Een makkelijke en duidelijke website

Redelijk betaalbare banden en grote keuze

Eerste bestelling

Tot nu toe kwa service ben ik blij. Het is nu nog afwachten hoe me bestelling zal zijn en dan kan ik echt zeggen hoe te vrede ik ben. Maar voor nu is het allemaal toppie

Makkelijk uitzoeken en scherpe tarieven

Top geregeld en fijn met de vele montagepartners

Snel geregeld, goeie prijs

Makkelijk website, snel geregeld en veel keuze!!

Jarenlang plezier van BandenConcurrent.nl

Al jarenlang bestel ik mijn zomer- en winterbanden bij BandenConcurrent.nl. Betaalbaar, snelle levering en perfecte service! Nee, ik heb geen aandelen in BandenConcurrent.nl, een eerlijke en oprechte beoordeling van een meer-dan-tevreden klant. Neem niet eens de moeite meer om te kijken of het elders goedkoper kan. De zekerheid hebben dat het altijd goed komt is mij elke euro meer dan waard. @BandenConcurrent.nl dit is natuurlijk geen vrijbrief om de prijzen te verhogen ;) En bedankt voor jarenlang plezier en goede service!

Prijs kwaliteit en levering helemaal top meer hoef toch niet?!

Prijs kwaliteit en levering helemaal top meer hoef toch niet?!

Goedkoop en goede site

Prima duidelijke site, snel en goede prijs.

makkelijke site overzichtelijk

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service

Was opzoek naar een specifieke banden maat overal zoeken en behoorlijk onduidelijk om welke band het nou ging maar hier prong hij er gelijk uit dus super blij

Ruime keuze. Goede prijzen

En altijd snel geleverd!

Veel keuze, snelle levering, prima service ook.

Voor de derde keer banden besteld bij De BandenConcurrent. Ook deze keer een goede keuze. Veel keuze, snelle levering, prima service. Ook door de montagepartner, die de banden eronder heeft gezet, Banden Centrum de Liesbosch in Nieuwegein.

Goede prijs en correcte afhandeling

Goede prijs en correcte afhandeling

Uitstekend banden bekijken en bestellen!

Ik heb banden besteld bij deze firma. Fijn dat alle specs te bekijken zijn. Zo kan ik alle banden goed met elkaar vergelijken.

Zeer goede service

Snelle goede service

Goede klantenservice

Verkeerde banden bestelt. Door vakkundig advies van de klantenservice snel de juiste banden kunnen bestellen.

Bandenconcurrent daar wordt ik blij van

Snelle levering makkelijk te bestellen. De keuze is reuze en aantrekkelijke prijzen.

Excellent

Makkelijk te bestellen en ideaal om met klarna te betalen.

Al jaren zeer positief

je vindt snel de juiste band, de omschrijving per band is duidelijk. Het is ideaal dat je de banden bij een partner kan laten bezorgen.

Goede service vertrouwd

Alleen vervoerder niet altijd optimaal DPD

Duidelijke site en goede prijs

Duidelijke site en goede prijs zeker ook door de gratis verzending!

Geweldig!

Snel en makkelijk te bestellen. 1 woord geweldig!

Snel te bestellen en goedkoper dan in de garage

Tot nu toe alleen besteld nu nog bezorgen en laten monteren.

Altijd top

Ook als er wat mis is gegaan wordt het snel opgelost

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire