Duidelijke website

Verbruik veel banden per jaar vanwege mijn werk. In de wegenbouw sloop je er snel je banden. Via deze website bestellen gaat snel en is goedkoper dan de garage je banden te laten bestellen. Koop hier de volgende keer weer.

Bestellen is eenvoudig, hele proces perfect ingeregeld

Bestellen is eenvoudig, proces vanaf bestelling t/m montage is makkelijk met duidelijke communicatie. En prijstechnisch geen vergelijk met anderen en zeker niet met de merk(st)dealers.

Perfecte prijs Perfecte producten Perfecte merken Dus gewoon perfect

Gewoon top prijzen snelle levering en alles op vooraad

Gewoon goed alles duidelijk goede prijzen en word gevraagd of je ventiel er bij wild en waar het naar toe moet. Super

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen, ruime keuze en nette prijzen.

Compleet aanbod, en goedkoop in vergelijking met andere aanbieders

Erg goede ervaring; bandenconcurrent was de goedkoopste aanbieder van de band die ik zocht (Michelin CC2), en ik kon ook nog eens 2 van de 4 banden met bijna 50% korting kopen doordat er 2 demo banden te koop stonden in de goede maat. Aanrader dus! Ik heb de banden nog niet ontvangen want net besteld, maar dat komt vast goed.

Goede webshop met een scherpe prijs

Goede webshop met een scherpe prijs. De banden kunnen bij een vertrouwde goede garage gemonteerd worden.

beleefd

BandenConcurrent werd aanbevolen door een collega die er erg tevreden over is. Het aankoopproces en de levering zijn heel eenvoudig en praktisch. Ik zal het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen. Heel erg bedankt!

Altijd netjes geregeld en recente banden

Snel geregeld. Online even wat research doen en bestellen maar. Deze keer een andere montage partner gekozen en hopelijk gaat dat naar tevredenheid gebeuren.

Heel makkelijk te bestellen en snel binnen!

Het bestellen is makkelijk en overzichtelijk, snel in huis, super service!

Duidelijke website

Makkelijk zoeken en bestellen.

Goede service en snel

Goed geholpen en snel geleverd

Good

Good

Nette prijzen !

Overzichtelijke site en een lage prijs.

snel en goed

ze doen wat ze beloven

Zeer overzichtelijk en duidelijke prijzen

Mooie site met gedetaileerde gegevens over de banden. Je weet meteen waar je aan toe bent. Ook de betalingsmopgelijkheden zijn zeer gevarieerd

Goedkoop, snel en goed...wat wil je nog meer

Op kenteken de juiste banden snel gevonden, uiteraard nog even gegoogled of het goedkoper te vinden was maar nee...BandenConcurrent doet zijn naam eer aan! Ik heb ooit eerder besteld en heb ze toen ook keurig op tijd thuis ontvangen, dus dat zal deze keer ook weer goed gaan

Netjes en Makkelijk

Heel erg makkelijk om de juiste banden te vinden en een keuze te maken. Mega plus vind ik wel het monteren in de buurt.

Super eenvoudig en beste koop

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, is BandenConcurrent de uitkomst voor iedereen die goedkope en betrouwbare banden zoekt.

Fijne webshop, duidelijk en goede pricing.

Snelle levering de vorige keer, duidelijke webshop. Contact de vorige keer ging ook gemakkelijk. en ben tevreden met mijn michelin banden

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken

Overzichtelijk en gemakkelijk

Het vinden van de juiste banden tegen scherpe prijzen is heel eenvoudig De montage service is top

Eenvoudig bestelsysteem, goede prijzen

Goede selectie op overzichtelijke website, hele goede prijzen en veel montagepartners in elke regio.

Zeer snel en duidelijk

Zeer duidelijke site

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire