Ik heb al vaker bij jullie besteld en het is altijd super geregeld

Goede levering en service

Als vaker besteld bij bandenconcurent en nooit problemen gehad. Goed overzichtelijke website met een nette aanbevelingen en een groot assortiment. Service is ook niks op aan te merken en bezorging is altijd netjes verlopen.

Mooie site. Duidelijk. Simpel

Gewoon zoals die hoort te zijn bij een online winkel. Snel. Duidelijk.

Goed geregeld voor goede prijs

Bestel al jaren mijn banden bij bandenconcurent. Deze bij een montage partner laten bezorgen. 1x werd een verkeerde maat bezorgd, maar werd na 1 mail direct weer opgehaald en vervangen door de juiste ban

Gemakkelijk en ver uit de goedkoopste!

Erg prettig, bestellen is zo geregeld en de website ziet er goed uit. Daarbij (na best wat gezocht te hebben) eruit gekomen dat ze echt de goedkoopste zijn! Erg prettig dat ze partners hebben waar je het heen kan sturen; geen gedoe met banden in de auto!

Bestelling ging eenvoudig

Vandaag 4 banden besteld na advies van “digi assistent”. Worden vrijdag of maandag geleverd. Tot nu toe dus top.

Snel zoeken en betaalbare kwaliteit

De banden concurrent, na hoofdpijn van andere sites dei onoverzichtelijk zijn en je niet echt helpen met zoeken kwam ik bij de banden concurrent terecht wat een verademing zoeken , nou ja vinden was snel en overzichtelijk bedankt ! we gaan weer lekker Kms maken groet Arjan

Mijn ervaring was goed

Snelle levering, realistische prijzen en makkelijk bestellen mogelijkheden

Gebruikerservaring op de website was feilloos, makkelijk en overzichtelijk. 10/10!

Op aanraden van mijn zwangere vrouw nieuwe banden besteld op jullie website:) Snel en overzichtelijk kunnen kiezen voor de juiste maat en aantrekkelijke prijzen.

TOP BANDEN, voor de laagste prijs!

zoals hierboven!

snelle bestelling en goede prijzen,en altijd goede service

Goede prijs voor kwaliteit, snel en eenvoudig bestellen

Mijn eerste inkopen

Het ring snel en gemakkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen en erg handig de montagepartners!

Goede website, goed aanbod en scherpe prijzen!

Overzichtelijk en snel de juiste banden voor scherpe prijs

Al meerder keren op korte termijn banden voor 1 van mijn auto's nodig gehad en in de wirwar van internetaanbieders slaag ik bij BandenConcurrent altijd snel en eenvoudig. Goede ruime keuze, overzichtelijke website, snelle levering aan huis of bij garage voor een prijs waar de meeste aanbieders ver boven zitten. Zeer tevreden bij ereder bestellingen en hierdoor nu weer een bestelling gedaan. Als taxateur van klassiekers en sportwagens ook zeker aan aanrader voor de liefhebbers in mijn netwerk.

Altijd probleemloos en met kwaliteit!

Ik bestel hier altijd via de Klarna app en het gaat altijd vlekkeloos en wordt gratis bezorgd!

Super site makkelijk zoeken en kiezen

Goed.overzicht alles duidelijk

Overzichtelijk en duidelijk

Net besteld, levering nog afwachten maar ik zie er veel positieve ervaringen over. Duidelijke en overzichtelijke website waar zelfs mensen met weinig kennis van auto's wegwijs in worden.

Prima service en overzichtelijke site

Betrouwbare levering.

Alles ging op rolletjes

Alles was snel geregeld, het zoeken op de site is makkelijk, overzichtelijk en ook snel geleverd! Kwaliteit van de banden was ook dikke prima

Goeie banden

De reden dat ik deze banden heb besteld is omdat veel garages ze aanraden dus daarom Heb ik ze ook besteld

Supper

Supper levering en snel altijd mooi banden woor mooi prijsen echt een aan raader als u een band zoek en top gratis levering waar u maar wil

Soepel en makkelijk

Zeer gemakkelijk en voor een scherpe prijs banden besteld, en laten leveren bij een montagepartner. Ideaal

ja super snel geregelend je zoekt je auto en juisten banden

ja super goede vooraad en makkelijk de juister banden kunnen vinden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire