Gemakkelijk en duidelijk

De bestelling is gemakkelijk te plaatsen en de communicatie is duidelijk over de levertijd etc.

Snel en simpel

Heel eenvoudige website prijsvoordeel t.o.v. de traditionele leveranciers.

Niet zo best

Ik had gereageerd op een "aanbieding" 4 winterbanden waarvan er nog maar 4 op voorraad zijn. Besteld maar kort later al een mailtje "dat deze niet op voorraad zijn". Je zou verwachten dat er een alternatief wordt aangeboden maar helaas, zit nu al 15 minuten met Klarna aan de telefoon om het betaalverzoek te annuleren.

Goede service en snelle levering.

De banden voldoen aan de eisen, een gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Uitermate gebruikersvriendelijk bestelproces

Met een keuze uit vele honderden banden in diverse maten waardoor je als koper door de banden het bos niet meer ziet, was ik binnen 5 minuten overtuigd dat ik de juiste keus had gemaakt. Prima website

Nooit geen probleem gehad.

Snelle levering van goede kwaliteit banden.wel vaker banden besteld en echt nog nooit geen problemen met levering en service van de desbetreffende banden stations die bij jullie zijn aangesloten.

Duidelijk en goed te kunen vinden

Ik heb goede ervaring met de banden en die site.

Perfekt

Snelle levering en prima service

Snelle levering en goede service echt een aanrader voor iemand die banden nodig heeft en ook nog eens de goedkoopste

Wordt snel geleverd en altijd de goedkoopste

ToP

Al jaren bestel ik mijn banden bij de bandenconcurrent. Goedkwaliteit voor iets minder als elder. Goeie service altijd TOP

Goed en duidelijk

Duidelijke informatieve site, snelle levering, prijzen voordelig

Veelbkeus en snelle llevering

Snel eenvoudig en tegen een heel goede prijs.

Dit is mijn 2e bestelling. De eerste keer laten afleveren en monteren bij vakgarage Schrauwen in Bergen op zoom. Banden waren snel en goed gemonteerd en kon er onder het genot van een kop koffie op wachten.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Goede overzichtelijke website en banden van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Dikke prima hier

Site werkt lekker vlug, makkelijk bandjes bestellen op mij eigen adres zonder gezeur. Lekker zelf monteren die hap.

duidelijke site met snelle levering

BandenConcurrent heeft een duidelijke site met goede informatie over de banden. En een snelle levering aan huis of garage.

Gewoon goed

Makkelijk zoeken, kiezen en goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Betrouwbaar adres voor banden online

Reeds eerder winterbanden besteld, snel en netjes afgeleverd dus nu zomerbanden besteid...

Goedkoop duidelijke website

Goedkoop duidelijke website

Overzichtelijk, ruime keuze en makkelijk besteld

Ik heb het bestelproces als prettig ervaren. Op basis van de bandenmaat was er een ruime keuze aan banden. Tevens erg prettig dat de banden bij een specialist in de buurt worden gemonteerd.

Duidelijk

Duidelijk overzicht van beschikbare banden voor een relatief voordelige prijs. Verder is het ook fijn dat de site nabij gelegen montagebedrijven vindt en regelt.

Makkelijk en snel geregeld

Goede overzichtelijke site en snel geregeld en hopelijk ook snel geleverd.

Helder en overzichtelijk

Ik had nieuwe banden nodig voor mijn APK. Ik ben zeer tevreden over de banden kwaliteit en kosten. Ik zal jullie site aanraden aan ieder ander. Hopelijk heb ik jullie zo van voldoende ervaring verschaft.

Fijne site en goede service

Prettige site waarbij je alle opties kunt selecteren die je wilt. Je kunt de banden vergelijken en uiteindelijk de juiste keuze maken. Het fijne ervan is dat je de banden ook direct bij de garage kan laten bezorgen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire