Snelle levering goeie prijzen

Goeie prijs en razendsnelle levering. Alles netjes verpakt en op tijd binnen. Helemaal tevreden!

Altijd prima banden voor een scherpe prijs

Goede prijs

Top aanbieding,nergens goedkoper

Supersnel en heel goedkoop

Wat een mooie service dat ik mijn banden kan laten afleveren bij het montagestation en vervolgens de zaken goed kan laten regelen. Bedankt.

Uitstekend.!

Ik heb onlangs nieuwe banden nodig gehad en na wat zoeken online kwam ik uit bij BandenConcurrent. Wat mij meteen opviel was hoe overzichtelijk en duidelijk de website is. Ik kon makkelijk de juiste banden vinden voor mijn auto, zonder gedoe. Wat voor mij echt de doorslag gaf, waren de scherpe prijzen en de uitgebreide keuze. Ook fijn dat er bij elk product goede informatie stond, waardoor ik met vertrouwen een keuze kon maken. De bestelling ging vlot en de levering was snel – precies zoals beloofd. De banden kwamen netjes verpakt aan en ik kon ze meteen laten monteren. Kortom: ik ben heel tevreden over BandenConcurrent. Goede service, scherpe prijzen en een betrouwbare indruk. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

supersnel en ook mooie aanbieding

erg makkelijk en snel te doen

Makkelijk besteld

Makkelijk en snel besteld met achteraf betalen en wordt nog gebracht ook , hoe makkelijk wil je het hebben dan .

Goed en goedkoop

Goeie banden en goeie kwaliteit

De bandenconcurrent is een van de allergoedkoopste leveranciers, maar aan de kwaliteit doet dat niks af. De banden zijn van recente productiedatum, de helpdesk is goed bereikbaar en de levering is zeer snel. Een leverancier die weet hoe het moet!

Ruime keuze

Opzoek naar banden voor m’n mx5 Kwam op deze website met ruime keuze

Makkelijk zoeken, vinden, bestellen.

Snel gevonden wat ik zoek, zeer vanzelfsprekende site. Vaker zaken gedaan, is altijd goed bij Bandenconcurrent.

Zeer makkelijk, banden tegen scherpe prijs en meteen een adres voor montage!

Handig dat de banden naar een montage partner worden gestuurd, geen omkijken naar! Al met al tevreden!

De vorige waren perfect

Vaker besteld. Was altijd goed.

Top gemak

Snel gevonden, gemakkelijk besteld, snelle levering, goede prijs

Prettige site. Snelle beantwoording via de chat. Alles helder en duidelijk.

Altijd top!

Bestel de banden altijd bij BandenConcurrent.nl

Altijd goed

Beste service en kwaliteit gegarandeerd

Betaalbaar, gemak, beste prijs kwaliteit verhouding

Prima service en prijzen

Prima prijs, goede website

Makkelijk kunnen bestellen, overzichtelijke website. En natuurlijk een heel goede prijs met gratis levering!

Fijne overzichtelijke site

Nog geen ervaring mee, eerste bestelling dus kan verder nog weinig vertellen vandaar de 4sterren.

De goedkoopste!

Makkelijk te navigeren site en zeker de goedkoopste

zeer vlotte en correcte afhandeling

Erg tevreden over de geleverde banden.

Makkelijke en overzichtelijke site

Snel een goede band gevonden!

Helemaal geweldig

Goeie keuze en snel besteld

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire