Superscherpe prijs en zeer veel keuze!

Bestellen, betalen en montage. Alles verloopt soepel bij Bandenconcurrent.nl

Super service!

Goede service en een heel ruim assortiment! Precies gevonden wat ik zocht!

Bandenconcurrent heeft geen concurrentie, ze zijn nl gewoon de beste

Gebruiksvriendelijke site met goede prijzen. Zeer makkelijk bestellen en handig overzicht van montage partners. Alles makkelijk en snel geregeld!

Goed overzicht en snel besteld!

Fijn overzicht, goede filters, en sorteerbaar in verschillende opties! Dit gaf een goed en duidelijk resultaat waardoor het makkelijk is om een keuze te maken!

Meer merken

Goed prijzen

Handige tool op maat

Handige tool, waar alle wensen makkelijk in te voeren zijn!

Snelle en duidelijk website.

Het is een duidelijk website en werkt erg snel

De Bandenconcurrent is net zo snel als goedkoop!

Nergens zulke goedkope kwaliteitsbanden gezien.

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Via de website snel bij welke type en soort band je nodig hebt. Vervolgens is het bestellen eenvoudig, ook het kiezen van de juiste montagepartner is simpel.

Makkelijk te bestellen

Goed te vinden online en makkelijk te bestellen! Helemaal top!

gemakelijk bestellen

makelijk bestellen ruime keuze en meerdere keuze voor betalen. en dan nog 30 dagen bedenktijd en gratis bezorgd. nu in afwachting of de banden ook geleverd worden op de beloofde de tijd . maar dat komt vast wel goed.

Goede prijs, overzichtelijk website.

Goede prijs/kwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen.

Overzichtelijk & snel de beste keuze kunnen maken

Door het invullen van mijn gewenste maat, type band en merken heb ik snel een keuze kunnen maken. Ik wacht de bezorging af (woensdag of donderdag al levering). Kortom perfect!

Altijd prima en snel !

Snelle en goede levering. De banden altijd ontvangen zoals omschreven. Aanrader !

Deze partij is betrouwbaar, snel en levert A kwaliteit.

Waarom ik mijn banden hier bestel is, omdat ik weet dat bandenconcurrent een betrouwbare partij is. Van mijn vorige bestelling heb ik lang en zonder problemen kunnen genieten.

Top site met super prijzen

Mooie overzichtelijke site waar de keuze groot is voor ieders budget

Snel duidelijk en nog goed geprijst ook

Aangeraden door een vriend die zelf auto monteur is. Je banden moet je bij bandenconcurrent halen.. zei hij. Dus gedaan en op de site kon ik door de filters te gebruiken heel makkelijk de juiste banden voor mijn auto vinden en de prijs is een stuk lager dan ergens anders. Volgende keer weer hier bestellen...

Makkelijk alles onder een dak

Goed geregeld zover

Duidelijk voordeliger

Al een tijd sla ik na de garantieperiode de merkdealer over en ga vaak naar TYREX of KwikFit. Bij 2 banden kom ik echter ak snel 120 euro besparen door te bestellen bij banden concurrent en laten monteren bij montage partner (Kors staat goed aangeschreven).

Snel, goedkoop, kwaliteit

Fijne snelle manier van bestellen, veel keus. Soms staat er dezelfde type band 2x op met verschillende specificaties, mogelijk duidelijker omschrijven waarom dezelfde type andere specificatie heeft.

Snel en goed

2e keer nieuwe banden besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit.

Makkelijk en prima prijs kwaliteit

Makkelijk te vinden en bestellen. Duidelijke site.

Besteld

Beste banden

eenvoudige bestelling

Zeer eenvoudige bestelling en genoeg montage partners in de buurt, in dit geval van mijn werk. Grote keuze aan banden. Tot nu toe vlot verlopen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire