ja super snel geregelend je zoekt je auto en juisten banden

ja super goede vooraad en makkelijk de juister banden kunnen vinden

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en ruim assortiment

BandenConcurrent.nl is een fijne webshop voor autobanden. De site is overzichtelijk, werkt snel en het bestelproces is simpel. Ook als je geen expert bent, vind je makkelijk de juiste band. Het aanbod is ruim en de prijzen zijn scherp. Ideaal als je snel goede banden wilt bestellen zonder gedoe.

Top! Top! Top!

Alles helemaal duidelijk en simpel via de site te bestellen. Tot de volgende keer!

Top service en ervaring

Ik heb 4 nieuwe banden nodig, bij een garage kostte het me 1200 euro. Ik dacht ik kijk even op internet en kwam bij de bandenconcurrent terecht. Alles verliep soepel, duidelijke informatie en je kan goed vergelijken. Het scheelt me 400 euro plus ik hoef geen moeite te doen, alles wordt netjes geregeld. Ik heb meer auto’s, dit wordt mijn nieuwe bandenboer. Dank!

Bestel vaker. Goede kwaliteit en beste service

Al vaker banden besteld. Het zijn goede kwaliteit banden en een goede service. Zou het iedereen aanraden

Snel geregeld

Goede site werkt perfect

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijke website en erg toegankelijk! Daarnaast prettige chat ondersteuning waarbij mijn vragen kundig en snel werden beantwoord

Super fijne service.

De service een 10!

Perfekte plek for autoliefhebbers!

Alles is makkelijk te vinden en snel leverbaar

Snel en makkelijk

Ik kon mijn autobanden snel en makkelijk vinden

Met het grootste gemak de beste en voordeligste keus voor u banden maken.

Snel, Duidelijk, Overzichtelijk en efficient!. Alles zoals een webshop behoort te zijn

Fijne website en goed overzicht

Het vergelijken van banden is zeer prettig en er word veel informatie gedeeld over de banden. Zodat je ren goede keuze kan maken voor je auto.

Goede service, goede prijzen

Geen enkele wanklank, zeer tevreden

Genoeg keuze, goede prijs en kwaliteit verhouding!!

De banden concurrent heeft een groot assortiment en leuke prijzen.

Als ik banden nodig hebt dan kijk ik eerst bij de BandenConcurrent.

Nette website, snelle levering en duidelijke type aanduiding

Werkt Top

Snel besteld en geregeld met de autogarage!

Makkelijk, overzichtelijk en eerlijke prijs

Makkelijk, overzichtelijk en eerlijke prijs

Zoals altijd goed

Snel en makkelijk bestellen

Zeer eenvoudig bestellen.

Gemakkelijk en eenvoudig de juiste band selecteren en laten monteren door een garage in de buurt.

Top service en scherpe prijzen!

Zeer tevreden!

Geweldig Site en goede prijzen

Geweldige Site en goede prijzen en veel Montage partners in de buurt.

Goede voorlichting in keuzemogelijkheden met de prijs erbij.

Snel en overzichtelijke presentatie over bande keuze met de specificaties en prijzen.

Altijd juiste prijs en super service!

Mijn bandenleverancier is helaas gestopt met zijn bedrijf maar hij bestelde altijd mijn banden bij de Bandenconcurrent, alle keren super service en daarom deze set ook maar weer hier besteld.

vlot en duidelijk tegen prima prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire