Topservice, snel en betrouwbaar.

De Banden Concurrent is online een betrouwbare leverancier, die een topservice levert als het gaat om prijs/kwaliteitsverhouding en staat voor een snelle & betrouwbare levering van je nieuwe autobanden.

kwaliteit, prijs en ervaring is uitstekend

Overzichtelijke site, snelle levering en prijs en kwaliteit is super. Aanrader.

Overzichtelijk

Het maakt het makkelijk om een juiste band die bij je past uit te zoeken. Overzichtelijk en goede prijzen.

Snel gemakkelijk en voordelig

Even snel intikken wat je zoekt , keuze maken en bestellen. Vergelijken met andere is niet nodig, de prijs is gewoon voordelig goed

makkelijk en snel

makkelijk en snel

stuk voordeliger

scheelt me toch gauw zo'n 200 euro. Handig dat ze een montagepartner voor je uitzoeken.

Makkelijk zoeken en goede prijzen.

De banden die ik wilde snel gevonden voor een goede prijs. Alleen heb ik ventielen met druksensoren, dus zou fijn zijn als je ergens aan kunt vinken dat je bewust niet voor hun ventielen kiest. Dan hoeven ze ook niet in de bestel bevestiging niet nog eens ventielen aan te bieden.

Voor de 3e keer voor een van mijn auto' s besteld en gaat altijd goed, bovendien voordelig.

Niet te duur

Niet te duur qua merk band

Snel geregeld, makkelijk en betaalbaar.

Al meerdere keren banden besteld hier, inclusief montage. Website is overzichtelijk en maakt de juiste band kiezen een makkie. Banden zijn ook heel makkelijk te vergelijken. Elke keer zonder problemen binnen enkele werkdagen bij de garage geleverd. Steeds meteen door de betreffende garage gebeld en elke keer de volgende terechtgekund. Kan niet beter in mijn ogen, raad het zeker aan!

Makkelijke overzichtelijk site

Online banden besteld, was een kwestie van 10 min. Een duidelijke site zonder poespas.

Snelle levering, deskundige service en kwaliteit

Uitstekende service en topkwaliteit banden! Onlangs heb ik via bandenconcurrent.nl een set autobanden besteld en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het kiezen van de juiste banden snel en makkelijk ging. Wat mij vooral opviel, was de snelle levering en de duidelijke communicatie. Na mijn bestelling ontving ik meteen een bevestiging en werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus. De banden werden keurig op tijd geleverd, precies zoals beloofd. Daarnaast was de klantenservice uitstekend: ik had vooraf een vraag over de juiste maat voor mijn auto en werd vriendelijk en deskundig geholpen. Het gaf me vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. De banden zelf zijn van topkwaliteit en rijden geweldig. Ik voel echt verschil in grip en rijcomfort. Kortom: ik kan bandenconcurrent.nl van harte aanbevelen. Topservice, scherpe prijzen en een zeer betrouwbare webshop!

makkelijke interface en volledig beeld van de mogelijkheden.

makkelijk snel en doeltreffend

Goeie kwaliteit prijs verhouding

Uitstekende service

Heb de bandenconcurrent vaker gebruikt. Uitkiezen van banden is makkelijk en overzichtelijk. Het gemak van het uitkiezen van je montage partner vind ik wel heel fijn. Als je banden nodig hebt moet je hier zijn.

Ik had nog nooit van jullie gehoord maar bestel toch al jaren Me banden bij jullie alles wordt snel en netjes geleverd

geweldig

ik vindt het een top zaak bandenconcurrent super

Goede en duidelijke site, een prima prijs voor de banden en makkelijk en snel geregeld met de montage partner. Gewoon top!

Snelle levering en montage partner vakkundig. Goede prijs kwaliteits verhouding.

Goede ervaring

Overzichtelijk en helpt met de keuze, erg fijn.

Makkelijk!!

Super snel besteld!!

Snel goed en vakkundig

Zeer positief, heb al meerdere keren besteld en altijd perfecte levering en kwaliteit is Super !!!!

Elke keer weer sta ik versteld van de service en prijs. Heel fijn

Makkelijk om te bestellen

Goede banden, mijn vader heeft er ervaring mee.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA

+31 40 747 0194

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire