Snel en gemakkelijk besteld, nu nog levering afwachten

Bestelling was makkelijk en snel te doen, en goede prijs. Nu nog afwachten tot ze geleverd worden.

Maat was moeilijk te vinden, en bij jullie dus wel.

Zie boven.

is gewoon goed en makkelijk

de prijs is goed en zijn goeie banden en niet duur en snel bezorgd.

Duidelijke keuzes.

Ik hoef me niet in te schrijven om te kunnen bestellen.

Deze is die tweede keer bestellen via bandenConcurrent en was altijd snel en goeie klantenservice.

Ruime keuze aan banden

Snel en makkelijk bestellen van banden

Snel geleverd goede prijs

Een set zomerbanden besteld na eerdere goede ervaringen

Goede service fijne afhandeling

Al meerdere malen banden besteld altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Ook 1 maal verkeerde maat besteld maar dit is uiteraard ook allemaal goed gekomen. Michiel.

Goede prijs en wat wil je nog meer.

Snel geleverd ,dit bedrijf verdiend 5 sterren met een plusje ,hier kom ik terug.

Meerdere bandenmerken in gamma en scherpe prijs.

Moet nog wel geleverd worden. Misschien moet ik de review aanpassen.

Makkelijk, snel en goedkoop

Makkelijk, snel en goedkoop

Beste prijs

Prijs !!!

Prima website

Duidelijk en snel

Makkelijk

Binnen 2 minuten nieuwe banden besteld. Super!

Goedkoop en makkelijk

Goedkoop en makkelijk, alleen nog bezorgen en dan weet ik of ik het kan aanraden

Op rolletjes

Kwaliteit snel kloppend!

Beste banden

Erg goeie banden had zelf eerst de too5 en nu op naar nieuwe banden too6 heb voor al veranderd en ga je achterste banden nu veranderen top banden en het rijd heerlijk

Steekproef

Altijd bij Bandeconcurrent besteld, helaas zijn mijn banden in een parkeer garage lekgestoken dus moest ik een nieuwe set hebben.

Blij verrast.

Op een caravan met een Duitse 100 km/h goedkeuring moeten de banden jonger zijn dan 6 jaar. Maar ja, in de bandenwereld zijn banden tot 3 jaar nieuw. Niet een leverancier, ook BC niet, kan aangeven hoe nieuw de te leveren banden zijn. BC geeft wel aan dat 98% van de voorraad jonger is dan 1 jaar. Na 1 week de banden ontvangen, 4 maanden oud! Daar kan ik dan 6 seizoenen mee op pad, super.

Makkelijker kan bijna niet!

In een vloek en een zucht nieuwe banden besteld en tegelijkertijd de montage geregeld. Helemaal top!!

Makkelijk en snel!

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel plek om te wisselen met altijd een partner in de buurt. Top

Banden zo gevonden en geregeld

Op zoek naar nieuwe zomerbanden in no time banden besteld bij een keur aan mogelijkheden aan merken. Elke band keurig beschreven op haar kenmerken. Zo is de keus snel gemaakt. En op de koop toe volgende week in mijn eigen woonplaats monteert.

gebruiksvriendelijk

de site werkt erg goed. erg overzichtelijk en zeer voordelig.

Was makkelijk te bestellen.

simpel

gemakkelijk de beste banden te kiezen, geen gedoe 1klick en klaar

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire