Top prijzen voor A merk banden

Fijne website, met veel keuze en duidelijk classificatie. Hierdoor ruim 300 euro bespaard ten opzichte van de garage.

Goede service!

Nooit problemen bij bestellingen en goede snelle service!

Sneller levering en goede prijzen.

Ik was een tijdje bezig geweest om auto banden te gaan zoeken, ook via andere website maar kwam steeds terug op de bandenconcurrent, hebt ik besloten om vandaag de banden alsnog te gaan bestellen, de website werkt super goed bij een aantal andere website moest ik steeds alles op nieuwe invullen welke banden ik wilde bij bandenconcurrent niet kwam ik steeds op de goede bandenlijs wat wil bestellen.. Na bestellen kreeg ik al snel een mail met de facturen en bezorg dagen.

helemaal goed

snel en goed geleverd, montage bedrijf tegelijk erbij.

Website werkt gewoon super zonder haperingen, echt top

De keuze om ze bij een garage te laten bezorgen is goed bedacht om dat te integreren aan de website

Bestellen gaat makkelijk en vlot.

Het zoeken van nieuwe banden en bestellen ging vlot en makkelijk.

Beste

Beste

Makkelijke en fijne site

De site is makkelijk en overzichtelijk. Bestellen en betalen zo gepiept. Heb eerder banden besteld hier en ook toen ging het gewoon goed!

Goede prijs en snelle levering

Snel gevonden, mooie prijs en goed en snel geleverd..voor de 4e keer besteld.

vlotte afhandeling

een correcte afhandeling, goede prijs en kwaliteitsgarantie!

Super service goede prijs snelle levering TOP !!!

Heb set Hankook banden besteld Na veel vergelijken & advies gevraagd Tot de juiste keuze gekomen voor mij Levering top , snel & correct Voor mij geen ander adres meer DE KEUZE IS ECHT REUZE !!!!!

Mijn garage zei bestel bij banden concurrent die leveren meteen bij ons. Kunnen we het zo snel mogelijk voor je monteren!

Lekker makkelijk en voordelig

Levering moet nog plaatsvinden en ook de montage. Daar kan ik dus nog niets over zeggen.

TOP PRIMA!

snelle goede service en levering voor een mooie prijs

Bestelling altijd goed ontvangen

Makkelijk te vinden en duidelijk maten omschreven. Geen gedoe bestellen en we kunnen weer verder...

Heel erg gemakkelijk

Ik had al ervaring met BandenConcurrent Was toen zeer tevreden over de manier van werken Daardoor nu weer banden besteld Bestellen ging heel erg gemakkelijk en vlot

Stuk voordeliger van de KIA dealer!

Het prijsverschil is dusdanig, dat ik het ongemak van het ontbreken van een telefoonnummer (om vragen te beantwoorden) maar voor lief heb genomen en de chat-functie heb gebruikt.

Goed en makkelijk en makkelijk site om te zoeken

perfect

Snel , makkelijk super prijzen .....

Super gemakkelijk banden bestellen en laten monteren.

Super gemakkelijk banden vergelijken bestellen met direct een goede prijs! Top, zelfs de mogelijkheid ze bij je in de buurt te laten monteren. De volgende keer direct hier bestellen!

Geen gedoe maar gewoon duidelijk gepresenteerd om de juiste keuze te maken

Banden uitzoeken is niet bepaald mijn hobby maar op deze manier is het heel goed te doen. De vorige keer heb ik hier ook banden besteld en dat is zeer goed bevallen, dus daarom nu opnieuw. De website is heel overzichtelijk, werkt goed en snel. Ook geen onnodige banners of andere dingen die afleiden. Mede daardoor kan er snel een keuze worden gemaakt.

Helemaal top

Helemaal top keuze naar ieder budget

Goed service

Best prices in the market

Whenever the season comes to change tires, Bandenconcurrent always offers at leats 10-20% cheaper prices compared to competition.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire