Snel en goedkoop

Snelle levering en beste prijs

Goede service Snelle levering Geen banden met oude DOT code

Goed, snel en eenvoudig.

Alles in 1 keer geregeld, helemaal top.

goedkoopste

meerdere web-pagina gekeken, maar vond ik hier de beste prijs en monteur

Heldere overzichten met goede omschrijving

Een fijne duidelijke website met goede uitleg over de banden specificaties. Ook fijn dat de montage in Ede kan.

Overzichtelijk zoeken naar kwaliteitsbanden met snelle levering!

Overzichtelijk zoeken met snelle levering van kwaliteitsbanden bij de montagepartner. In no time een uitstekende bandenwissel in werking gezet! Top!

Snel en betrouwbaar

Al meerdere malen banden besteld. Altijd prima!

Eenvoudig

Duidelijk uitleg, geen verrassing met betalen.

Veel keus, kwalitatief beter dan de concurrenten, snelle en flexibele levering

Veel keus, kwalitatief beter dan de (online) concurrenten, snelle en flexibele levering, goede klanten service. Heb jaren lange ervaring met BandenConcurrent tot op heden nooit teleurgesteld.

Goede prijs en snel geleverd

Overzichtelijk site, goede prijzen en banden snel geleverd

Mijn leverancier in banden!

Bestel altijd me banden hier, met bijklussen als monteur! regelmatig banden nodig snel geleverd, en altijd goede kwaliteit en contact!

Goede banden voor een scherpe prijs.

Goede banden voor een scherpe prijs, als je snel banden nodig hebt, zit je hier goed.

Twe duimen omhoog

Grote selectie aan banden van zowel B merken al de A merken. Makkelijk besteld zonder gedoe met een account.

Overzichtelijk en goede prijs

Fijne website en goede prijzen.

Vaste klant

Goed. altijd perfecte levering .en goede service.

Duidelijke bestelprocedure, fijne prijs en snelle levering

Heel tevreden over bandenconcurrent, product details en vergelijking is mooi duidelijk en bestelproces ging mooi snel. helemaal tevreden.

Goede prijs kwalitateit verhouding

Snel besteld, voordelig en gemonteerd

Snel en goedkoper dan de rest!

veel keuze, veel merken, scherpe prijzen! Aanrader! Ook super handig dat je montage garages kan aanvinken!

Super en goed geregeld

Altijd goed en correct behandeld

Goedkoop en lekker makkelijk

Het was makkelijk om mijn keuze te maken om nieuwe banden van mijn auto te kopen. Alles staat duidelijk beschreven,

Snel en overzichtelijk

Een fijne website waar je snel en overzichtelijk onderzoek kan doen naar de juiste banden. Binnen 10 minuten heb ik een mooie set banden gevonden en ook voor een goede prijs. Ook niet onbelangrijk! Ik kijk er naar uit om veel veilige kilometers te maken.

Prima en duidelijke website, scherpe prijzen, vlotte service.

Op zoek naar all season banden voor mijn Lynk&Co. Snel gevonden op de website van de Bandenconcurrent. Nog wel vergeleken met andere aanbieders maar geen scherpere prijs gevonden. Bestelproces en follow-up is prima geregeld. Een aanrader!

Supersnel de juiste banden kunnen kiezen

Super eenvoudige navigatie en selectie van de benodigde banden voor mijn auto. Meteen ook wat alternatieven, die worden aangeboden, nadat je je selectie gemaakt hebt. Top service so far, nu geduldig wachten tot de banden worden geleverd en gemonteerd.

Helder en duidelijk

Goede zoekfunctie gecombineerd met een fijne filter. Dat zorgt voor een prettige ervaring waardoor een keuze snel gemaakt is.

uitmuntend

Duidelijk en kwaliteit banden voor een prefecte prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire