Laden reviews...
4.891 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti lodano una consegna rapida e un processo di ordine chiaro. Il sito è facile da usare e offre prezzi competitivi. L'offerta è ampia e il servizio è affidabile. In generale, l'esperienza è positiva e il cliente tende a tornare.
Goeie service en top banden tegen een eerlijke prijs. Echt een aanrader
Albert Van zeist
OUDORP Nh
Ik ben al lange tijd vaste klant bij bandenconcurrent voor al mijn auto's. Absoluut een aanrader
Milan
opperdoes
Via ChatGPT kwam ik uit bij BandenConcurrent. Wat een gemak! Duidelijke site en gelijk een afspraak voor montage bij een garage dicht in de buurt. Een kind kan de was doen - en een dame zonder verstand van auto's een bandenwissel ;)
Manon Berben
Valkenswaard
Deze banden heb ik al jaren , rijd veel km rond 40.000 km op snelweg .nooit geen problemen gehad
Kees
's-Hertogenbosch
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Wubbe-Jan
Westerbork
Duidelijk en snel banden bestellen voor je auto. Je kiest een montage partner en klikt op een datum en klaar. Handige site!
Teun
Tilburg
handig om banden te vergelijken en overzichtelijk.
Sjoerd Veenstra
Drachten
Heb alleen de ervaring met bestellen en gekoppeld worden aan een garage. Uitvoering nog ff afwachten. Fijn dat je zelf kan kiezen en samenstellen naar eigen wens. Top !!!
Rob Douze
Roosendaal
Toegankelijk bestelproces. Ruime keuze. Informatie tijdens de afhandeling dik in orde. Montage goed verlopen. Al zou het mooi zijn geweest als bij aflevering ook de bandenspanning nog gecontroleerd zou worden. Die was behoorlijk laag. Peanuts overigens.
CORNELIS BUMA
Zoetermeer
ik heb mijn bestelling op tijd ontvangen, goede service en je bestelling is makelijk te volgen.
jerry
almere
Snelle levering en goede communicatie, je wordt steeds op de hoogte gehouden.
Jan
Sneek
Mijn order kwam in delen. Daar heb ik over geïnformeerd en kreeg binnen een paar minuten bericht over hoe en wat. Dat is prettig. Rest van de order kwam de volgende dag.
Bert
Wijnen
Goed.
Klaas Schanck
Vlissingen
De banden waren zo gevonden
Berry De Bruijn
Poederoijen
Very convenient to buy online, they send tyres right to the garage - you don't need to worry about anything.
K.M.
Den Haag
Gewoon goed, zowel de site, de prijs, de zorg en de bezorging.
Luc
Leidschendam
Online goed geholpen met de banden keuze die ik moest hebben. En zeer snelle levering binnen 2 dagen
Trevor
Moordrecht
Top website zeker aan te raden
husam
Amstelveen
Great service
Goran Kristófer
Hengelo ov
Helemaal blij.
Stephan
Oss
Prachtig mooie kwaliteit banden snel geleverd dankjewel
Ismet
Den Haag
Altijd geweldige ervaring levering,prijs en afspraken!!! Verdient een warme aanbeveling!!!
Dorien Saat
Huissen
altijd goede service ik bestel me banden altijd hier en blijf dat lekker doen
Henk
Hilversum
Een fijne ervaring voor de tweede keer besteld.supwr tevreden!!
Dadou
Capelle aan den IJssel
Snelle levering en duidelijke site.
Gert Van der kolk
Veldhoven