beste prijs voor al je banden

site is super overzichtlijk en geeft ook nog alternatieve banden/ prijzen zo kan je makkelijk kiezen.

duidelijke overzichtelijke site bestellen ging snel en makkelijk

ruime keuze aan banden ik kon mijn banden makkelijk en snel vinden

Snelle levering!

Ik ben zelf auto technicus van beroep,maar de keuze hier is breder, en behoorijk snel, meestal 3 werkdagen hooguit, helemaal top. Als ik op de zaak banden bestel heb ik beperkte keuze, dure A merken of slechte B. Hier kan ik vanalles kiezen. Bestel hier al jaren en blijf ik doen!

Super service

Banden worden snel verzonden en vaak krijg je hier een betere prijs als bij andere webshops. Dit wordt mijn 3de bestelling hier.

Goede prijs

De prijs is goed en de website ook. Hoe het met de montage bij de partner wordt weet ik nog niet, maar komt zeker goed.

goede prijs en snelle levering

top

Zeer duidelijke beschrijving en foto,s van producten

Het product was makelijk en snel te vinden ook goede en duidelijke foto,s

Helemaal top

Zeer gemakkelijk band uitkiezen montage bedrijf kiezen en het loopt allemaal soepeltjes. Zeer zeker aan te bevelen

De beste prijs en service vind je hier bij BandenConcurrent

Zelf overal gezocht online naar goede kwaliteit banden voor een goede prijs, en kwam uit bij de BandenConcurrent. Resultaat: 4 nieuwe banden met nieuwe ventielen erbij ruim binnen budget gebleven! Elders betaal je zo maar een band aan waarde extra. Ik ben in ieder geval erg tevreden met de service/kwaliteits verhouding. Gr. Sander

Goed online advies, alles duidelijk.

Zeer goed, kreeg tijdens het bestellen een tip met goedkopere banden met dezelfde specificaties.

Snel uit te zoeken en snelle levering

Het is een prettige overzichtelijke site, waarbij het zoeken naar de passende banden heel soepel verliep.

Zeer overzichtelijk

Jullie geven goed aan welke banden de beste prijs kwaliteit verhouding hebben. Ben ik zeer tevreden mee.

beste prijs/kwaliteit

je ziet dat dezelfde banden bij anderen duurder zijn, zonder dat er toch nog apart verzendkosten worden berekend.

top bedrijf

Super snelle levering, altijd op voorraad en een super prijs.

Topmerken voor weinig.

Topmerken voor weinig.

Zoals het hoort

Goede banden tegen een redelijke prijs!

Super makkelijk en snel

Goede chat hulp, duidelijke beschrijving en makkelijke site. Fijn dat men ook demo banden aan bied

Alles op tijd

Altijd alles op tijd

Goede prijs /qualiteit

Goede prijs goede qualiteit, ik koop nergens meer banden behalve hier!

Goede prijzen en dito site

Optimale keuze op een overzichtelijke site. Daarnaast een prima prijs/ kwaliteits verhouding.

altojd goede aanbiedingen èn gratis bezorging, ik bestel hier vaker!

Makkelijke website, even invillen welke bandenmaat jk zoek, dan filteren welke merken ik wil en dan sorteren op prijs. En binnen 5 minuten vind ik passende banden voor een top prijs. ;-)

Goede keuzes en goede merken voor een goede prijs

Een enorm gemak om banden online te bestellen en te laten monteren bij de werkplaats van je keuze.

Goeie prijzen voor goeie kwaliteit

Snel en makkelijk besteld

Makkelijk en Snel, goed vindbaar

De site is goed vindbaar en overzichtelijk, banden kunnen vergelijken is erg prettig.

vlotte afwikkeling

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire