Makkelijke site, goede prijzen

Gemakkelijk geschikte banden te vinden voor mijn auto voor een goede prijs, ook het vinden en selecteren van een montagepartner is eenvoudig.

Goede banden voor een scherpe prijs.

Ik kon de banden nergens goedkoper krijgen.

Fantastische service, prijs en kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Best online tyre shop

This is my second order and everything was as expected,thank you !

Alles prima gegaan tegen een mooie prijs.

Uitstekend bedrijf alles altijd correct en snel geleverd

Kwaliteit, simpel en betrouwbaar

Ze hebben alles op voorraad en betaalbare prijzen en natuurlijk kwaliteit. Ik heb eerder meegemaakt dat er 20 jaar oude banden zijn opgezet. Sindsdien alleen nog maar hier besteld en na jaren nog steeds tevreden. Klantenservice ook geweldig denken met je mee en altijd klaar om helpen. Top!

Snelle levering.

Goede prijs voor de banden en super digi-assistent

Eindelijk een digi-assistent die werkt en bruikbare antwoorden geeft. Wel jammer dat ik de digi-assistent nodig had vanwege de te beperkte info over het wel/niet moeten bijbestellen van ventielen, maar retour is via de digi-assistent eenvoudig geregeld.

Betere prijzen dan voorheen!

Normaal bestelde ik banden altijd elders, maar tegenwoordig zijn de prijzen beter en de levertijden ook dan de concurrent. Dus zeker de moeite waar om een keer hier te bestellen!

Prima contact en een eerlijke verkoper (Brandon)

Zeer goed geholpen

super prijzen, stipte levering

Gewoon top

Kwaliteit

Ik heb mijn autobanden heel snel ontvangen. Ik heb meteen de fabrieksdatum gecontroleerd en was erg blij, want ze waren gloednieuw. Ik raad ze iedereen aan.

Makkelijk

Al meerdere keren gebruik gemaakt voor aanschaf van banden tot volle tevredenheid

Snelle levering en top kwaliteit banden

Binnen 2 a 3 dagen leveren is ook echt binnen die tijd leveren. Houden zich dus aan de afspraak. Helemaal top en super blij mee.

Prima is mijn eerste gedachte

Prima banden. De toekomst zal uitwijzen of ze goed blijven. Tot nu toe zijn ze prima.

makkelijk te vinden

snelle en goede levering

Snelle levering en goede concurrerende prijzen

De banden werden snel en netjes bij mijn garage afgeleverd en op een nette en vlotte manier gemonteerd

Lekker snel geregeld !

Zondag 4 banden besteld, dinsdagmiddag zaten ze er op, mede dankzij montagepartner Hofstad banden Den Haag !

Super, inclusief montagepartner in de buurt

Binnen drie minuten besteld, incl monteren en ventielen.

Goede keus en prima prijs

Ik had een vraag gesteld en heb daar snel en prima antwoord op gehad. Mijn vorige banden had ik ook bij bandenconcurrent besteld. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Prima product geleverd Michelin Pilot Sport 4. Levering kan beter

Banden zoals besteld binnen gekomen. Rijden prima, top. De levering had echter beter gekund, ze kwamen één voor één binnen op twee verschillende dagen.

vlot geregeld

het is de 2e keer dat ik hier banden bestel, service is o k

Laat besteld snel geleverd. Geen problemen. Ook niet bij eerdere bestelling

Ik had perongeluk de verkeerde maat banden besteld mijn eigen domme fout!. de klantenservice schakelde heel snel en heb nu de goeie banden ontvangen die worden vanmiddag er onder gezet. Daarnaast om me banden te kunnen retourneren ben ik snel en duidelijk geholpen jammer van de verzendkosten maar helaas me eigen fout geweest.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA