goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de service en levering van de producten

Makkelijke website en al eerder besteld

Eerdere ervaringen en zeer tevreden

Snelle, duidelijke en super goede service

Hier vond ik de banden die ik nodig had, goedkoper dan bij anderen ! De site werkt snel en simple en de service is goed. Op naar veel veilige rijuren

Snel

Alles op voorraad en aangeraden door mijn zoon

Altijd perfecte levering

Betrouwbaar en goed

Everything was presented in an easy and understandable way.

Easy, understandable, fair prices.

Overzichtelijk en goede prijs.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het aanbod is groot maar niet te groot. De prijzen zijn aantrekkelijk!!!

Vlotte bestelwijze goede prijzen

Super snel en goed geregeld!

Lekker snel

Goede ervaring

Koop al jaren bij bandenconcurrent

Is mijn eerste keer bij jullie

Ik kreeg advies van een vriend dat het goed is om bandwn te kopen bij jullie het is goed en snel

ik koop al jaren bij de Bandenconcurrent en niet zonder reden

Ik heb sinds 2013 voor al mijn auto's alleen maar bij bandenconcurrent besteld. Altijd snel en volgens afspraak geleverd. Minpuntje: tot twee keer toe over mijn eigen gipsplaatschroeven gereden, daar kunnen zelfs banden van de Bandenconcurrent niet tegen. Een verbeterpuntje....

Snel en overzichtelijk

Duidelijke omschrijving en goede aanbevelingen

Snel, gemakkelijk en goedkoop

Snel, gemakkelijk en goedkoop

Makkelijk en eenvoudig

Alles te krijgen van goedkoop tot aan de duurste banden dus voor elk wat wils

Prijs prijs prijs

Prijs en kwaliteit. Top geregeld!

Makkelijk bestellen snelle levering indien nodig super klantenservice echte aanrader !!!

Goeie banden voor de juiste prijs bestel al jaren bij jullie

Goeie service en goedkoper dan de rest

Duidelijker website

Snelle levering voor een concurrerende prijs !

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA