duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te selecteren voor keuzes

Zeer nette prijs voor A merken.

Snel en makkelijk besteld en geregeld bij een montage partner. Scheelt je gauw €100 euro.

TOP, snelle levering bij mijn garage voor een goede prijs.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd bij mijn garage. Echt heel handig. En ook nog eens voor een prima prijs

Terugkerende klant, altijd tevreden

Ik koop hier doorgaans altijd mijn banden. De website heeft een fijne filter functie waardoor ik altijd vind wat ik nodig heb

Ook voor de 2e auto weer bij bandenconcurrent

Eerste ervaring was goed nu op naar de 2e ervaring. Makkelijk weer bij dezelfde monteur om te laten monteren en uitlijnen. Dat allemaal tegen scherpe prijzen.

Duidelijk en snel

Duidelijke website. Ik zou wel graag ook kunnen selecteren/filteren op meer verschillende specificatie’s zoals geluid en verbruik.

Super makkelijk en duidelijk en perfect geprijsd !!

Snel en makkelijk geregeld, duidelijke site met alles erop en eraan. Top!

Top site

Makkelijk en snel

Overzichtelijk en snel!

Erg fijne en overzichtelijke website met eerlijke prijzen! Hier kom ik zeker weer voor mijn banden!

super fijne website om te bestellen

website werkt super, snel gevonden wat ik moest hebben.

Snel simpel en safe

Makkelijk bestellen, niet duur groot assortiment

Makkelijk besstellebn

Overzichtelijke website als je niet goed weet wat je moet bestellen. Ook fijn de mogelijkheid om ze ergens anders af te laten leveren.

Goedkoopste

Ik heb een nieuwe auto gekocht. Banden waren bijna op. En ik wou weer de zelfde merk banden hebben, vandaar dat ik jullie heb gekozen.

Bestellen ging makkelijk en snel: super tevreden!

Het was zeer gemakkelijk om banden te vinden die voldoen aan mijn wensen, met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het afronden van de bestelling verliep vlot en gemakkelijk, alles was duidelijk aangegeven en ik heb binnen een paar minuten mijn banden kunnen bestellen, zeer tevreden!

Heel fijn

Fijne ervaring ging vlot en alles is overzichtelijk

Snelle verzending en eenvoudig te combineren met het monteren via voorgeselecteerde montagepartners. Ook zijn de prijzen scherp en het aanbod ruim!

In een opslag kon ik zoeken naar de juiste merk en maat en kon gelijk alles afhandelen, en ideaal dat het gratis thuis word bezorgd

İs de 4 keer dat ik bestel wordt snel bezorgt

Makkelijke website

Makkelijke website, waarin het overzicht heel fijn is.

Excellent!

Ik heb gechat met Tim. Deze man heeft me geweldig begripvol, expliciet en vakkundig geadviseerd. Echt fantastisch. Ik raad U bij iedereen aan! Dank voor uw gewredige en persoonlijke benadering

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Gewoon de goedkoper aanbieders van A kwaliteit Banden.

probreemloos banden bestelt en montage geregeld

Hoe gemakkelijk kan het zijn, nou ja zo gemakkelijk. Als de banden arriveren rij ik zo naar de montage partner en worden mijn banden erop gezet. Oja, en de prijs was erg competitief!

zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik heb gebruik gemaakt van uw diensten en zal dat in de toekomst ook blijven doen door banden bij uw winkel te kopen.

Banden bestellen

Heel makkelijk en snel de banden kunnen vinden op de website en binnen no time bestelling en betaling gedaan!

Gemakkelijk

Gemakkelijk om bij deze website mijn banden te bestellen, prijzen en eigenschappen zijn duidelijk aangegeven

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire