Twe duimen omhoog

Grote selectie aan banden van zowel B merken al de A merken. Makkelijk besteld zonder gedoe met een account.

Overzichtelijk en goede prijs

Fijne website en goede prijzen.

Vaste klant

Goed. altijd perfecte levering .en goede service.

Duidelijke bestelprocedure, fijne prijs en snelle levering

Heel tevreden over bandenconcurrent, product details en vergelijking is mooi duidelijk en bestelproces ging mooi snel. helemaal tevreden.

Goede prijs kwalitateit verhouding

Snel besteld, voordelig en gemonteerd

Snel en goedkoper dan de rest!

veel keuze, veel merken, scherpe prijzen! Aanrader! Ook super handig dat je montage garages kan aanvinken!

Super en goed geregeld

Altijd goed en correct behandeld

Goedkoop en lekker makkelijk

Het was makkelijk om mijn keuze te maken om nieuwe banden van mijn auto te kopen. Alles staat duidelijk beschreven,

Snel en overzichtelijk

Een fijne website waar je snel en overzichtelijk onderzoek kan doen naar de juiste banden. Binnen 10 minuten heb ik een mooie set banden gevonden en ook voor een goede prijs. Ook niet onbelangrijk! Ik kijk er naar uit om veel veilige kilometers te maken.

Prima en duidelijke website, scherpe prijzen, vlotte service.

Op zoek naar all season banden voor mijn Lynk&Co. Snel gevonden op de website van de Bandenconcurrent. Nog wel vergeleken met andere aanbieders maar geen scherpere prijs gevonden. Bestelproces en follow-up is prima geregeld. Een aanrader!

Supersnel de juiste banden kunnen kiezen

Super eenvoudige navigatie en selectie van de benodigde banden voor mijn auto. Meteen ook wat alternatieven, die worden aangeboden, nadat je je selectie gemaakt hebt. Top service so far, nu geduldig wachten tot de banden worden geleverd en gemonteerd.

Helder en duidelijk

Goede zoekfunctie gecombineerd met een fijne filter. Dat zorgt voor een prettige ervaring waardoor een keuze snel gemaakt is.

uitmuntend

Duidelijk en kwaliteit banden voor een prefecte prijs.

geweldig

makkelijk zoeken en bestellen, heb hier al meerdere keren banden besteld en altijd netjes op tijd en goed afgeleverd.

Makkelijk en snel te bestellen.

Top service, makkelijk te bestellen, en zo gemonteerd bij de garage. Aanrader!

Beste Prijs!

Beste prijs!

Snel geregeld

Binnen no time banden gevonden die ik nodig had en bestelling geplaatst. Een kind kan de was doen.

Bekend naam. mooie scherp prijzen en makkelijk bestellen

Flexibel, betrouwbaar en snel

Bedankt voor jullie flexibiliteit en betrouwbaarheid! Ben blij met jullie

Banden voor een goede prijs

Makkelijk nieuwe banden voor een goede prijs kunnen vinden voor mijn trailer. Makkelijk dat er zoveel montagepartners zijn waardoor er altijd 1 in de buurt is.

Banden zijn altijd op tijd en volgens afspraak

Duidelijke site veel keus

Duidelijke site met goedwerkende filters. Goede link met garagebedrijven in de buurt. Behoorlijk veel keus en goede prijs inclusief balanceren en montage.

Makkelijk, goed geprijsd, en veel betalings opties.

Snel, makkelijk en zonder drama te bestellen. Betaling via Klarna. Top!

Komen afspraken na

Al meerdere malen banden besteld bij Bandenconcurrent. Perfecte service. Dus nu weer bij hun besteld!!

good as always

alles good