Zeer snel en duidelijk

Zeer duidelijke site

zeer betrouwbare en kwalitatieve banden.

jaren lang klant vanwege altijd goede service

makkelijk een set banden bestellen

Ik was op zoek naar een set banden. gezocht op internet en kwam zo bij jullie terecht. Ik was eigenlijk op zoek voor 2 nieuwe voorbanden maar doordat jullie scherp geprijst zijn heb ik besloten om alle 4 banden te wisselen. Het zoeken ging makkelijk.

Makkelijk te bestellen. Levering van eerdere bestellingen altijd volgens afspraak. aanrader

Goedkoop en makkelijk

Groot assortiment, eenvoudig uitzoeken van de juiste banden en lage prijzen. Gemakkelijk dat je zelf een montagepartner kan kiezen in de buurt.

Prima prijs

Zoeken via Google. Eenvoudig kunnen vergelijken met andere aanbieders. Deze aanbieder is de goedkoopste en beloofd heel snel te kunnen leveren

Duidelijk, scherpe prijzen en snelle levering.

Duidelijk website met scherpe prijzen en een snelle levering!

Overzichtelijke site, en goede service

Duidelijke site, makkelijk dingen op te zoeken. En altijd fijne service!

Snelle levering!

Veel keuze en snelle levering!

Super makkelijk

Snelle goede service, eenvoudig kiezen en NL bedrijf, niet ergens in EU. Toppie!

Super snel nieuw setje banden geregeld!

Werkt perfect! Super snel geschikte banden uitgezocht en een garage geregeld voor de montage! Top, aanrader!

Top bedrijf

bestel hier nu voor t eerst op aanraden van die man die mijn wagen gaat repareren. Bestelgemak en werkt allemaal perfect De volgende keer bestel ik hier weer

Tot nu toe goed!

Voor een snelle levering en een leuke cent,koop ik graag mijn banden bij de bandenconccurent!

Makkelijk diverse banden te vergelijken onthoud meerdere dagen mijn winkelwagen.

Makkelijk en overzichtelijk de beste keuze maken voor je banden!

Heel eenvoudig de beste keuze kunnen maken voor mijn SQ5.

Gemakkelijk prachtige nieuwe banden besteld

Na aanraden van mijn vader hier nieuwe banden besteld. Deze worden meteen naar de garage gestuurd, waar de banden worden gemonteerd. Ook is het makkelijk om de verschillende banden te vergelijken, zodat je de beste prijs/ kwaliteit verhouding hebt.

Altijd prima service

Al vaker banden besteld,altijd prima geregeld

Jól kezelhető oldal. Barátságos árakkal.Teljeskörű szolgáltatással.

,,Super,,

Dit is de derde keer dat ik banden bestel, en altijd prefect geleverd. Mooi duidelijk allemaal.

Makkelijk en super snel gelukt

Makkelijk en super snel gelukt Ook de geschatte levertijd is aangeven

Makkelijk en snel

Even via de site de juiste banden gezocht, de goedkoopste montage. even betaald en alles in een nette mail gekregen. Nu even de afspraak afwachten maar verwacht dat dit helemaal goed gaat komen, ook na aanleiding van andere reviews die ik heb gelezen.

Snel en goedkoop

Veruit de goedkoopste. Supersnel gemonteerd bij een montagepartner

behulpzaam per telefoon

de site is lastig vanwege montagepartners , telefoon bood uitkomst en was zo rond

Uitmuntend!

De beste! Goedkoop, snel geleverd. Bestel hier voortaan mijn banden!

Handige site en fijne prijzen

Veel betaalbaarder dan andere optie en fijne service

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire