Erg duidelijke info en prijzen

Super de koppeling met garagebedrijven en duidelijk de prijzen

Prima geregeld vorige keer

Vorige keer snel en prima op tijd geleverd

Goede goedkope stille en all season banden n

Snel gevonden wat ik wil de prijs is uitstekend voor de banden en als het goed is snel geleverd

kunnen redelijk snel leveren

waren de snelste voor deze band

Duidelijkheid

Duidelijke site goed vergelijk en ook goede alternatieven om goedkoop aan banden te kunnen komen je weet precies waar je aan toe bent

Geweldige service na de eerste bestelling en daarom nu weer

Voor onze andere auto 4 banden besteld en dat werd allemaa super netjes geregeld. Ook bij de montage service heel prettig geholpen. Duidelijk voor herhaling vatbaar en ik heb al vrienden collega's getipt!

Goedkoop en makkelijk site

Makkelijk de juiste band kunnen zoeken. Goedkoper dan andere aanbieders.

Makkelijk ,snel en goede prijzen

Makkelijk , snel en goede prijze

Ze doen wat ze beloven

Altijd gaan de levering snel en accuraat en als er iets met een band is dan wordt het super opgelost

Goede banden en ze worden snel geleverd! De site werkt ook heel makkelijk en is overzichtelijk

Bestelling zou vrijdag of maandag geleverd worden bij montage partner . Maar was supersnel al op donderdag dus 2 dagen na bestelling vandaar super.

makkelijk te vinden en te bestellen

Ging er vlot met bestellen.

soepel zoek- en bestelproces via de site van BandenConcurrent

Het uitzoeken van de juiste banden voor mijn BMW 2-serie was eenvoudig. Duiding breedte, hoogte, energieklasse, wel-of geen runflat, het zoeken van een montagepartner e.d. waren dik in orde. Nu maar hopen op een snelle aflevering bij de montagepartner en daaropvolgende montage.

Erg makkelijk te bestellen en te laten monteren!

Na zoeken en vergelijken kwam ik bij de bandenconcurrent uit. Erg makkelijk te bestellen en te laten monteren! Goede band voor een mooie prijs incl de montage! Aanrader!

Altijd goeie kwaliteit

Altijd goeie kwaliteit

Goeie banden voor een mooie prijs.

Zeer snel en betrouwbaar

Al paar keer banden gekocht zeer tevreden

Overzichtelijke website.

Gebruiksvriendelijke website. Eenvoudig bestelproces.

Goed geregeld. al meerdere bestellingen gedaan.

Zeer tevreden.

Naja eerste

Hebb van meerdere gehoord dat ze een goede en snelle service hebben

Goede prijs, topkwaliteit en uitstekende service

Ik heb onlangs 4 Hankook Kinergy Eco2 banden besteld bij BandenConcurrent.nl en ben ontzettend tevreden over zowel de banden als de service! De banden zelf rijden fantastisch – ze zijn stil, comfortabel en bieden uitstekende grip, zowel op droog als nat wegdek. Ik merk echt het verschil in rijcomfort en brandstofverbruik. Een topkeuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame zomerband! Ook over de service van BandenConcurrent.nl niets dan lof. De website is overzichtelijk, bestellen ging snel en gemakkelijk, en de levering was supersnel. Alles werd keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Daarnaast was de communicatie helder en vriendelijk. Kortom: goede prijs, topkwaliteit en uitstekende service. Ik beveel BandenConcurrent.nl zeker aan en kom hier in de toekomst graag terug!

Een band met en banden van de bandenconcurrent.nl

Eenvoudig, makkelijk en snel!

Makkelijk om de juiste band te zoeken, duidelijke informatie en snel besteld! Levertijd is wel wat langer, maar dat staat er duidelijk bij vermeld, en gezien de prijs is het niet erg om dan wat langer te moeten wachten.

In een paar klikken nieuwe banden en servicepunt in de buurt!

Ideaal als je snel ergens terecht wilt. Je zoekt dichtstbijzijnde servicepunt, de specifieke banden, afrekenen en geregeld! Hopelijk niet snel weer een lekke band....maar anders gebruik ik deze service zeker weer.

Snelle levertijden, duidelijk en overzichtelijk tegen een goede prijs!

Duidelijke site die makkelijk in omgang is. Keuze menu spreekt voor zichzelf en is overzichtelijk. Goede zeer betaalbare prijs en hele snelle levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire