Snel e duidelijk

Nog geen ervaring. 1e bestellen. Dus ben nieuwsgierig

duidelijke info, goede banden

Ik heb ze nog niet ontvangen maar de info op de site is helder en duidelijk. De keuze is daardoor snel gemaakt. En de banden zijn van een goede kwaliteit. Wat ik bijzonder fijn vind is dat je het monteren direct kunt bijbestellen. geen gezoek naar een montagebedrijf. Gewoon met een klik geregeld! Wat wil je nog meer?

Al vaker besteld werkt Perfect

Werkt geweldig spaar een hoop geld uit dus een aanrader!

Super goedkoop

Overal gekeken, maar bandenconcurrent is de gunstigste

Duidelijke info, goed assortiment en makkelijk besteld

Makkelijke website. Genoeg keuze en helder mbt montage bij montagepartners

Ik heb snel en makkelijk banden besteld

Het bestellen was snel en makkelijk. Juiste band vinden ging ook goed. Ik kreeg het aanbevolen van een bekende.

Snelle bestelproces

Snelle bestelproces en betrouwbare leverancier. Niet de eerste keer dat ik hier bestel

Goede website.

Prima website, goede overzicht en ruime keuze.

Makkelijke duidelijke bestelling

Het is hier erg overzichtelijk en eenvoudig om de juiste band te vinden, niet allen qua maat, maar ook de prestaties staan zeer duidelijk en overzichtelijk omschreven. Aanrader voor iedereen.

Goed product

Overduidelijk

Goede site gelijk heel duidelijk jo

Geweldig! Nooit meer ergens anders.

Kwaliteit en prijsverhouding is super! What you see is what you get! Super mannen!! Ga zo door.

Prima snel en goed geregeld

Duidelijke site vriendelijke persoon tijdens telefoongesprek.. afhandeling volgens afspraak

Vertrouwd en duidelijk

Na meerdere best tellingen in het verleden ook nu weer mijn all-seasons banden hier besteld. De prijs is scherp, het bestelproces werkt duidelijk en overige informatie is ook allemaal helder.

Bestellen ging makkelijk

Bandenkeuze is groot, bestellen ging prima. Nu verder wachten op de levering en montage…..of dit ook zo makkelijk gaat….ben tot nog toe erg tevredem. Prijs van de 4 zomerbanden is ook erg goed te noemen. Wat ook erg makkelijk is, is dat je zelf het bedrijf in je omgeving kunt kiezen uit de lijst met montagepartners.

positief

goed.

Ge-Wel-Dig !!!

Super makkelijk om banden te bestellen. Duidelijke site. Alles gaat eigenlijk vanzelf. Banden bij je thuis laten bezorgen? No problemo.. Bij een bedrijf laten bezorgen, die de banden er voor je onder zet, ook geen probleem.. Het is zo makkelijk allemaal. Top service !!!

Makkelijk en snel bestellen

Duidelijke uitleg op de site, simpel en snel bestellen en ook nog dichtbij gemonteerd

Snel makkelijk en kwalitatief

Banden zijn supersnel besteld, snel geleverd en duidelijk gecatagoriseerd. Al eerder besteld en tevreden

Overzichtelijk bestel site.

Prima site. Erg duidelijk en goede tips.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel de juiste band kunnen bestellen, deze vervolgens laten afleveren bij mijn garage. Erg fijn!!

uitstekend

goed en snel !

Geweldig, snel en makkelijk geregeld

Geweldig, snel en makkelijk geregeerd. Ook voor mensen die geen verstand van auto’s hebben en gewoon een set banden nodig hebben!

Overzichtelijke website

Kan mijn ervaring nog niet volledig geven omdat de banden alleen nog besteld zijn, Maar de website is overzichtelijk en de banden waren snel besteld.

Makkelijk

Snel

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire