ZEER GOED

ALTIJD VOLGENS AFSPRAAK

Goede prijs en betrouwbare service

Duidelijke website met veel aanbod, strakke prijzen en goede snelle service

Snel besteld en makkelijk zoeken naar de juiste maat

Banden concurrent hier kom ik telkens terug. Elk jaar goed ervaring

Goed uit te zoeken wat bij je past! Overzichtelijk

goedeprijzen

goedeprijzen

goede prijs-kwaliteit, duidelijke website, vriendelijke service.

Banden gekocht bij BandenConcurrent en alles verliep erg goed. Duidelijke communicatie, snelle service en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader!

Had nog één band nodig, snel kunnen bestellen vanuit het buitenland, alles duidelijk!

Uitstekende website

Makkelijk zoeken en vinden van zowel de banden voor mijn auto als het bedrijf waar ik ze wilde laten monteren. Betaling verliep ook soepel.

Site is overzichtelijk en diverse banden in allerlei prijsklassen zijn leverbaar. De prijzen zijn zeer gunstig en veel voordeliger dan op andere sites/garages. Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling.

uitstekend

uitstekend

duidelijk en makkelijk

ideaal en snel

Heldere en duidelijke site

Prima de juiste band en bijzonderheden te vinden net als het garagebedrijf in mijn omgeving.

Zoeken, vinden, klaar

Heldere site betekend makkelijk zoeken; breed aanbod betekend vinden. Gewoon veel beter dan de andere aanbieders!

Tot nu toe een fijne website om het te bestellen nen te betalen. We zullen zien wat de levering ons brengt.

Prima site

Al eerder banden besteld toen was ik tevreden

Goede prijs en duidelijke site

Zojuist besteld en verwacht de banden over een paar dagen in huis te hebben.

In eerste instantie advies gevraagd via de digi-assistent. Heel goed geholpen en daarna bestelling geplaatst. Super eenvoudig

Handige website, veel opties, goede prijzen

Heel snel de banden gevonden die ik zocht. Veel keuze, zowel banden als montage mogelijkheden

Super service

Heel tevreden

Uitstekende keuze, zeer scherpe prijs!

Ruim 20 % goedkoper dan alle concurrenten.

Heel duidelijke en eenvoudige stappen om banden te bestellen.

Super gemakkelijk en betaalbaar.

Eenvoudig te bestellen

Mooie deal gemaakt voor het vervangen van mijn versleten banden, ik heb nog 2 auto’s te gaan dus kom hier zeker terug.

Zeer eenvoudige concurerende website

Alles daar loopt op rolletjes. Ook gelijk een afspraak bij een garage kunnen maken.

Snel en volledig

Prettige website waar ik snel banden heb kunnen vinden. Ik zou graag een optie hebben om minder ventieltjes erbij te doen omdat 2 ventielen al vervangen zijn een paar weken terug. Overal fijne ervaring.

Simpel. Gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk.

Supersite als je geen zin of tijd hebt er lang mee bezig te moeten zijn. 1. Vul je maat in. 2. Kies je band. 3. Maak een afspraak voor monteren. Was alles in het leven maar zo makkelijk!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA