Een overzichtelijke site met een uitstekende chat bot die al mijn vragen heeft beantwoord.
Ik heb onlangs autobanden besteld via Autobandenconcurrent.nl en deel graag mijn ervaring, zodat anderen een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten.
✅ Pluspunten:
1. Ruime keuze:
De website biedt een groot assortiment aan banden van verschillende merken, maten en prijsklassen. Zowel A-merken als budgetopties zijn beschikbaar, wat handig is als je specifieke voorkeuren of een bepaald budget hebt.
2. Gebruiksvriendelijke website:
De site is overzichtelijk. Het invoeren van je kenteken of bandenmaat werkt soepel, en de zoekresultaten zijn duidelijk gesorteerd.
3. Concurrerende prijzen:
De prijzen zijn meestal scherp in vergelijking met andere online bandenwinkels. Soms zijn er ook acties of kortingen, wat extra voordeel oplevert.
4. Snelle levering:
In mijn geval werden de banden binnen twee werkdagen geleverd, zoals beloofd. Ze waren netjes verpakt en onbeschadigd.
5. Montagepartners:
Ze werken samen met verschillende montagepartners door heel Nederland, wat handig is als je zelf niet de middelen hebt om banden te monteren.