Ik ben een zakelijke klant, die zelf ook >20J werkzaam is in de automobielbranche
Ik hoorde via ,via dat men hier goedkoper banden kon bestellen dan bij je eigen automaterialen leverancier,en moet zeggen dat klopt,alleen ze zeggen er niet bij dat je dan ook nog tig mail er naar krijgt over ventieltjes die je wellicht bent vergeten etc,etc(alsof iemand die al ruim 20 jaar in het vak zit geen ventieltjes op voorraad heeft liggen,daarbij de nieuwe auto's hebben TPMS sensoren ,dus wat heb je aan enkel ventieltjes) Maar ik heb nu 2 x bestelt en 2 xging het mis ,ik bestel niks meer bij dit bedrijf en zal zeker ook geen montage partner worden van een bedrijf, wat eerst zegt dat een order op tijd geannuleerd is en later zegt, foutje toch niet . Als je dan vervolgens op de status kijkt online dezelfde dag nog en dan praat ik na 20 uur in de avond ,en staat er met grote letters er is nog niks verzonden, kortom de annulering lijkt toch goed gegaan te zijn ,dat je dan een dag later te horen krijgt. U kunt ze terug laten komen voor €34,95 aan extra kosten ,en of ik ook even ook mijn telefoon nummer wil geven, erg merkwaardig is dat ,alle correspondentie is afgesloten met een telefoon nummer erbij .Weet u ik ga me er niet druk meer om maken, ik betaal die €34,95 wel maar ik weet wel dat ik blij ben met achteraf betalen bij z'n bedrijf ,want ik heb het hele probleem ook voorgelegd bij dat bedrijf en die zeggen zorg maar dat het retour gaat en wij sluiten het wel voor u af. Men zegt wel eens als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat ook vaak zo,dan gun ik mijn eigen banden leverancier die €35,- die ik ander kwijt was omdat ze er diirder waren liever dan op deze manier,want nu ben ik ze ook kwijt ,maar de oude banden kun je niet afvoeren bij de bandenconcurent daar mag je zelf voor zorgen,kortom mij niet meer gezien