Bestelling ging makkelijk en snel en goede kwaliteit voor weinig geld

snel ,behulpzaam,gewoon zoals het hoort.

altijd scherpe prijzen en snelle levering.

Perfect service Mooi banden

overzichtelijke site, alles goed te vinden en goede prijzen!!

ik vind de site erg overzichtelijk, goede prijzen. Bij zoekopdracht altijd de juiste band!

Het is eerste keer voor mij

Ik kom bij jullie door advice van mijn vriendin .Dankjewel

positive

good selection, decent prices, montage easy to be arranged

Enorm fijne website

De website is enorm fijn, en omdanks dat het een webwinkel is geeft het je een echt winkel gevoel. Ook de betaling etc verloopt snel en soepel

makkelijke website snel en duidelijk

bandenconcurrent heeft een makkelijke en overzichtelijke website waar ik al jaren mijn banden besteld

Snel geregeld..

Perfect!!

Makkelijk overzicht en duidelijke informatie

Ik kon makkelijk de verschillende banden met elkaar vergelijken en de site was erg overzichtelijk. Ik had een lastige bandenmaat voor mijn auto en de site helpt daar goed bij, kan het iedereen aanraden. ideaal dat je ook zelf de banden kunt bestellen en kan laten bezorgen bij je garage, dit scheelt je soms tientallen euro's per band (zoals in mijn geval).

Goed en overzichtelijk

Prijzen zijn goed en je kunt direct bij een garage laten bezorgen die met hun samenwerkt.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen, niet duur en alles wordt geregeld.

Veel keuze, zeer uitgebreide en overzichtelijke informatie.

Uitgebreide keuze en de prijzen zijn zeer concurrerend. Prima informatie en zeer overzichtelijke site. Van harte aanbevolen!

Prima kwaliteit autoband

Prima autobanden voor een goede prijs. Zeker een aanrader.

Prima prijs en service!

Heldere site en uitleg mbt verschillende keuzes! Snel geleverd en handig de koppeling naar een montage bedrijf in de buurt.

Snelle levering en fijne partner die de montage van de banden doet.

Snel goed

Heb nooit slechte banden gekregen

zeer positief

Duidelijke website, ruime keuze en goede prijzen

Altijd op tijd geleverd

Duidelijke site

Is makkelijk kiezen via kenteken. Geen extra kosten voor allerlei onderdelen van het monteren. Kosten zijn gelijk duidelijk. En het belangrijkste, echt goedkoper als de concurrentie.

Ik bestel vaker banden

Veelal meerdere keuzes in top merk banden voor iedereen.

Via familie

Dat de banden betaalbaar zijn

Duidelijkheid

Kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en inclusief montageservice in de buurt. Zeer goede prijs kwaliteit.

Snelle levering goeie prijzen

Goeie prijs en razendsnelle levering. Alles netjes verpakt en op tijd binnen. Helemaal tevreden!

Altijd prima banden voor een scherpe prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire