Laden reviews...
4.681 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti lodano una consegna rapida e un processo di ordine chiaro. Il sito è facile da usare e offre prezzi competitivi. L'offerta è ampia e il servizio è affidabile. In generale, l'esperienza è positiva e il cliente tende a tornare.
Prima deal gesloten
Remco
Tilburg
Zeer scherpe prijzen. Eenvoudig de juiste band te vinden Snelle levering
Marcel
Almere
Sait
Ramic
Door de overzichtelijke site met duidelijke adviezen heb ik snel en met een goed gevoel besteld.
Thimo
Heteren
Niet veel te zeggen, goed prijs, snel geleverd en als beloofd
Kevin
Velp
Alles op 1 site; de juiste maten, het voordeligste A merk, op voorraad, snel geleverd, alles wat extra mogelijk is van ventielen tot uitlijnen en montage in de buurt. Top!
Jose
Den Bosch
Goedkoop, eenvoudig en makkelijk banden bestellen zonder zorgen over de montage!
Dennis
Zoetermeer
Heb al eerder banden besteld en vijf ik bij jullie ook doen
Willem
Oudeschild
prima bedrijf en prijs is altijd goed. vorige bestellen waren 4 pirelli banden voor mijn mini zijn goed aan gekomen en netjes verpakt.
M.D.B Bul
bolsward
Veel keuze van banden. Goede informatie. Scherpe prijzen. En meteen een bedrijf geregeld dat de banden monteert.
G.
Eindhoven
Stan
Gouda
Demo banden besteld met ventielen. Banden zijn zeker veel meer gereden dan dat wordt gezegd.. Profiel is zeer versleten. Dit zijn geen demobanden!! Ventielen ook nog steeds niet ontvangen. Wanneer komen die??? Contact met bandenconcurrent zeer slecht. Niet te bereiken. Bestel hier nooit meer!!
Beveelt niet aan
Lisanne
Arnhem
en ook tegelijk te laten monteren bij een montagepartner in de buurt, top geregeld
Joris de Bok
Eindhoven
Prijs is goed en de levering snel. Voor caravanbanden zou het fijn zijn als de DOT code ook vermeld zou worden.
Jan
Sittard
Zoals gezegd eenvoudige bestelwijze en snelle levering. Echter, in mijn geval een band besteld die kennelijk in aanbieding was. Later bleek waarom, aangezien het banden waren uit 2018. Geen probleem want deze banden waren zeer scherp geprijsd, maar ik had graag vooraf geweten dat ik banden uit 2018 zou kopen. Verder zoals gezegd prima service en levering op locatie naar keuze!
Bandenman
Pijnacker
Al eerder via bandenconcurrent banden besteld en gelijk afspraak gemaakt voor montage bij garage in de buurt. Het is allemaal heel duidelijk op de site en goed te regelen. Ook zeker goede prijzen en kwaliteit! Top!
M
Beets
Betrouwbare, snelle afhandeling bestelling.
Pieter
Venlo
Geweldig makkelijke pagina en bestelmogelijkheden,prijzen zijn top.
Martin
Geesteren
Goede prijs, kwaliteit, snelle levering. Heldere omschrijving producten.
David
Hilversum
Simpel, snel en voordelig
Koos
Wognum
Het is een perfect combinatie, een website met veel keus, advies en informatie, dan een soepel bestelproces en goede module voor het kiezen van een montagepartner. Tenslotte een goede logistiek en opvolging van de montageafspraak. Voor de klant is het een een supereenvoudig en prettig traject.
Tinie
Cuijk
Snelle levering tegen een super prijs
Meindert
Oosvoorne
Regelmatig hier banden besteld en nooit problemen. Scherpe prijzen en snelle levering. Top
WS
Nijkerkerveen
overzichtelijke website, gunstige prijzen, en het montage bedrag gelijk bij de bestelling betaald vind ik een pluspunt.
Paul
Aalsmeer
Website is overzichtelijk met veel keus. Daarnaast uitgebreide info om makkelijk een keus te maken. Inmiddels de 3e keer dat ik een bestelling plaats.
Revo
Pijnacker