Al prima, maar kan nog beter

Snel en makkelijk wat banden gekocht. Kleine tip: zet een tooltje op de webshop, waar je je kenteken op invult en dat dan alleen geschikte banden op je scherm komen. Dat scheelt veel zoeken naar de juiste band. Zet verder de betaallink even in hetzelfde scherm, zodat je niet naar beneden hoeft te scrollen op je laptop. Maar verder prima dus.

echt super top

2de keer dat wij onze banden via banden concurrent bestellen. En bij de montage partner laten bezorgen. En het werkt super. Volgende keer doen we het weer.

Super service

Super service ! en altijd goed geregeld qua partner voor banden montage.

Eenvoudig

Webshop erg gemakkelijk in gebruik. Montageprijzen bij andere webshops soms wel goedkoper.

Veel keuze en goede prijs

Fijne side en goede omschrijving van de banden

Het beste prijs/kwaliteit.

Hier heb ik het beste prijs gevonden. Die prijs kan je nergens vinden. Hier heb ik rond €470 voor 4 banden incl. montage betaald ipv €700 (Euromaster) of €180/band bij Profile Helmond. Zeker een aanrader

Altijd goede service.

Meerder malen al hier besteld. Een tevreden klant hebben jullie er zeker bij !

Snel en vakkundig geholpen

ik heb al eerder 2 banden Vredenstein Quatrac All Seaon besteld 185/65/R15 88H. Ben zeer tevreden met de snelle afhandeling.

Lekker eenvoudig, goede prijzen.

Meerdere sites gezien, maar via bandenconcurrent gaat de bandenwissel erg soepel en voor een scherpe prijs!

Goede en betrouwbare aanbieder

De banden zijn altijd nieuwe kwa productie datum. Prijs/kwaliteit verhouding is top!

super website

Hele duidelijke website, goede beschrijving van de producten, makkelijk bestellen!!! Levering weet ik nog niet, 2 minuten geleden besteld. Vandaar 4 sterren, niet omdat er iets niet oké is, maar gewoon omdat ik het nog niet weet.

Very good price, fast order fulfillment

Very good price, fast order fulfillment

Ik kom altijd weer bij Bandenconcurrent uit voor mijn banden

De site is overzichtelijk, veel aanbod en een goede prijs. Nooit problemen gehad met de levering. Duidelijke communicatie.

Overzicht, eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Positief. Makkelijk om de banden onderling vergelijken. De details per soort banden helpt om een goed beeld te krijgen van. Daarnaast het aantal reviews geeft iets van een indicatie waardoor je in je keuze wel/ niet versterkt wordt.

Makkelijk te bestellen!

Hele fijne banden

Ik zou ze zeker aanraden. Heb ze onder een Audi Q3.

Grandiozo!

Uitstekende website, volop keuze en duidelijke omschrijving van de te kiezen banden. Montage partner vlak in de buurt, kan niet beter.

Gemakkelijke website!

Gemakkelijke website die snel gevonden werd in Google.

Werkt gewoon goed!

Ik heb al een paar keer banden besteld en mijn ervaring is positief! Volgende keer weer!

geweldig prijzen

zeer good opgezette site ,gemakkelijk te navigeren

perfecte prijs service kwaliteit

wordt goed door de site geholpen gebruikersvriendelijk en ja de prijs top!!!

Veel keuze, snel en betrouwbaar.

Al vele malen banden gekocht bij de bandenconcurrent voor zowel mijn auto als caravan, en alle keren ze naar volle tevredenheid ontvangen. Zowel thuis als bij een montagebedrijf. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd, wat natuurlijk altijd intressant is.

ruime selectie

groot assortiment makkelijk te selecteren

Goede prijs snelle levering

Goede ruime keuze aan banden. Elke prijsklasse.

In elke prijsklasse goede en ruime keuze uit zowel grote als minder bekende merken. Makkelijk vindbaar.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire