Net als de vorige keer snel geleverd
Ik bestel mijn banden altijd bij Bandenconcurrent. Goede en gemakkelijke website met voldoende betaalopties. Door het filter snel de juiste banden gevonden. Ze hebben zo ongeveer alle merken banden en de prijs - kwaliteit is prima. Net weer een setje winterbanden besteld. Alleen jammer dat ik geen account kan aanmaken waarin ik mijn auto's/ bandenmaten in kan opslaan. Welllicht kan dit in de toekomst nog.
Eerder dit jaar 2 nieuwe voorbanden besteld, snelle levering en prima voordelige montagepartner (klaar terwijl u wacht). Nu heb ik 4 winterbanden besteld, en bestelprocedure ging weer eenvoudig. Verwacht de banden binnen twee a drie dagen.
Zeer goed bestel de laatste tijd mijn banden hier
Heel makkelijk, veel keuze, ik ga dit zeker onthouden voor komende jaren.
81 Luchthavenweg
Eindhoven 5657EA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire