Goede, snelle service

Eerdere bestellingen zijn goed verwerkt.

Makkelijk zoeken en snelle levering

Meerdere keren banden besteld en altijd vlot geholpen.

mijn ervaring is goed

snelle servies en retour gaat ook makelijk

Heel goede service!

Ik ben erg tevreden over BandenConcurrent.nl. De website is duidelijk, de prijzen zijn scherp en de levering was snel. Ik had nog een vraag over de juiste band voor mijn auto, en ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Alles is soepel verlopen. Zeker een aanrader!

Bandencocurrent is DE site voor mij om altijd mijn banden te kopen!

Ruime keuze en snel in huis, kortom een echte aanrader!

Groot assortiment en snelle levering.

Makkelijk en goed advies

Bandenconcurrent is niet alleen scherp geprijsd, maar ook het advies via de chat is heel snel en handig. Het zal wel via AI gaan, gelet op de snelheid, maar tegelijk erg informatief en nuttig. Nu alleen nog ervaren hoe het gaat met de bestelling en de montage, maar ik ben positief gestemd.

Makkelijk snel en goed!

Bestel altijd bij jullie! Het is makkelijk snel en goed! De prijzen zijn ook nog eens scherp en de levertijd kort.

Overzichtelijke website en goede prijzen.

Ik bestel hier al jaren mijn banden en daarbij heb ik nog nooit ergens gebreken opgemerkt in zowel de bezorging als de banden.

Altijd snelle reactie, snel verzonden en snelle levering en het belangrijkste altijd de goedkoopste.

Snel en makkelijk

Advertentie

Snel en makkelijk

Banden zijn scherp geprijsd, makkelijk besteld en verzonden naar mijn garage. Helemaal perfect!

Altijd goede Levering

Makkelijk te bestellen op tijd bezorgd

Super ervaring snelle service en levering

Super ervaring met jullie geen verzendkosten en goede kwaliteit en service

Het is mijn eerste besteling.ik hoop ben ik blij woord met de bestelling

Het eerste besteling ik hoop dat ik wel op tijd binnen.krijgt.

Super, ruim assortiment en overzichtelijke site

Goed en veel verschillend assortiment, filter snel en goed overzichtelijk

Werkt goed, makkelijke in gebruik

Goed geholpen met de juiste keuze maken!

Goede ervaring bij Bandenconcurrent! Ik heb onlangs een Hankook band besteld via Bandenconcurrent en ben zeer tevreden over de service. De website was duidelijk, bestellen ging snel en ik had mijn band al binnen een paar dagen in huis. Alles werd netjes geleverd en de prijs was ook nog eens scherp vergeleken met andere aanbieders. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik bestel hier de volgende keer weer!

Super snell service en top prijzen

Makkelijke website, duidelijk en helder voor iedereen, prijzen zijn zeker 1 van de laagste, snell levering! 100% aanrader!

super!!

Zoeken naar de juiste banden en de juiste prijs. Alles kwam samen bij bandenconcurrent.nl! zojuist besteld met het oog op de komende winter. Ik heb nog geen ervaring met bandenconcurrent.nl maar als alles tot aan de aflevering net zo makkelijk gaat als het bestellen ben ik blij!

Makkelijk en snel...

Gekozen puur voor het feit snelle levering in combinatie met prijs...

Altijd kwaliteit en voordelig

Ik heb goede ervaringen ook ergens waar je niet uitkomt krijg je de juiste informatie.

Makkelijk online te bestellen overzichtelijk en snel.

Door het oerwoud van alle soorten banden en ventielen zag ik in een oogopslag welke ik nodig had op de site van bandenconcurrent.

Beste prijs, snelle levering en makkelijke montage via montagepartner.

Al verschillende malen bij BandenConcurrent besteld. Goede prijzen, snelle levering en het is ook erg makkelijk dat de banden bij een montagepartner geleverd kunnen worden.

Zeer duidelijk en overzichtelijk

Zeer tevreden een duidelijk website en ook makkelijk dat je kan kiezen waar je de banden kan laten monteren

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire