simpel te bestellen

makkelijke site met goed overzicht van zowel de banden als montagepartners. Vaker besteld en nooit problemen gehad.

Duidelijke omschrijving

Goede prijs en kwaliteit verhouding!

2e keer dat ik hier nu mijn banden bestel. Service en levering is goed en niet onbelangrijk... een van de goedkoopste van Nederland!

Goede en snelle service

Goede en fijne service. Ben echt tevreden over mijn aankoop. Zal hier zeker weer terugkomen bij de volgende bandenwisssel. Erg fijn bestellen bij bandenconcurrent. Duidelijk en makkelijke site en ruime keuze.

Makkelijk en snel

Het bestellen van banden is simpel, ruime keuze en veel montagepartners

Altijd top geregeld

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad echt een top service

Top site!

Duidelijke informatie & snelle levering.

Top tent

Goede service snelle levering

Snel te regelen, scherpe prijs dus alles gewoon top geregeld!

Lekker snel en makkelijk

Het was echt paar klikken en laar balkjes invullen zoals naam etc kortom super snel gefixed!

Makkelijk bestellen

Goede kwaliteit en prijsverhouding. Ze liggen goed onder de auto. Compleet met ventielen en mogelijkheid om op te laten leggen.

Overzichtelijk, snel en een goeie service!

Zelf heb ik weinig verstand van banden, maar dankzij de chat ben ik snel geholpen met het uitkiezen van de juiste band. De site is lekker overzichtelijk waardoor ik de juiste band ook snel heb gevonden. De levering was ook erg snel!

Eenvoudig geregeld met een goede prijs kwaliteit verhouding

Simpel en eenvoudig daar houd ik van.

Makkelijk en goedkoop

Makkelijk en goedkoop, goedkoper dan de rest van alle sites

Als zeer positief ervaren

Het was een fijne beleving om de banden te bestellen. Ook zijn de banden nergens goedkoper!

Goede duidelijke site om de juiste banden te vinden

Overzichtelijk en duidelijke site. Ook superhandig dat je de banden montage han regelen bij de montage partners bij jou in de buurt. Alles in 1 keer geregeld en betaald. Top geregeld!

Duidelijke communicatie en vlotte levering

De communicait over wanneer mijn bestelling geleverd zou worden was helder. De banden werden ook op die dag geleverd.

Duidelijke site met meer dan genoeg keuze uit banden

De site is duidelijk er overzichtelijk. Makkelijk is dat je meteen een montagepartner kan kiezen (en montagekosten ook meteen kan afwikkelen waardoor je later niet voor onverwachte kosten komt te staan).

Snel, goed en makkelijk.

Eerder dit jaar al 2 banden besteld, nu weer. Altijd ruime keuze, snelle levering en prima website. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Ruime keus, makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

gemak dient de mens

makkelijk en snel weer nieuwe banden onder de auto

Top, vaker al hier besteld

Snelle levering, goede prijzen en ruim in keuzes

Altijd Voorraad en snelle levering

Er is altijd genoeg voorraad en snelle levering bij dit bedrijf.

Daar ik al meer bestelt heb in het verleden was de service top dus daarom weer

Veel keuze, goede prijzen!

Veel bandenkeuze en soorten. Prijzen zijn op bandenconcurrent.nl het beste. Top!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire